Winkelwagen
0 items | € 0,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Goedkope blokhut kopen & bestellen

Ruim en voordelig assortiment kwaliteit blokhutten

Onze blokhut / tuinhuis modellen kennen verschillende houtdiktes. Over het algemeen geldt de vuistregel, hoe dikker het hout, hoe duurzamer de blokhut en hoe langer deze zal meegaan. Alle blokhutten van Tuindomein kunnen ook geïmpregneerd worden geleverd. Raadpleeg hiervoor de informatie over het impregneren. Voor meer informatie over blokhutten kunt u ook onze overige informatie over blokhutten lezen (montage, onderhoud e.d.).

Bent u op zoek naar een goedkope blokhut die eenvoudig en snel in uw tuin te monteren is? Bekijk dan eens ons assortiment kwalitatief hoogwaardige prefab blokhutten.

 

Kunststof of metalen tuinhuisje

Wilt u geen houten blokhut bestellen dan kunt u ook kiezen voor een onderhoudsvrij kunststof of metalen tuinhuisje. Wij geven op alle metalen tuinhuisjes een garantie van maar liefst 12 jaar op roestvorming.

Wilt u een blokhut plaatsen in de hoek van uw tuin? Binnen onze modellen vind u ook een aantal mooie en kwalitatief hoogwaardige hoekblokhutten. Onze blokhutten worden in geheel Nederland gratis en snel bij u in huis bezorgd.

In uw belang zijn wij officieel gecertificeerd door en aangesloten bij het keurmerk Qshops. Met dit keurmerk heeft u de garantie en veiligheid dat u bij klachten over uw aangekochte blokhut een correcte afhandeling kunt verwachten.