Blokhut-tuinhuis

Blokhut of tuinhuis

Wilt u een blokhut of tuinhuis in uw tuin plaatsen, of wordt het tijd om uw huidige blokhut of tuinhuis te vervangen? Bekijk dan snel het assortiment van Tuindomein. Wij hebben werkelijk alle soorten blokhutten en tuinhuizen voor u. Wat uw wensen en eisen ook zijn en welk budget u ook tot uw beschikking hebt: bij ons zult u slagen.

 

Kiezen voor Tuindomein betekent kiezen voor zekerheid. Wij bieden u altijd kwaliteit. Dat moet ook wel, want een nieuwe blokhut of een nieuw tuinhuis aanschaffen is zeker niet iets dat u met regelmaat doet. Wanneer u hierin investeert verwacht u hier jarenlang zorgeloos van te kunnen genieten. Onze hoogwaardige houten exemplaren gaan bij normaal gebruik en met de juiste zorg lang mee. Al die tijd profiteert u van handige opslagruimte in uw tuin en/of een fijne plek om beschut te zitten. Neem rustig de tijd om al onze modellen te bekijken. Zoals u zult zien, heeft u de keuze uit zeer veel verschillende soorten, stijlen en maten. Wij hebben altijd het perfecte exemplaar voor u. Komt u er niet uit, dan staan onze kundige medewerkers voor u klaar.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blokhut of tuinhuis: wat is het verschil?

U kunt dus bij Tuindomein terecht voor de perfecte blokhut of tuinhuis. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen die twee? De termen worden een beetje door elkaar heen gebruikt. Toch is er, wanneer u kijkt naar de manier waarop zij worden gebruikt, weldegelijk een verschil. Ze vallen in dezelfde categorie maar met het oog op waar u naar op zoek bent, is het belangrijk om het onderscheid te kennen.

Een tuinhuis heeft over het algemeen een meer praktische functie. Tuinhuizen worden in principe gebruikt om spullen in op te slaan. Denk aan uw tuingereedschap, grasmaaiers maar ook tuinmeubels en fietsen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat een tuinhuis ook prachtig kan ogen.

En blokhut heeft meestal een wat meer recreatieve functie. Natuurlijk kunt u ook in uw blokhut spullen opslaan, maar de meeste blokhutten zijn vooral bedoeld om van te genieten. Op momenten dat het bijvoorbeeld net nog iets te fris is om buiten in uw tuin te zitten, kunt u in uw blokhut wel lekker vertoeven. Ook kunt u kiezen voor een tuinhuis of blokhut met overkapping. Dankzij de overkapping kunt u ook heerlijk beschut buiten zitten.

Alle soorten blokhutten

Blokhutten zijn er in allerlei soorten en maten. Tuindomein heeft als doel om er voor iedere tuinliefhebber te zijn met de perfecte producten. Dus wat voor blokhut u ook zoekt: wij weten zeker dat u deze in ons assortiment zult vinden. Wij bieden u alles, van een compacte, moderne blokhut voor in een kleinere tuin tot een zeer royale, klassieke blokhut waarin u bijvoorbeeld met het hele gezin heerlijk kunt eten. En alles daar tussenin natuurlijk. U zult niet alleen het perfecte formaat vinden, maar ook een blokhut die qua uitstraling helemaal bij u past. Wij verkopen zelfs bijzondere pipowagens/zigeunerwagens en kiosken.

Vind het perfecte tuinhuisje

Ook voor het perfecte tuinhuisje bent u bij ons aan het juiste adres. Voor wat voor soort tuinhuisje u ook gaat, compact of ruim, klassiek of modern, met of zonder overkapping: u kunt altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit.

Bestel eenvoudig online

In onze webshop kunt u uw favoriete nieuwe blokhut of tuinhuis bestellen. Voordat het zover is, heeft u eerst nog de mogelijkheid om deze aan uw wensen aan te passen. Veel blokhutten en tuinhuizen kunnen namelijk persoonlijk worden samengesteld. Wilt u snel het geschikte model vinden? Geef dan bijvoorbeeld uw voorkeuren op het gebied van afmetingen of prijs aan, met behulp van de filters in de webshop. Zo krijgt u direct een selectie van passende blokhutten en tuinhuisjes te zien. In een paar heldere stappen stelt u vervolgens uw ideale exemplaar samen en bestelt u eenvoudig online.

Tuindomein denkt graag met u mee. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier verder.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.