Tuinhuis/blokhut deuren en ramen

Bij houtspecialist Tuindomein kunt u terecht voor complete blokhutten en tuinhuizen. Wij leveren deze als bouwpakket zodat u zelf uw blokhut of tuinhuis in elkaar kunt zetten. Vanzelfsprekend inclusief deuren, ramen en alle andere benodigdheden. Maar wat nu als u op zoek bent naar nieuwe deuren of ramen voor uw tuinhuis/blokhut? Of hier zelf een extra deur of ramen in wilt maken? Ook dan bent u aan het juiste adres bij ons. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan blokhut deuren, tuinhuis deuren, blokhut ramen en tuinhuis ramen. Niet alleen voor de modellen tuinhuizen en blokhutten die wij verkopen: dankzij de aanwezigheid van veel standaard maten vindt u ook de perfecte nieuwe deur of raam voor uw huidige blokhut/tuinhuis. U heeft keuze uit ontzettend veel verschillende houtsoorten, maten en stijlen.

Producten 1-24 van 88

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deuren voor uw tuinhuis of blokhut

Bent u op zoek naar nieuwe deuren voor uw tuinhuis of nieuwe deuren voor uw blokhut? Bekijk dan snel ons assortiment. Wij weten zeker dat er ook voor uw model een perfecte nieuwe blokhut deur of tuinhuis deur tussen zit. U heeft de keuze uit diverse maten blokhut deuren en deuren voor uw tuinhuis. Met of zonder raam en uiteraard linksdraaiend of rechtsdraaiend.

U bestelt de deur voor uw tuinhuisje/blokhut uiteraard inclusief hang- en sluitwerk, montagemateriaal en sleutels. Neem gerust even de tijd om het perfecte exemplaar te vinden. U heeft keuze uit lariks/douglas en vurenhout

Ramen voor uw tuinhuis of blokhut

Nieuwe ramen voor uw tuinhuis of een nieuw blokhut raam kunt u niet overal bestellen. Wij zijn echter niet voor niets een echte houtspecialist. Dus ook wanneer u nieuwe blokhut ramen en deuren zoekt, helpen wij u. Of uw blokhut raam or raam voor uw tuinhuis nu een standaardmaat of een meer afwijkende maat heeft: in ons uitgebreide assortiment is er voor bijna iedereen wel een perfect model verkrijgbaar. Daarbij heeft u niet alleen de keuze uit verschillende formaten en houtsoorten, maar ook uit een vast raam, uitzetraam of draai/kiepraam.

 

Tuinhuis/blokhut deuren en ramen met enkel of dubbel glas

Indien u niet kiest voor een deur zonder raam, heeft u de keuze uit een blokhut/tuinhuis deur met enkel gelaagd glas, dubbel glas of isolatieglas. Dat geldt ook voor de tuinhuis/blokhut ramen. Kiezen voor isolatieglas is een perfecte manier om uw huidige, misschien al wat oudere blokhut of tuinhuis van betere isolatie te voorzien. Bent u naast ramen en deuren voor uw blokhut of tuinhuis ook nog op zoek naar andere accessoires? Wij bieden u ook toebehoren als binnenvloeren en alle producten voor een goede houtbehandeling.

 

Bestel de ramen en deuren voor uw tuinhuis of blokhut direct online

Heeft u de ramen en/of deuren voor uw tuinhuis of blokhut die u zocht direct gevonden? Dan bestelt u deze veilig in onze webshop. Let er goed op dat u zeker weet dat alle maten kloppen. Mocht u vragen hebben of ergens niet uitkomen? Dat is geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.