Douglas balken

Zoekt u liggers voor een houten vlonder of een stevige constructie voor uw nieuwe overkapping? Douglas balken zijn veelzijdig en betaalbaar. Met tal van verschillende maten en lengtes haalt u precies wat u nodig heeft voor uw project. En dankzij de lage prijzen van Tuindomein hoeft u uw dromen niet in te perken. U realiseert met ons brede aanbod op stijlvolle wijze een tuinhuisje, schutting en nog veel meer. U bestelt in een oogwenk Douglas balken, palen, planken en meer. Onze handige bezorgservice levert uw bestelling snel bij u thuis af. Zij bezorgen uw tuinhout snel bij elk gewenst adres in België en Nederland.

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stevige Douglas balken voor al uw tuinconstructies

Douglashout is veelzijdig en duurzaam. Voor een relatief lage prijs kan u rekenen op een levensduur van 10 tot 15 jaar. Dit kan u nog verder helpen met een houtbeschermend middel, met name op plekken waar het dicht boven de grond wordt gebruikt. Dit zal voor Douglas balken waarschijnlijk niet nodig zijn, tenzij u ze als liggers gebruikt voor een vlonder of veranda. U voorkomt op effectieve wijze dat de Douglas balken worden aangetast door schimmels en insecten en voegt jaren toe aan de levensduur. Zo kan u nog lang genieten van uw nieuwe aanwinst.

De natuurlijke houttinten van Douglas balken staan goed in tal van verschillende constructies. Zo kunt u ze onder meer bewerken met:

Zo laat u de Douglas balken, palen en planken moeiteloos opgaan in de rest van uw tuin. U maakt van uw overkapping of schutting een stijlvolle verrijking waar u nog jarenlang van kan genieten. Met onze hoge kwaliteit en scherpe prijzen worden al uw projecten een schitterende werkelijkheid.

Douglas balken en ander tuinhout, allemaal te vinden in ons aanbod

U vindt naast Douglas balken ook vele ander vormen van Douglas tuinhout. Vorm een stevige basis met Douglas houten palen in diverse maten. 6,5x6,5 cm als fundering voor een vlonder, netjes uitgespreid om de last te verdelen. of groter voor uitgebreidere constructies zoals overkappingen en pergola’s. Hierbij bieden wij onder meer 9x9, 12x12, 15x15 en 20x20 cm formaten aan voor Douglas palen. Zelfs de grootste projecten hebben zo een stevige basis. Bestel ze snel en uw Douglas palen en balken worden netjes bij u thuis afgeleverd. Geen tuinproject is te groot met de materialen van Tuindomein.

Naast Douglas balken en meer voor uw eigen creaties bent u bij ons ook aan het juiste adres voor andere houtsoorten. Zo hebben wij onder meer een ruime selectie vuren en grenen voor u klaarliggen. Deze zijn verkrijgbaar zowel onbewerkt als geïmpregneerd. Impregneren voegt een klein beetje toe aan de kosten maar verhoogt de duurzaamheid van het hout aanzienlijk. Zeker een aanrader voor uw tuin. Wilt u het echt duurzaam aanpakken? Wij hebben een goede selectie aan hardhout in ons assortiment. Het is de duurste optie, maar haalt ook met gemak een levensduur van minstens 25 jaar.

Tuindomein, al uw tuinhout voor een buitengewoon scherpe prijs

U vindt in onze webwinkel een enorm assortiment voorzien van geweldig lage prijzen. Niet alleen voor Douglas balken en ander tuinhout, maar ook voor hele bouwpakketten. Zet in een handomdraai een mooi nieuw tuinhuis of blokhut in elkaar. U verrijkt de tuin snel met onze pakketten of uw eigen creaties. Wij zorgen dat u altijd profiteert van goede kwaliteit voor een lage prijs. Verken snel ons enorme assortiment aan tuinhout. Wij bieden voor alle Douglas balken, palen en planken diverse maten aan. Zo kan u altijd precies vinden wat u nodig heeft voor uw project. Dat is de kracht van onze praktische online aanpak. Bestel nu tuinhout en meer bij Tuindomein!

Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.