Douglas balken

Douglas balken voor al uw tuinconstructies

Wanneer u gaat werken aan een mooi project in uw tuin, is het belangrijk om voor een solide fundament te zorgen. Letterlijk en figuurlijk. Douglas balken zijn in veel gevallen dit fundament. Of u nu het geraamte voor een overkapping of tuinhuis wilt maken, liggers voor een houten vlonder wilt creëren of een stevige basis wilt leggen voor mooie plantenbakken of een vijver: douglas hout balken zorgen hiervoor. U vindt ze in het assortiment van Tuindomein.

 

Er zijn natuurlijk tal van constructies te bedenken in uw tuin. Wat u ook gaat maken: stevigheid en duurzaamheid zijn altijd belangrijk. Met behulp van onze douglas balken gaat dat lukken. Als specialist op het gebied van tuinhout bieden wij u alles voor uw project. Niet alleen constructie balken van hout, maar ook palen, planken en alle benodigde constructie- en verbindingsmaterialen.

Producten 1-24 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom kiezen voor douglas balken?

Waarom zou u kiezen voor douglas balken als basis voor uw constructie? Bij Tuindomein kunt u altijd rekenen op bijzonder scherpe prijzen. Ook voor kwalitatieve constructie balken van douglas hout. Dat neemt niet weg dat er goedkopere opties zijn. Toch kiezen veel mensen gelukkig voor douglas balken. Dat is niet zonder reden. Met balken legt u de basis van uw constructie. Elke constructie is zo stevig als zijn basis. Met douglas hout balken zorgt u voor het perfecte fundament voor een solide en duurzame constructie.

Bij sommige bouwsels, zoals schuttingen, blijft de basis van douglas balken zichtbaar. U heeft dan de zekerheid dat ook deze basis er fraai uitziet. Maar ook als de basisconstructie niet zichtbaar is, is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen. Constructie balken van douglas hout bieden een uitstekende hardheid en duurzaamheid. Zeker wanneer ze correct worden behandeld (met bijvoorbeeld beits of lak). Gebruikt u de balken (deels) ondergronds, dan kunnen zij met teer worden behandeld om zeer lang mee te gaan. Door te kiezen voor kwalitatieve balken weet u zeker dat u een constructie neerzet waar u lange tijd plezier van zult hebben.

Douglas hout balken in alle soorten en maten

Omdat er van douglas balken zo veel verschillende constructies zijn te maken, bieden wij constructie balken dan ook in tal van soorten, vormen en formaten aan. Wij weten zeker dat ook u in ons assortiment de juiste balken kunt vinden. Bekijk de diverse mogelijkheden of maak gebruik van de handige filters in de shop. Hiermee kunt u onder andere selecteren op prijs, kleur, afwerking en behandeling. Naast douglas balken vindt u in ons assortiment ook balken van hardhout en Red Class Wood. Verder kunt u kiezen uit onbehandelde en ongeschaafde douglas balken, en balken die op diverse manieren zijn behandeld of geimpregneerd.

Constructie balken van hout eenvoudig bestellen in onze webshop

Bij Tuindomein staat kwaliteit altijd voorop. Niet alleen wanneer het gaat om onze douglas balken, maar ook wanneer het gaat om service. Weet u niet zeker welke balk voor u het best geschikt is? Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Wij helpen u met veel plezier verder en zorgen ervoor dat u de juiste constructie balken van douglas hout in huis haalt. U kunt altijd rekenen op een zeer scherpe prijs en snelle bezorging aan huis.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.