Douglas Hout Geschaafd

De keuze voor geschaafd Douglas hout is afhankelijk van het gebruik van het materiaal. Toch is het belangrijk om dan voldoende keuze te hebben met, als dat nodig is, de juiste ondersteuning. In andere woorden is de keuze voor de juiste aanbieder als het aankomt op Douglas geschaafd hout van groot belang. Niet alleen om alle keuze te hebben, maar ook om de zekerheid te hebben dat het altijd gaat om een zeer hoge kwaliteit.

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ons aanbod aan Douglas geschaafd hout kan ook weergegeven worden in verschillende categorieën. Van een prieel, blokhut of bijvoorbeeld palen en planken bij ons hoeft u nooit lang te zoeken naar uw gewenste artikelen. Wij leveren in Nederland en in België. Kortom bij Tuindomein ontdekt u alle keuze voor tuinhout en toebehoren, geven we u zeer scherpe prijzen, bieden wij u A-kwaliteit materiaal en staan we voor een uitstekende service.

Wij bieden u alle keuze voor uw geschaafd hout

Dat wij ook alle keuze bieden als het gaat om Douglas geschaafd hout heeft direct te maken met de kwaliteiten van dit hout. Het gaat hier om een Europese houtsoort dat over zeer positieve eigenschappen beschikt. Zo behoort het tot een van de hardste naaldhoutsoorten en dat gegeven alleen al betekent de nodige voordelen. Zo is Douglas geschaafd hout uitermate sterk ten opzichte van alternatieven als vuren of bijvoorbeeld grenen. Misschien is het niet zo sterk als hardhout, maar het is wel een stuk voordeliger. Onbehandeld heeft dit hout een levensduur van 10 tot wel 15 jaar. Al een aanzienlijke tijd dat verlengd kan worden door het te bewerken. Misschien is het grootste voordeel of in ieder geval het meest voor hand liggende voordeel het uiterlijk. Ook Douglas geschaafd hout heeft een prachtig en zeer eigen uiterlijk. Het hout is van nature roodbruinachtig. Let wel, als dit hout onbewerkt is dan wil het zeer snel verkleuren naar blauwe grijstint. Dit heeft verder geen gevolgen en sommige mensen vinden het juist erg mooi. Is dit niet uw smaak dan kan de kleur bewaard blijven door bijvoorbeeld beits toe te passen.

Waar wordt geschaafd Douglas hout voor gebruikt?

Douglas geschaafd hout kent verschillende toepassingen. Bij ons ontdekt u een breed aanbod aan verschillende soorten hout afhankelijk van welke bewerkingen ze wel en niet hebben gehad. Dat maakt het natuurlijk erg makkelijk om gauw uw ideale artikel te vinden. Douglas geschaafd hout is erg geschikt voor verschillende zaken u kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Rabatdelen
  • Vlonderplanken
  • Gevelbekleding
  • Balken en palen

Hierboven zijn slechts een aantal voorbeelden opgesomd van de vele mogelijkheden die Douglas geschaafd hout kan hebben. Zo bieden wij ook complete blokhutten en bijvoorbeeld veranda’s aan gemaakt met Douglas geschaafd hout. 

De vele mogelijkheden van geschaafd Douglas hout en onze voordelen

Bij Tuindomein vinden wij het erg belangrijk om u te voorzien van de juiste materialen. Dat betekent dat wij A-kwaliteit leveren, voor een zeer scherpe prijs, en dat combineren wij graag met onze uitstekende service. Zo kunt u makkelijk contact opnemen met ons enthousiaste medewerkers als u op zoek bent naar advies. Naast Douglas geschaafd hout bieden wij u nog veel meer keuze zodat wij voor ieder project het juiste aanbod hebben.

Wij leveren in geheel Nederland en België en dat doen we al sinds 2002. Welke wensen heeft u als het gaat om uw tuin? Op onze website vindt u altijd de juiste producten.

Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.