Douglas houtbouw

Alle douglas houtbouw materialen die u nodig hebt

Douglas houtbouw komt u in steeds meer tuinen tegen. Douglas is een veel gebruikte houtsoort in de houtbouw om goede redenen. Het materiaal is stevig, relatief voordelig, duurzaam en veel mensen vinden het mooi hout om te zien. Bij Tuindomein kunt u kiezen uit een breed aanbod aan douglas tuinhout voor al uw houtbouw projecten. Zo kunt u denken aan vooraf op maat gezaagde overkappingen, kapschuren, tuinhuisjes en blokhutten. Een van de grootste voordelen van deze producten is dat u ze, in de meeste gevallen, alleen nog hoeft te assembleren. Maar naast deze producten bieden wij u uiteraard ook alle losse douglas houtbouw materialen zoals planken, palen, rabatdelen en nog veel meer. Met ons assortiment heeft u de mogelijkheid om uw tuin in te richten naar uw wensen.

Producten 1-24 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De verschillende douglas hout houtbouw delen en producten die wij u bieden

Dat u de keuze maakt voor douglas hout voor uw houtbouw is zeker niet ongebruikelijk. Douglas tuinhout is zeer geschikt voor vrijwel alle soorten bouwwerken en projecten. Daarbij is de prijs van douglas tuinhout altijd aantrekkelijk. Het hout kan ook behandeld worden. Let wel op dat u wanneer u douglas in de grond gebruikt, u het hout behandelt met bijvoorbeeld zwarte teer. Zo zal het een stuk langer mee gaan.

Wij vinden het belangrijk om voor iedereen het juiste douglas tuinhout te leveren. Er zijn immers veel verschillende toepassingen. Naast de standaard planken, balken en tuinpalen kunt u bijvoorbeeld denken aan verschillende profielen en ook aanverwante producten. Ons aanbod in Douglas houtbouw bestaat onder andere uit:

  • Veer en groef profielen. Dit kan zeer handig zijn bij het opbouwen van de wanden van bijvoorbeeld tuinhuisjes of overkappingen.
  • Een blokhut van douglas hout wordt zeer warm en sfeervol
  • Deze zorgen voor een ruwe en natuurlijk uitstraling. Ideaal voor een klassiek tuinhuisje bijvoorbeeld.

Deze douglas houtbouw materialen geven u alle ruimte om invulling te geven aan uw persoonlijke project. Overigens blijft het belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen door het douglas hout goed te behandelen. Een van de redenen waarom douglas ideaal is voor de houtbouw is de goede bestendigheid tegen water. Dit vertaalt zich in de praktijk naar een lange levensduur.. Wij raden echter wel aan om hout dat zich minder dan 10 cm boven de grond bevindt te behandelen met een vocht- en schimmelwerend middel. Om het meeste uit uw douglas houtbouw materialen te halen, is het verstandig om deze behandeling ook uit te voeren met onbewerkt hout. Wanneer het gaat om hout dat in of nabij de grond geplaatst wordt dan hebben hardhouten palen altijd de voorkeur. Kiest u ook daarvoor voor douglas, dan is behandeling met teer dus een must.

Vindt eenvoudig wat u zoekt in onze webshop

Bent u op zoek naar specifieke douglas houtbouw producten, dan vindt u deze snel en eenvoudig in onze webshop. Door te browsen op categorie, de zoekfunctie te gebruiken of gebruik te maken van de handige filters. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op prijs, afmetingen en behandeling/afwerking van het douglas tuinhout. Al onze bouwpakketten, zoals carports, tuinhuizen, blokhutten en overkappingen vindt u in eigen categorieën. Wilt u zien welke modellen gemaakt zijn van douglas hout, dan kunt u dit selecteren in de filters.

Tuindomein is er voor iedereen. Niet alleen met betaalbaar en kwalitatief tuinhout, maar ook met advies. Bij alle producten in de webshop kunt u een duidelijke beschrijving lezen en specificaties bekijken. Zo vindt u eenvoudiger wat u zoekt. Maar mocht u er niet uitkomen of eerst nog een vraag hebben? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier verder. Weet u eenmaal wat u moet bestellen, dan doet u dit eenvoudig en veilig online (of u vraagt een offerte aan). Uw bestelling bezorgen wij vervolgens bij u thuis.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.