Douglas houtbouw

Douglas is een veel gebruikte houtsoort in de houtbouw om goede redenen. Het materiaal is stevig, relatief voordelig, duurzaam en veel mensen vinden het mooi hout om te zien. Bij ons ontdekt u een breed aanbod aan Douglas houtbouw uitvoeringen. Zo kunt u denken aan vooraf op maat gezaagde overkappingen, kapschuren, tuinhuisjes en blokhutten. Een van de grootste voordelen aan deze producten is dat u ze, in de meeste gevallen, alleen nog hoeft te assembleren. Met ons assortiment heeft u de mogelijkheid om uw tuin in te richten naar uw wensen. Bent u benieuwd naar de meeste actuele prijzen van onze houtbouw producten? Vraag dan een offerte aan.

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lariks Douglas Kapschuur Enter DHZ bouw 350x340cm
  Lariks Douglas Kapschuur Enter DHZ bouw 350x340cm

  Basisuitvoering € 0,00

  Geen voorraad meer

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruime keuze aan Douglas houtbouw materialen

Dat u de keuze maakt voor Douglas hout voor uw houtbouw is zeker niet verbazingwekkend. Naast de standaard planken, balken en tuinpalen kunt u bijvoorbeeld denken aan verschillende profielen en ook aanverwante producten. Ons aanbod in Douglas houtbouw bestaat onder andere uit:

 • Veer en groef profielen. Dit kan zeer handig zijn bij het opbouwen van de wanden van bijvoorbeeld tuinhuisjes of overkappingen.
 • Blokhutprofielen. Dit product spreekt in de naam voor zich. Deze profielen zorgen ervoor dat uw blokhut ook dat typische prachtige uiterlijk heeft.
 • Schaaldelen. Deze zorgen voor een ruwe en natuurlijk uitstraling. Ideaal voor een klassiek tuinhuisje bijvoorbeeld.

Deze Douglas materialen geven u alle ruimte om invulling te geven aan uw persoonlijke houtbouw project. Overigens blijft het belangrijk om te vermelden dat de voordelen van dit hout het een ideaal materiaal maakt voor de tuin zolang u de juiste voorzorgsmaatregelen treft. Een van de redenen waarom Douglas ideaal is voor de houtbouw is de goede bestendigheid tegen water. Dit vertaalt zich in de praktijk naar een lange levensduur, namelijk gemiddeld 15 jaar. Wij raden echter wel aan om hout dat zich minder dan 10 cm boven de grond bevind te behandelen met een vocht- en schimmelwerend middel. Om het meeste te halen uit uw Douglas houtbouw materialen is het verstandig om deze behandeling ook uit te voeren met onbewerkt hout. Wanneer het gaat om hout dat in of nabij de grond geplaatst wordt dan verdienen hardhouten palen altijd de voorkeur.

Een houtbouw project snel realiseren

Aan mogelijkheden heeft u geen gebrek als het gaat om Douglas houtbouw. Aan voorbeelden dan ook niet. Toch geeft een overkapping, die gemaakt is van dit hout, een ideaal beeld van wat u hiermee kan bereiken. Deze overkappingen bieden wij in diverse uitvoeringen aan waarbij er meestal sprake is van onderdelen die op maat worden geleverd. Zo bieden wij een overkapping aan die is samengesteld uit A-kwaliteit geschaafd, gedroogd en kernvrij lariks Douglas hout. Uiteraard worden alle bijbehorende materialen en producten bijgeleverd. Wij beschikken tevens over een breed assortiment aan Douglas palen, planken en overige hout.

De aanbieder van Douglas voor uw houtbouw, Tuindomein

Ook voor uw project ontdekt u alles wat u nodig heeft bij ons dankzij ons uitgebreide assortiment. Als het gaat om Douglas voor uw houtbouw dan kunnen wij zeer veer verschillende maten aanleveren voor uw planken, schuttingen en palen. Ongeacht welke houtsoorten of producten wij ook voor u mogen leveren u kunt altijd uitgaan van onze altijd aanwezige kwaliteiten:

 • De mogelijkheid om gespreid te betalen
 • Bezorgen in België en Nederland
 • Veilig betalen
 • Zeer voordelige prijzen
 • Een breed en divers assortiment aan tuinhout en bijbehorende producten

Bestellen gaat makkelijk en vlot via de website. Heeft u toch vragen? Neem dan gerust contact  met ons op we helpen u graag.

Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.