Douglas schaaldelen

Wilt u een natuurlijke uitstraling in uw tuin? Douglas schaaldelen zorgen voor een wilde, traditionele look. De planken zijn minimaal bewerkt voor een ruige look. Douglas heeft een mooie oranjeroze tint. Met lak, beits of coating is deze goed te bewaren, maar mensen kiezen er ook vaak voor om het hout te laten vergrijzen. Dit geeft de Douglas schaaldelen een rustieke look. Het lijkt al binnen enkele jaren of het tuinhout al decennialang deel uitmaakt van de tuin. Spreekt dit u toch niet zo aan? Douglas schaaldelen laten zich ook prima verven en beitsen. Zo sluit deze veelzijdige houtsoort mooi aan op al uw plannen voor de tuin.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Natuurlijke stijl met Douglas schaaldelen

Schaaldelen zijn planken waarvan de zijkanten niet afgewerkt zijn. U ziet nog mooi de rondingen van de boom wat de Douglas schaaldelen hun natuurlijke uitstraling geeft. Dit maakt ze geschikt voor hekwerk en andere decoratieve afscheidingen. Met een beetje moeite en creativiteit kan u ze ook toepassen als wanden in een tuinhuisje of overkapping. Om de natuurlijke look verder ten goede te komen is het hout ongeschaafd.

Een mooie afscheiding of tuinhuis opbouwen met Douglas schaaldelen

De Douglas schaaldelen komen goed tot hun recht als onderdeel van een tuinafscheiding. Met weinig moeite creëert u met deze bijzondere planken een traditioneel ogend hekwerk. Wilt u het hekwerk geheel van Douglas maken dan heeft u naast schaaldelen ook tuinpalen nodig. Douglas tuinpalen zijn geschikt voor dit doel. Let er wel op dat Douglas hout niet geweldig goed bestand is tegen blootstelling aan vochtige grond. Om dit te verhelpen en de levensduur aanzienlijk te vergroten adviseren wij om het hout te behandelen met een houtbeschermend middel. Zwarte teer is hier een goed voorbeeld van. U kunt natuurlijk ook kiezen voor hardhouten palen. Zo kan u nog lang genieten van uw tuinproject. Met Douglas schaaldelen schept u een kenmerkende stijl.

Ontdek het diverse assortiment in onze webwinkel

U vindt in ons aanbod diverse verschillende Douglas schaaldelen. Daarnaast bent u hier ook aan het juiste adres voor geïmpregneerde grenen schaaldelen. Deze hebben ongeveer dezelfde levensduur, maar een iets andere stijl. Zo vindt u altijd tuinhout dat mooi aansluit op uw persoonlijke visie voor de tuin.

Naast de Douglas schaaldelen hebben wij van deze houtsoort ook tal van andere toepassingen. Tuinpalen, balken, planken en vlonders komen allen uitgebreid aan bod. U vindt ze in talloze verschillende maten zodat u altijd precies kan vinden wat u nodig heeft voor uw project.

Tuindomein, pak uw tuinproject goed aan met voordelig tuinhout

Geef uw tuin die mooie authentieke uitstraling met behulp van Douglas schaaldelen. Verrijk daarnaast uw tuin op vele andere manieren met tuinhout van Tuindomein. Ons ruime assortiment biedt u talloze mogelijkheden voor het bouwen van onder meer:

Begin direct met deze projecten en plaats nu een bestelling voor alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. Met onze vele jaren ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk van leveranciers opgesteld. Ontdek nu het gemak waarmee u online Douglas schaaldelen en meer bestelt en moeiteloos bij u thuis laat bezorgen. Dat is de complete service van Tuindomein.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.