Carport of houten garage maken? Bekijk ons assortiment

Een carport of garage is de ideale manier om uw auto te stallen. Maar natuurlijk kunnen ook andere voer- en rijtuigen hierin droog en beschut staan. Heeft u parkeergelegenheid op uw eigen terrein, dan is een carport aan huis of een eigen garage een heerlijke luxe. Uw auto staat hier altijd veilig en droog.

 

Bij Tuindomein vindt u alles wat u nodig hebt voor een carport van hout of een houten garage. Natuurlijk kunt u bij ons ook alle benodigdheden kopen wanneer u zelf aan de slag wilt gaan om vanaf de grond af aan een eigen carport of garage te bouwen. Maar het kan ook een stuk gemakkelijker. Een carport kopen bij ons, betekent dat u een compleet bouwpakket koopt dat u zelf in elkaar kunt zetten. In ons aanbod vindt u niet alleen een carport overkapping in tal van soorten, maar zelfs complete houten garages. Bekijk het assortiment om de ideale uitvoering te vinden.

Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een carport bouwen met een bouwpakket

Een carport aan huis realiseert u misschien wel makkelijker dan dat u denkt. Met onze hulp kunt u een prachtige carport bouwen. In onze webshop vindt u namelijk complete carports. Een carport kopen bij ons betekent dat u alle benodigdheden in huis haalt en dat u de carport alleen nog dient te assembleren. In het bouwpakket vindt u alles wat u nodig hebt. Natuurlijk leveren wij het complete pakket aan huis af.

Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen meer dan voldoende keuze is. Daarom proberen wij niet alleen met diverse wensen en eisen rekening te houden, maar ook met zo veel mogelijk budgetten. Of u nu op zoek bent naar een voordelige houten carport of een luxe dubbele carport: wij bieden u allerlei soorten en maten. Ook heeft u keuze uit verschillende soorten hout.

Bent u op zoek naar een voordelige houten carport? Dan heeft u onder andere keuze uit vuren, grenen of lariks/douglas. Daarnaast kunt u kiezen uit hardhout. Een carport van hardhout biedt u maximale duurzaamheid. Maar natuurlijk kunt u bij alle houtsoorten bij Tuindomein rekenen op kwaliteit. Wij bieden u namelijk niet alleen hoogwaardig hout, maar ook de juiste producten om uw carport overkapping te behandelen en beschermen. U bouwt immers een carport aan huis om een plek te creëren om voertuigen beschermd te parkeren. Dan moet de carport zelf natuurlijk duurzaam en stevig zijn.

Een houten garage aanschaffen

Een carport van hout biedt u voertuig(en) goede bescherming en ziet er bovendien mooi uit. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u nog een stap verder kunt gaan. In een houten garage staat uw auto pas écht droog en beschut. Uw auto in uw eigen houten garage parkeren biedt diverse voordelen. Zo wordt uw auto minder diefstalgevoelig. Bovendien staat hij optimaal beschermd omdat een garage in tegenstelling tot een carport natuurlijk volledig afgesloten is. U zult dan ook geen last hebben van neerslag, maar ook niet van bevroren ruiten.

Wilt u een houten garage aanschaffen? Kijk dan in het riante assortiment van Tuindomein. Wij hebben diverse houten garages met verschillende daken, in verschillende formaten en met tal van uitstralingen. Voor het parkeren van een enkele auto of twee auto’s.

Overigens is er tussen houten carports en houten garages ook nog een mooie tussenweg. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele carport, maar ook voor een houten carport met schuur/berging.

Bestel alles wat u nodig hebt in onze webshop

Op de productpagina’s van onze houten carports en houten garages kunt u alle informatie lezen die u nodig hebt. Ook ziet u hier de diverse extra’s en configuratie-opties. Bestellen werkt stapsgewijs en eenvoudig. Elke houten carport of houten garage wordt uiteraard geleverd inclusief alle benodigde materialen. Handig: bestel direct de gewenste kleur coating om uw carport/garage optimaal te beschermen en af te werken in de gewenste kleur. Voor sommige modellen kunt u een offerte aanvragen. Heeft u eerst nog een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.