Wij hebben de houten carport die u zoekt

Een houten carport is een uitstekende keuze. Waarom? Niet alleen zorgt een houten carport voor een perfecte bescherming van uw auto (of motor of ander voertuig); hij ziet er ook fraai uit, is duurzaam, eenvoudig te monteren, kent geen ingewikkelde procedures qua aanvraag en constructie én is goedkoop in vergelijking met andere materialen. Kortom: wilt u al langer een houten carport, maak daar dan nu werk van. Wij weten zeker dat u de perfecte carport van hout zult vinden in ons assortiment.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een carport overkapping is perfect voor uw auto

Met een carport overkapping zorgt u voor een plek waar u uw auto (of ander voertuig) beschut kunt parkeren. Dit betekent onder andere dat uw auto beschermd is tegen neerslag. Nooit meer sneeuw van uw auto afhalen, geen auto meer die vies wordt van neerdwarrelend stof of vallende bladeren. Heerlijk! Maar een carport overkapping wordt tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt in combinatie met een laadpaal voor elektrische voertuigen. U kunt de carport vrijwel overal op eigen terrein neerzetten. Beschikt u over parkeergelegenheid op privéterrein, dan behoort het plaatsen van een houten carport bijna altijd tot de mogelijkheden. 

De voordelen van een carport van hout

Waarom zou u kiezen voor een carport van hout? Een carport van hout heeft een aantal duidelijke voordelen. Allereerst zijn veel mensen natuurlijk gecharmeerd van de uitstraling van hout. Dat is niet zo gek. Zeker wanneer het gaat om een prominent bouwwerk dat op uw erf, oprit of in uw tuin geplaatst wordt. Een carport van hout heeft een natuurlijke, mooie uitstraling. Maar dat is niet het enige voordeel van een houten carport. Het is ook een duurzame carport. Zowel qua levensduur als qua herkomst. Want wie bij Tuindomein koopt, koopt altijd hout met een goede, verantwoorde afkomst.

Aan het plaatsen van een houten carport worden geen speciale eisen gesteld. Het enige dat u nodig hebt, is voldoende ruimte en een harde, stabiele ondergrond. Veel andere carports vereisen allerlei reparaties en soms zelfs lastige vergunningen. Een carport van hout is dus een eenvoudig en goedkoop alternatief. 

Altijd de houten carport die bij uw wensen past

Bent u overtuigd van de voordelen van een carport van hout? Dan hoeft u alleen nog maar de houten carport te vinden die bij u past. Wij weten zeker dat wij deze voor u hebben. Zo hebben wij niet alleen de ideale afmeting voor u (bijvoorbeeld een enkele carport of een dubbele carport), maar kunt u ook kiezen uit diverse houtsoorten: betaalbaar vurenhout of lariks/douglas, kwalitatief midden-Europees grenenhout of hardhout voor een houten carport met ongeëvenaarde duurzaamheid en levensduur. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten daken. En wat dacht u bijvoorbeeld van een houten garage met carport, of een houten kapschuur?

De mogelijkheden zijn dus zeer uitgebreid. Neem rustig de tijd om de diverse opties te bekijken. Op elke productpagina van onze carports van hout vindt u duidelijke specificaties en beschrijvingen. Komt u er niet uit of heeft u eerst nog een vraag? Neem vooral contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen zoeken naar de beste oplossing. 

Vraag direct een offerte aan

Vraag in onze webshop een offerte aan voor de carport van hout van uw keuze. U kunt uw ideale houten carport direct configureren. U heeft veel keuze uit diverse soorten afwerking, extra’s en opties. Daarom verzorgen wij graag een persoonlijke offerte voor u. Bij Tuindomein bent u gegarandeerd van kwaliteit en een scherpe prijs. Natuurlijk leveren wij uw houten carport bij u thuis af.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.