8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar een houten carport? Tuindomein biedt vele mogelijkheden!

Wilt u een carport plaatsen naast uw huis of in uw tuin? Dan is een houten carport een uitstekende keuze. Een carport van hout zorgt niet alleen voor een perfecte bescherming van uw auto (of motor of ander voertuig); het ziet er ook fraai uit, is duurzaam, eenvoudig te monteren, kent geen ingewikkelde procedures qua aanvraag en constructie én is goedkoop in vergelijking met andere materialen. Kortom: was u al langer van plan om een carport te plaatsen? Kies dan voor een houten carport van Tuindomein. Wij weten zeker dat u het perfecte model zult vinden in ons assortiment.

Wat is een carport?

Een carport is een soort overkapping voor een auto. Met een carport zorgt u voor een plek waar u uw auto (of ander voertuig) beschut kunt parkeren. Hierdoor is uw auto beschermd tegen weersomstandigheden als lichte vorst en neerslag. U hoeft daardoor nooit meer sneeuw van uw auto afhalen, de auto wordt minder vies door neerdwarrelend stof of vallende bladeren en u hoeft minder vaak te krabben! Dat zorgt niet alleen voor meer gemak voor u, het is ook voordelig voor de duurzaamheid van uw auto! Een carport wordt tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt in combinatie met een laadpaal voor elektrische voertuigen. U kunt de carport vrijwel overal op eigen terrein neerzetten. Als u een parkeergelegenheid op uw eigen terrein heeft, dan behoort het plaatsen van een carport bijna altijd tot de mogelijkheden.

De voordelen van een carport van hout

Een carport kan van verschillende materialen worden gemaakt. Een carport van hout heeft een aantal duidelijke voordelen. Allereerst zijn veel mensen natuurlijk gecharmeerd van de uitstraling van hout. Een carport is een vrij groot object, het zou dan zonde zijn als de carport alle aandacht trekt in de tuin. Een houten carport heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Hierdoor wordt het goed opgenomen in de sfeer van de rest van de tuin. Dat is echter niet het enige voordeel van een houten carport. Hout is namelijk ook een duurzame keus wat levensduur en herkomst betreft. Als u een houten carport bij Tuindomein koopt, dan weet u zeker dat deze van duurzaam geproduceerd hout gemaakt is. Het laatste voordeel, maar misschien wel het belangrijkste, is dat er aan het plaatsen van een houten carport geen speciale eisen worden gesteld. Het enige dat u nodig hebt is voldoende ruimte en een harde, stabiele ondergrond. Voor de meeste andere carports zitten vergunningen en allerlei extra verbouwingen verbonden. Een carport van hout is dus een eenvoudig en voordelig alternatief.

Verschillende houten carports

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen van een carport van hout? Dan hoeft u alleen nog maar de houten carport te vinden die bij uw wensen aansluit. Wij weten zeker dat wij deze voor u hebben. Zo hebben wij niet alleen de ideale afmeting voor u, maar kunt u ook kiezen uit diverse houtsoorten: betaalbaar vurenhout of lariks/Douglas, kwalitatief Midden-Europees grenenhout of hardhout voor een houten carport met ongeëvenaarde duurzaamheid en levensduur. U kunt bovendien kiezen uit verschillende soorten daken. Is uw huishouden voorzien van twee auto’s? Kies dan voor de dubbele carport van hout of onze kapschuur. De kapschuur biedt dankzij de wanden bovendien optimale bescherming voor uw auto’s. Zoekt u net iets meer dan een carport? Wat dacht u dan van onze houten garage met carport? Deze biedt meer bescherming voor de auto en u krijgt er een extra ruimte bij voor opslag van materialen. U leest het al: De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Neemt u rustig de tijd om de diverse opties te bekijken. Denkt u een geschikte carport gevonden te hebben? Op de pagina van het specifieke product vindt u duidelijke specificaties en beschrijvingen.

Een houten carport kopen bij Tuindomein

Heeft u een carport van hout gevonden die goed aansluit bij uw situatie? In de webshop kunt u de houten carport geheel naar wens aanpassen. U heeft veel keuze uit diverse soorten afwerking, extra’s en opties. Vraag direct een persoonlijke offerte bij ons aan! Wij kunnen u dan een aantrekkelijke korting bieden. Bij Tuindomein bent u gegarandeerd van kwaliteit en een scherpe prijs. Wij leveren de houten carport bij u thuis af zodat u deze zelf kunt plaatsen. Het monteren van onze producten is niet heel lastig. Op onze website kunt u tips vinden die u daarbij kunnen helpen. Komt u er niet uit of heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u zoeken naar de beste oplossing.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.