Houten garages

Voor prachtige en betaalbare houten garages moet u bij Tuindomein zijn. U vindt bij ons veel verschillende modellen, combinaties en tarieven er is altijd een houten garage te vinden die bij u past. U kunt kiezen voor een garage in combinatie met een berging of een overkapping ernaast. Er zijn veel voordelen als u kiest voor een houten garage. Zo is het regelen van een vergunning een stuk makkelijker of misschien zelfs helemaal niet nodig. Het monteren van een houten garage is bovendien een stuk makkelijker dan wanneer u voor een betonnen garage kiest. En het prettigste voordeel is waarschijnlijk dat de aanschaf helemaal niet duur is.

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kies voor de uitstraling en de voordelen van een houten garage

Zoekt u een garage voor uw auto dat betaalbaar is, maar wel met een mooie uitstraling? Kies dan voor een houten garage! Bij Tuindomein kunt u terecht voor veel verschillende modellen. Van klassiek tot modern; er is altijd wel een houten garage te vinden in ons assortiment die bij u past! Onze garages zijn bovendien geheel naar wens aan te passen. U kunt daarbij denken aan dakbedekking en de kleur waarmee het hout geïmpregneerd wordt. Heeft u een model gevonden dat naar wens is? Bestel deze dan in onze webshop of vraag een offerte aan!

Waarom kiezen voor een houten garage?

Een garage kan een grote aanwinst zijn voor elk huis. Het biedt veiligheid voor uw voertuigen en andere bezittingen. Bovendien heeft u ook extra ruimte voor opslag en voor een werkplaats. De meeste mensen kiezen ervoor om een garage aan huis te laten bouwen. Dit heeft voordelen, maar ook enkele nadelen. U heeft er bijvoorbeeld een vergunning voor nodig en u moet een aannemer zoeken voor het bouwen. Hierdoor kan de garage best vrij duur worden. Voor een houten garage heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. De garages die wij bieden kunnen op elke harde ondergrond geplaatst worden, er is daarom niet veel voorbereiding nodig. Een aannemer inhuren is in de meeste gevallen niet nodig en onze houten garages zijn verhoudingsgewijs voordelig, dat scheelt u veel kosten. Daarnaast heeft een garage van hout meer uitstraling dan een extra stenen gebouw aan uw huis of in de tuin.

De voordelen van een garage van hout

Er zijn veel voordelen als u kiest voor een houten garage. Zo is het regelen van een vergunning een stuk makkelijker of misschien zelfs helemaal niet nodig. Het plaatsen van een houten garage is bovendien een stuk makkelijker dan wanneer u voor een betonnen garage kiest. Het prettigste voordeel is waarschijnlijk dat de aanschaf helemaal niet duur is. Alle voordelen van een houten garage op een rij: · De garage biedt een optimale bescherming voor uw auto tegen weersomstandigheden; · Een garage helpt tegen diefstal en vandalisme; · Een houten garage heeft een mooie natuurlijke uitstraling; · In veel gevallen heeft u voor een garage van hout geen vergunning nodig; · Een houten garage is voordeliger dan een garage van beton en steen; · Voor een garage van hout heeft u geen aannemer nodig; · Bij Tuindomein heeft u keus uit veel verschillende modellen.

De verschillende mogelijkheden bij Tuindomein

Als u ons aanbod bekijkt, dan zal u misschien opvallen dat onze houten garages allen vrijstaand zijn. Tegenwoordig worden de meeste garages aan huis gebouwd. Vroeger was dit niet het geval, vrijstaande garages waren toen de norm. Na de uitvinding van de auto werden overdekte stallen en plaatsen voor rijtuigen omgebouwd tot garage. Een vrijstaande garage levert daardoor een nostalgische aanblik op, zeker wanneer u kiest voor een mooi houten exemplaar. Zoekt u een garage van hout? Dan bieden wij veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een garage in combinatie met een berging of een overkapping ernaast. U heeft ook keus voor een model met een plat dak of een schuin dak. De garages met platte daken hebben een moderne look, de puntdaken zijn wat klassieker wat uitstraling betreft. Onze grotere modellen bieden ruimte voor de auto, maar u kunt er zelfs enkele fietsen en andere materialen in kwijt. Alle modellen kunt u geheel naar wens aanpassen als u naar de webpagina gaat van het specifieke product. Daar maakt u keus voor de dakbedekking, fundering, eventuele extra wand laag, een voorbehandeling door middel van impregneren en een dakgoot set.

Een houten garage kopen

Wij kunnen ons voorstellen dat het best lastig kan zijn om de juiste houten garage uit te zoeken. Om de keus makkelijker te maken kunt u het best uzelf enkele vragen stellen. Wat is het doel van de garage? Hoeveel ruimte heeft u om de garage te plaatsen? Van welke stijl houdt u? Het beantwoorden van deze vragen maakt de keus eenvoudiger. Heeft u een garage van hout gevonden die goed aansluit bij uw situatie? In de webshop kunt u de garage geheel naar wens aanpassen. U heeft veel keuze uit diverse soorten afwerking, extra’s en opties. Vraag direct een persoonlijke offerte bij ons aan! Wij kunnen u dan een aantrekkelijke korting bieden. Bij Tuindomein bent u gegarandeerd van kwaliteit en een scherpe prijs. Wij leveren de houten carport bij u thuis af zodat u deze zelf kunt plaatsen. Komt u er niet uit of heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u zoeken naar de beste oplossing.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.