Hout beton schutting

Alle benodigdheden voor een hout beton schutting

Een hout beton schutting is een zeer populair type schutting. En terecht. Want een hout beton schutting is niet alleen uitermate stevig; u kunt hierbij ook altijd de ideale schutting neerzetten die aan al uw wensen voldoet. U kunt namelijk zelf kiezen welk tuinscherm of welke schuttingdelen, betonnen schuttingpalen en betonplaten u gebruikt. Zo zorgt u voor een unieke schutting. Tuindomein staat bekend om een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment. Dus wat voor hout beton schutting u ook wilt: u zult bij ons absoluut slagen. Er zijn honderden combinaties mogelijk. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Producten 1-24 van 305

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hout beton schutting

De hout beton schutting wordt steeds populairder. Dit heeft de schutting te danken aan de vele voordelen, zoals de verschillende soorten hout waar u uit kunt kiezen. Ook als het gaat om beton is er volop variatie mogelijk. Deze twee materialen samen vormen het beste van twee werelden qua design en duurzaamheid. Dit maakt dat de hout beton schutting zo ontzettend populair is.

Beton hout schutting; uiterst duurzaam

Een beton hout schutting gaat erg lang mee en dit heeft de schutting met name te danken aan het beton. De grootste kracht van beton is dat het erg lang meegaat. Aan beton heeft u praktisch geen onderhoud en het wordt ook niet beïnvloed door weersomstandigheden. Kiest u voor een coating van het beton, dan is het nog langer beschermd tegen allerlei invloeden. Moet het hout van uw hout beton schutting vervangen worden? Dan kunnen de betonnen palen gewoon hergebruikt worden.

Houtsoort voor hout beton schuttingen

Een tuin schutting beton hout bestaat uit twee onderdelen; hout en beton. U kunt zelf bepalen hoe u deze twee materialen combineert. Kiest u voor betonpalen met een zwarte coating? Of kiest u voor wit gekleurde betonpalen? De keuze die u maakt is uiteraard afhankelijk van de styling van uw tuin en uw persoonlijke smaak. De meeste mensen kiezen voor een hout beton schutting om de rustgevende en natuurlijke uitstraling. De keuze voor de houtsoort voor de beton hout schutting is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur; kiest u voor kwaliteit of budget? Bent u op zoek naar een duurzame houtsoort voor uw tuin schutting beton hout, dan betaalt u daar een hogere prijs voor. Wilt u voor langere tijd gebruik maken van een beton hout schutting, dan kunt u het beste kiezen voor een houtsoort met een lange levensduur.

Hout beton schuttingen; welke houtsoort kiest u?

Welke houtsoort u ook kiest voor uw beton hout schutting, elke houtsoort heeft zo zijn voordelen en nadelen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de kosten, maar ook aan het design en de levensduur van het hout. Als u op zoek bent naar een warme kleur hout, dan kunt u het beste gaan voor grenenhout. Dit is een robuuste houtsoort met een mooie, warme kleur en geeft een grove en rustieke uitstraling aan uw hout beton schutting. Na behandeling zal vurenhout ongeveer 10 jaar meegaan, grenenhout gaat tussen de 10 en 15 jaar mee. Douglas hout wordt steeds harder naarmate het uitdroogt. Onbehandeld gaat het zeker 15 jaar mee, wat Douglas hout een hoge mate van duurzaamheid geeft. Douglas heeft een warme rode kleur, wat onbehandeld met de jaren meer egaal grijs zal uitslaan. Een hardhout schutting heeft een enorm lange levensduur, minimaal 20 jaar.

Houten schutting of hout beton schutting?

Wilt u een duurzame investering doen? Dan is het advies om te kiezen voor een hout beton schutting. Als u op de lange termijn kijkt is een hout beton schutting één van de meest voordelige en kwalitatieve keuzes op het gebied van een sierlijke en natuurlijke omheining. Wanneer het hout vervangen moet worden, kunt u gewoon gebruik blijven maken van de betonnen palen. Dit maakt de keuze voor een beton hout schutting extra voordelig als u het vergelijkt met een houten schutting.

Uw hout beton schutting zelf samenstellen

Bent u overtuigd geraakt van alle voordelen van hout beton schuttingen? En wilt u een hout beton schutting in uw eigen tuin plaatsen? Dan kunt u ervoor kiezen om een complete hout beton schutting te kopen of uw hout beton schutting zelf samenstellen. Als u een unieke schutting wilt waarvan u vele jaren kunt genieten, dan is de laatste optie de beste keuze! Bestelt u een hout beton schutting bij Tuindomein, dan weet u zeker dat u er vele jaren van kunt genieten. Wij bieden u namelijk louter kwaliteit! Alle schuttingdelen, betonplaten en schuttingpalen zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar tegen een uitstekende prijs. Waar u ook voor kiest. In onze webshop kunt u heel gemakkelijk alle onderdelen bekijken en de specificaties raadplegen. Zo kunt u op eenvoudige wijze uw eigen hout beton schutting samenstellen. Gaat u voor eenheid of juist voor een fraai contrast? Alles is mogelijk. Voor zowel de betonnen schuttingpalen en betonnen schuttingplaten als voor de houten schuttingdelen geldt dat ze leverbaar zijn in tal van kleuren en stijlen.

Waarom kiezen voor een tuin schutting beton hout?

Als u kijkt naar tuinen en schuttingen die al wat ouder zijn, dan komt u over het algemeen volledig houten schuttingen tegen. Kijkt u naar modernere of nieuwere tuinen, dan ziet u zeer vaak een hout beton schutting. Waarom is dat? Allereerst is deze look natuurlijk trendy en vinden veel mensen dit mooi, maar dat is zeker niet de enige reden. Dit type schutting biedt ook veel praktische voordelen. Een hout beton schutting heeft een fundament van betonplaten. Deze betonplaat voor uw schutting wordt diep in de grond geslagen, maar een deel bevindt zich ook boven de grond. Dit heeft twee voordelen: het zorgt voor een zeer sterk fundament en houdt water tegen. Is uw buurman of buurvrouw de tuin aan het sproeien, dan loopt het water niet onder de schutting door naar uw tuin. Omdat ook tussen de houten schuttingdelen zelf betonpalen staan, wordt de schutting nog sterker. Een betonpaal voor uw schutting staat stevig en is bijvoorbeeld uitstekend bestand tegen flinke wind. Hierdoor zal uw schutting mooi recht blijven staan.

Kies de ideale betonpaal en betonplaat voor uw schutting

In ons zeer gevarieerde aanbod kunt u zeker de perfecte betonpaal en betonplaat voor uw schutting vinden. Onafgewerkt in natuurlijke betonkleur is populair, maar zwart of zelfs met een steenlook of houtlook motiefplaat behoort tot de mogelijkheden.

Keuze uit tal van prachtige schuttingdelen

Uw hout beton schutting is natuurlijk niet af zonder de juiste schuttingdelen. Ook deze vindt u bij Tuindomein. Neem rustig de tijd om de diverse stijlen, houtsoorten, afmetingen en kleuren te bekijken. Natuurlijk heeft u voor uw hout beton schutting ook montagemateriaal nodig. Ook dit vindt u vanzelfsprekend in onze webshop. Bestel al uw benodigdheden eenvoudig, snel en veilig online. Doorgaans heeft u de volgende materialen nodig om uw schutting te maken:

 • Grondboor professioneel;
 • Schop / Schep; · Uitzetkoord;
 • Piketpaaltjes om het koord om te doen;
 • Betonpalen;
 • Onderplaten of motief platen;
 • Betonpaal bevestigingsset voor 10x10 cm palen (bij tuinschermen);
 • Betonpaal bevestigingsset voor 8.5x8.5 cm palen (bij tuinschermen);
 • Snel beton om de palen stevig in de grond te zetten.

Wanneer u niet precies weet wat u moet hebben of advies nodig heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Hout beton schutting kopen bij Tuindomein

Wilt u een beton hout schutting bestellen? Alle onderdelen kunt u gemakkelijk terugvinden in onze webshop. Bij Tuindomein.nl ontdekt u alles op gebied van tuinhout en toebehoren. Online shoppen bij ons biedt u veel voordelen. Zo zijn onze prijzen uitzonderlijk scherp en wij bieden u altijd hoge kwaliteit en een goede service. Wij bezorgen in heel Nederland en België. Wacht dus niet langer en maak gebruik van dé aanbieder van tuinhout. Tuindomein.nl biedt de volgende voordelen:

 • Wij garanderen de laagste prijs;
 • Al sinds 2002 ontdekken onze klanten de ruimste keuze;
 • Wij bieden de mogelijkheid voor gespreid betalen.

Heeft u vragen over ons of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.