Alle benodigdheden voor een hout beton schutting

Een hout beton schutting is een zeer populair type schutting. En terecht. Want een hout beton schutting is niet alleen uitermate stevig; u kunt hierbij ook altijd de ideale schutting neerzetten die aan al uw wensen voldoet. U kunt namelijk zelf kiezen welk tuinscherm of welke schuttingdelen, betonnen schuttingpalen en betonplaten u gebruikt. Zo zorgt u voor een unieke schutting. Tuindomein staat bekend om een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment. Dus wat voor hout beton schutting u ook wilt: u zult bij ons absoluut slagen. Er zijn honderden combinaties mogelijk. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Producten 1-24 van 314

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Uw hout beton schutting zelf samenstellen

U kunt een complete hout beton schutting kopen. Maar u kunt dus ook uw hout beton schutting zelf samenstellen. Dat is natuurlijk de mooiste optie voor iedereen die wil zorgen voor een unieke schutting waarvan u vele jaren kunt genieten.

Dat u van uw hout beton schutting vele jaren zult genieten, is bij ons een zekerheid. Wij bieden u namelijk louter kwaliteit. Alle schuttingdelen, betonplaten en schuttingpalen zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar tegen een uitstekende prijs. Waar u ook voor kiest.

In de webshop kunt u alle onderdelen bekijken en specificaties raadplegen. Op die manier stelt u zelf eenvoudig uw hout beton schutting samen. Gaat u voor eenheid of juist voor een fraai contrast? Alles is mogelijk. Want zowel voor de betonnen schuttingpalen en betonnen schuttingplaten als voor de houten schuttingdelen geldt dat zij leverbaar zijn in tal van kleuren en stijlen.

 

Waarom kiezen voor een hout beton schutting?

Kijkt u naar tuinen en schuttingen die al wat ouder zijn, dan komt u overwegend volledig houten schuttingen tegen. Kijkt u naar modernere of nieuwere tuinen, dan ziet u zeer vaak een hout beton schutting. Waarom is dat? Allereerst is deze look natuurlijk trendy en vinden veel mensen dit mooi. Maar dat is zeker niet de enige reden. Dit type schutting biedt ook praktische voordelen.

 

Een hout beton schutting heeft een fundament van betonplaten. Deze betonplaat voor uw schutting wordt diep in de grond geslagen, maar een deel bevindt zich ook boven de grond. Dit heeft twee voordelen: het zorgt voor een zeer sterk fundament en houdt water tegen. Is uw buurman of buurvrouw de tuin aan het sproeien, dan loopt het water niet onder de schutting door naar uw tuin.


Omdat ook tussen de houten schuttingdelen zelf betonpalen staan, wordt de schutting nog sterker. Een betonpaal voor uw schutting staat stevig en is bijvoorbeeld uitstekend bestand tegen flinke wind. Hierdoor zal uw schutting mooi recht blijven staan.

 

Kies de ideale betonpaal en betonplaat voor uw schutting

In ons zeer gevarieerde aanbod kunt u zeker weten de perfecte betonpaal en betonplaat voor uw schutting. Onafgewerkt in natuurlijke betonkleur is populair, maar zwart of zelfs met een steenlook of houtlook motiefplaat behoort tot de mogelijkheden.

Keuze uit tal van prachtige schuttingdelen

Uw hout beton schutting is natuurlijk niet af zonder de juiste schuttingdelen. Ook deze vindt u bij Tuindomein. Neem rustig de tijd om de diverse stijlen, houtsoorten, afmetingen en kleuren te bekijken.

Natuurlijk heeft u voor uw hout beton schutting ook montagemateriaal nodig. Ook dit vindt u vanzelfsprekend in onze webshop. Bestel al uw benodigdheden eenvoudig, snel en veilig online. Doorgaans heeft u de volgende materialen nodig om uw schutting te maken:

 

Om de schutting compleet te maken heeft u onderstaande producten nodig.

Wanneer u niet precies weet wat u moet hebben of advies nodig heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.