Tuindomein
Menu
  • Gespreid betalen
  • Bezorgen in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • T 0541 - 222 580

Ijzerwaren kopen?

Wanneer u op zoek bent of net een nieuw tuinhuisje, speeltoestel, containerberging of een carport aangeschaft heeft zult u altijd schroeven, gereedschap en andere ijzerwaren nodig hebben. Voor een goede bevestiging en montage is het van belang om goede producten te hebben. Tuindomein heeft een groot assortiment ijzerwaren die makkelijk online te bestellen is. Maak het zoeken eenvoudiger met de zoekfilters hieronder!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ijzerwaren vind u ook bij Tuindomein

Voor alles wat u in uw tuin wil hebben wij de juiste ijzerwaren. Wat dacht u van schroeven, asfaltnagels, muurbeugel voor dakgoot, stormankerset, tuinhek sluiting en bijvoorbeeld betonpoeren, paalhouders / ankers en paalpunten?

Qshops

Tuindomein is aangesloten bij het keurmerk Qshops. Meer dan 3000 winkels maken gebruik van Qshops keurmerk en klantenbeoordelingen. Met dit keurmerk heeft u de zekerheid dat u bij eventuele klachten over uw aankoop een eerlijke en correcte afhandeling kunt verwachten.

Vragen en opmerkingen

Wilt u meer informatie over de verschillende ijzerwaren? Klik op het product voor een gedetailleerde beschrijving.

Mocht u hier niet alles kunnen vinden kunt u ook terecht op ons blog of bij de FAQ (veelgestelde vragen) . Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0541-222580 of via de mail info@tuindomein.nl

Veilig betalen met
Snel geleverd