Overkapping

Houten overkapping kopen

Een overkapping is ontegenzeggelijk één van de mooiste manieren om uw tuin verder te verfraaien. Niet alleen dat: u zorgt er hiermee ook voor dat u nog meer van uw tuin kunt gaan genieten. Een overkapping is multifunctioneel. U kunt deze op tal van manieren gebruiken. Altijd geldt echter dat u profiteert van een heerlijke plek om in uw tuin te vertoeven. Onder alle omstandigheden bovendien. Een overkapping biedt een heerlijk beschutte plek wanneer het erg heet is, maar zorgt er eveneens voor dat u een fijne, droge plek in uw tuin hebt wanneer het wat minder mooi weer is. Zelfs bij regen kunt u in uw tuin blijven zitten.

Producten 1-24 van 279

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bent u op zoek naar een mooie houten overkapping? Dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres! Wij bieden u een enorm aanbod verschillende houten overkappingen. De mogelijkheden zijn daardoor groot. Daarnaast heeft u keus uit verschillende uitvoeringen en houtsoorten. Tuindomein biedt houten overkappingen op maat. Zoek een overkapping voor uw tuin van hout uit, bestel het en wij leveren het bij u thuis af.

Wat is een houten overkapping?

Een houten overkapping is een constructie van hout dat gebouwd wordt om in de tuin een plek te creëren waar het ondanks bepaalde weersomstandigheden toch aangenaam vertoeven is. Een houten overkapping is in de zomer een heerlijke plek om beschermd tegen de zon te zitten. In de koudere maanden biedt de overkapping bescherming tegen neerslag en wind.

Wat voor type houten overkappingen bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten houten overkappingen. Tuindomein biedt bijvoorbeeld overkappingen aan met een plat dak, daarbij heeft u meerdere keuzes. U kunt kiezen voor een stand alone overkapping. Deze kunt u op zichzelf plaatsen in de tuin, dit type hoeft niet tegen een wand of schuur geplaatst te worden. Natuurlijk hebben wij ook houten overkapping in ons assortiment die wel tegen een muur of schuur geplaatst worden. U kunt zo’n houten overkapping met een plat dak bij ons krijgen in verschillende uitvoeringen; open, met een achterwand en ook voorzien van zijwanden. Wij bieden echter nog veel meer mogelijkheden. Overkappingen hebben vaak een plat dak, maar wij bieden ook houten overkappingen aan met schuine daken. Deze zijn voorzien van een luxe dakbedekking voor een mooi aanzicht en optimale waterafvoer. De dakbedekking kiest u trouwens helemaal zelf, wij bieden daar verschillende opties voor. Wilt u graag een luxe houten overkapping met een schuin dak? In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld verschillende zadeldak en kapschuur overkappingen. Deze types lijken op elkaar, maar een zadeldak heeft een puntdak met gelijke zijden. Bij een kapschuur is de achterkant van het dak lager dan de voorzijde. U heeft hierdoor mooi zicht en veel lichtinval aan de voorkant, terwijl de achterkant optimale bescherming biedt. Dit zijn enkele voorbeelden van ons aanbod houten overkappingen. Bent u op zoek naar houten overkappingen op maat? Neemt u dan rustig de tijd om al onze mogelijkheden te bekijken. In het zoekmenu kunt u uw wensen aanpassen, dit maakt het zoeken naar de juiste overkapping gemakkelijker.

De voordelen van een houten overkapping

Wilt u een overkapping in de tuin van hout maken? Een houten overkapping biedt vele voordelen. Enkele van deze voordelen zijn: · Een heerlijke plek om te vertoeven in uw tuin; · De overkapping biedt bescherming tegen weersomstandigheden zoals zon, neerslag en wind; · Hout heeft een warme, natuurlijke en rustieke uitstraling; · Houten overkappingen zijn in vele soorten verkrijgbaar; · Daardoor past een houten overkapping altijd bij de stijl van uw woning en tuin; · U heeft keus uit verschillende houtsoorten; · Een overkapping biedt niet alleen bescherming voor u, maar het kan ook dienen voor uw auto, fietsen, tuingereedschap etc. · Houten overkappingen op maat kunt u in vele vormen bestellen bij Tuindomein.

Verschillende houtsoorten voor overkappingen

Voor onze houten overkappingen op maat maken wij gebruik van verschillende soorten hout. U kunt bij ons kiezen voor de volgende houtsoorten: · Douglas hout · Red Class Wood · Vuren Deze houtsoorten hebben hun eigen kenmerken, maar ook voor- en nadelen. Het is daarom verstandig om uzelf goed te informeren voordat u een keus maakt.

Houten overkappingen op maat kopen bij Tuindomein

Bent u op zoek naar een overkapping voor uw tuin van hout? In het aanbod van Tuindomein zult u zeker een houten overkapping vinden dat naar uw wens is. Heeft u een keus gemaakt? Dan kunt u de overkapping daarna geheel naar eigen wens aanpassen en bestellen. Als u een offerte op de overkapping aanvraagt dan kunnen wij u een aantrekkelijke korting bieden. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.