Winkelwagen
0 items | € 0,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Goedkope priëlen kopen & bestellen bij Tuindomein, een ruim en voordelig assortiment

Het gemak en genot van een prieel: nooit meer wapperende of omwaaiende parasols die bij nacht en ontij ingeklapt en naar binnen gezeuld moeten worden. Het simpelste alternatief is een prieel als klassieke of moderne houten overkapping. Kies de plek in uw tuin en bepaal welke grootte, vorm en kleur het beste in uw tuin past!

Wordt uw gekozen prieel met dezelfde specificaties elders goedkoper aangeboden? Stuur ons uw offerte of de link van de betreffende aanbieder en wij trachten u een betere aanbieding te doen! 

In uw belang zijn wij officieel gecertificeerd door en aangesloten bij het keurmerk Qshops. Met dit keurmerk heeft u de garantie en veiligheid dat u bij klachten over uw aangekochte blokhut een correcte afhandeling kunt verwachten. Bekijk alvorens de aanschaf van een blokhut of u een bouwvergunning nodig heeft. Kijk op www.helpdeskbouwregels.nl of informeer bij uw gemeente.

Soorten priëlen bij Tuindomein

Tuindomein biedt een ruim assortiment aan priëlen. Binnen dit segment onderscheiden we de volgende categorieën:

- Blokhutpriëlen
- Houten kapschuur
- Houten prieel
- Overkappingen
- Toebehoren

Qua materialen onderscheiden we geïmpregneerd grenen en lariks. De kenners weten dan dat het om kwalitatief uitstekend hout gaat.

Meer informatie over priëlen

Bent u van plan een prieel aan te schaffen of heeft u reeds een prieel in de tuin staan en wilt u meer weten over onderhoud e.d.? Wij hebben de belangrijkste informatie over priëlen voor u verzameld. Wilt u meer beschutting in uw prieel? Door middel van rabatdelen kunt u één of meerdere wanden dichtmaken.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!