Tuindomein
Menu
  • Gespreid betalen
  • Bezorgen in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • T 0541 - 222 580

Filter:

  1. Materiaal: Filter verwijderen grenen hout - midden europees
  2. Prijs: Filter verwijderen € 19,00 - € 44,99

Tuinpoort hout

Een geïmpregneerde tuinpoort van hout is toch de meest gangbare versie van een tuinpoort. Maar dat betekent zeker niet dat u in dit opzicht geen keuze zou mogen hebben. Ook als het aankomt op een tuinpoort van hout zijn er de nodige aanbieders. Verschillende soorten hout en ook het design van de poort zelf behoren tot de keuzes. Door de bomen het bos niet zien is dan een probleem waar sommige mensen tegen aanlopen. Wat is nu de juiste keuze als het aankomt op een houten tuinpoort en overige tuinhout producten?

Het vinden van de juiste aanbieder, als het aankomt op tuinhout, zoals een geïmpregneerde tuinpoort van hout kan het onderscheid maken. Een keuze die u eenvoudig kunt versimpelen door bepaalde voorwaarden te stellen.

De juiste aanbieder geeft u altijd goede prijzen en zal u nooit slechte kwaliteit leveren. Ook als het om de service gaat is de juiste aanbieder van tuinhout goud waard. Die aanbieder zijn wij, Tuindomein.nl. Ook voor een tuinpoort van hout bent u bij ons aan het juiste adres. Alle keuze, zeer scherpe prijzen en meer dan genoeg mogelijkheden. Uw tuin, uw wensen, ons assortiment.

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Deur kozijn met kader en aanslag lat H180-210cm x B90-150cm

Deur kozijn met kader en aanslag lat H180-210cm x B90-150cm

Tuindeur kozijn met aanslagligger Voor het zelf maken van een houten kozijn voo ...

Normale prijs: € 21,45

Special Price € 19,95

Tuinhekdeur recht geimpregneerd grenen hout
Diverse afmetingen

Tuinhekdeur recht geimpregneerd grenen hout

60x100 | 80x100 | 100x100 cm Tuinhek deur rechtBreedte 100 cm Lamel: 1.6x9 cmGl ...

Vanaf: € 20,95

Eindplank geimpregneerd hout ijzeren deurframe met cilinderslot

Eindplank geimpregneerd hout ijzeren deurframe met cilinderslot

Eindplank geïmpregneerd grenen voor tuindeur Solide 1.6 x 8.5 x 180 cm Cilind ...

€ 29,95
Tuindeur Aalsmeer toog geimpregneerd hout 100x180cm

Tuindeur Aalsmeer toog geimpregneerd hout 100x180cm

Tuindeur Aalsmeer is een goedkope en mooie tuindeur met een ronde bovenkant. Ho ...

Normale prijs: € 45,95

Special Price € 43,95

Tuindeur Ermelo geimpregneerd hout 100x180cm

Tuindeur Ermelo geimpregneerd hout 100x180cm

Tuindeur Ermelo is een goedkope en mooie tuindeur met een rechte bovenkant. Hoo ...

Normale prijs: € 45,95

Special Price € 43,95

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Alle keuze voor uw tuinpoort van hout

Geen tuin is hetzelfde. De simpele reden hiervoor is dat mensen nu eenmaal uiteenlopende smaken hebben. Het is dan ook belangrijk dat u kunt kiezen uit een assortiment dat ruimte geeft om invulling te geven aan uw voorkeuren. Laten we enkele voorbeelden van een tuinpoort van hout nader toelichten.

Voor een rustiek, landelijke sfeer bieden wij bijvoorbeeld een kastanjepoort aan. Deze tuinpoort van hout heeft een onmiskenbaar uiterlijk dat bepaalde mensen tot in de kern zal aanspreken. Kastanjehout is duurzaam en zal lang meegaan. Helemaal prachtig is dat dit van nature zal verkleuren en verweren. Het hout blijft mooi en stevig, maar de poort krijgt dan karakter en heeft een verhaal te vertellen.

Onder een tuin kan ook een wei verstaan worden. Ook dan bieden wij een tuinpoort van hout die zowel op praktisch als esthetisch gebied aan alle eisen voldoet. Bijvoorbeeld een rechte toegangspoort. Gemaakt vanuit een praktisch oogpunt. Duurzaam en stevig hout en verkrijgbaar met de juiste accessoires. Een product dat ‘uit de doos’ er al mooi uitziet. Maar dit product kan aangepast worden in bijvoorbeeld de kleur met ons aanbod aan beitsen en nog veel meer.

Ook voor de schutting

De meeste vraag voor poorten heeft toch vaak te maken met schuttingen. Ook voor een schutting en een schuttingpoort ontdek je bij ons alle keuze. Dat gezegd te hebben weten wij goed dat schuttingen niet de enige vorm van erfafscheidingen zijn als het aankomt op tuinhout.

Wij willen onze klanten dan ook altijd aanraden om gewoon de tijd te nemen. Als u op zoek bent naar een tuinpoort van hout, maak dan geen overhaaste beslissingen. Kijk rustig door ons assortiment en de ontdek de mogelijkheden die wij u geven. Komt u tot een juiste keuze of heeft u nog steeds vragen? Geen probleem, ook dan zullen wij u voorzien van een passend antwoord.

Tuindomein.nl de aanbieder voor een tuinpoort van hout

Al sinds 2002 zijn wij actief in het online aanbieden van tuinhout. Dat maakt ons één van de eerste bedrijven die tuinhout via het internet aanbieden. In deze tijd hebben we geleerd dat we onze klanten meer moeten aanbieden dan alleen kwalitatief hoogstaande producten. Veel keuze, scherpe prijzen en een uitstekende service. Dat mag u altijd van ons verwachten. De volgende voordelen zijn bij ons altijd geldig:

· Een zeer lage prijs op ons gehele assortiment

· Een uitgebreid assortiment

· De mogelijkheid voor gespreid betalen

Bestel uw tuinpoort van hout vandaag nog, of neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

Veilig betalen met
Snel geleverd