Tuindomein
Menu
  • Gespreid betalen
  • Bezorgen in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • T 0541 - 222 580

Een onderhoudsvrije metalen tuinhuis kopen

Ontdek de voordelen die een metalen tuinhuis u kunnen geven. Tuinen komen in de meest uiteenlopende variaties. We hebben het dan niet alleen over de beschikbare ruimte en lay-out daarvan, maar ook over de invulling die een tuin kan hebben. De één wil juist veel groen terwijl een ander het prettig vindt om de tuin zoveel mogelijk betegeld te hebben. Smaken verschillen nu eenmaal en dat geldt ook voor de tuin. Toch zijn er wel bepaalde zaken die door vrijwel iedereen gewaardeerd worden of zelfs als noodzakelijk worden gezien. Opslag is dan misschien wel het meest voor de hand liggende voorbeeld.

En ook als het aankomt op opslag voor de tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons uitgebreide en diverse assortiment geven wij u bijvoorbeeld ook alle keuze voor een metalen tuinhuis. Ondanks dat wij al sinds 2002 dé online aanbieder zijn van tuinhout willen we onze klanten voorzien van een zo compleet mogelijk assortiment. Een metalen tuinhuis mag dan niet ontbreken, vooral niet als we de praktische voordelen ervan op een rijtje zetten.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Yardmaster 54PEZ metalen berging 119x158cm

Yardmaster 54PEZ metalen berging 119x158cm

Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije tuinkast of berging? Dan is deze Yardmas ...

€ 189,00
Yardmaster 64PZ metalen berging 198x119cm

Yardmaster 64PZ metalen berging 198x119cm

Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije tuinkast of berging? Dan is deze Yardmas ...

€ 209,00
Yardmaster 84PZ metalen berging 238x119cm

Yardmaster 84PZ metalen berging 238x119cm

Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije tuinkast of berging? Dan is deze Yardmas ...

€ 249,00

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Een metalen tuinhuis waar u geen omkijken meer naar heeft

Een metalen tuinhuis heeft over het algemeen geen verdere uitleg nodig lijkt het. Vanuit ons assortiment bieden we zeer veel mogelijk aan als het gaat om opslag voor de tuin. Van prachtige decoratieve houten tuinkasten tot complete blokhutten met daarnaast extra mogelijkheid voor opslag. Wij dragen grote zorg om ervoor te zorgen dat wij alleen kwaliteit leveren. Hout is nu eenmaal gevoelig voor verschillende elementen zoals vocht, schimmels en omgevingsvervuiling. Naast het leveren van uitsluitend kwaliteitsmateriaal (hout) blijft het altijd, in welke mate dan ook, noodzakelijk om een houten tuinhuis te onderhouden. Op zich is dit geen probleem natuurlijk en het is ook niet zo dat u dit zeer veel tijd hoeft te kosten. Zo bieden wij veel opties voor bijvoorbeeld impregnatie van het hout of al geïmpregneerd hout.

Maar als u op zoek bent naar een mogelijkheid voor tuinopslag zonder dat u zich hoeft te bekommeren over het onderhoud dan is een metalen tuinhuis een ideale oplossing.

Een metalen tuinhuis is in tegenstelling tot een tuinhuisje van hout volledig onderhoudsvrij. Af en toe reinigen is eigenlijk het enige waar u mee te maken krijgt als u de keuze maakt voor een metalen tuinhuis.

Praktisch en mooi, ons aanbod voor tuinhuizen van metaal

Het lijkt misschien alsof we een punt willen maken dat een metalen tuinhuis wel erg praktisch is, maar niet mooi. Onzin natuurlijk. Toegegeven kiezen veel mensen voor hout om esthetische redenen evengoed dat ze voor een metalen tuinhuis kiezen om praktische redenen. Maar dat hoeft zeker niet te betekenen dat deze tuinhuisjes van metaal minder mooi zijn. In ons assortiment komt u metalen tuinkasten en huisjes tegen met een uitstraling die zeer dicht tegen hout aan ligt.

Uiteraard zijn er ook zeer praktische opties zoals een opbergruimte die u aan de zijkant van het huis plaatst. Een handige en veilige plek om uw spullen te bewaren.

Dat niet iedereen evenveel ruimte heeft is ons duidelijk. U zult dan ook de nodige verschillende uitvoeringen terug vinden bij ons. Voor iedere tuin bieden wij een ideale oplossing, ook als het aankomt op opslagruimte.

Voor uw metalen tuinhuis en nog veel meer

Onze tuinkasten en huisjes van metaal zijn van duurzaam materiaal gemaakt, vereisen geen onderhoud en zijn eenvoudig te assembleren. Daar komt nog eens bij dat we ze voor zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Ook als het om de service gaat bieden wij zeer veel voordelen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen. Wij leveren in geheel Nederland en België en geven u de mogelijkheid om gespreid te betalen.

Haal alles uit uw tuin samen met Tuindomein.nl. 

Veilig betalen met
Snel geleverd