Tuinhout

Bent u specifiek op zoek naar tuinhout voor het maken van een schutting, overkapping, blokhut of andere houten constructie? Bij Tuindomein vindt u houten balken, palen en (vlonder)planken in allerlei verschillende soorten, maten en afmetingen. Om er zeker van te zijn dat ons hout lang mooi blijft, werken wij uitsluitend met duurzame houtsoorten. Zo weet u zeker dat uw houten constructie ook na enkele jaren buiten nog mooi blijft. Kies voor één van onze duurzame oplossingen en ga zelf aan de slag met tuinhout. U kunt er de mooiste creaties mee maken!

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuinhout voor diverse toepassingen

Wilt u thuis zelf aan de slag gaan met een project voor buiten? En bent u daarvoor op zoek naar tuinhout van de beste kwaliteit? Dan heeft u bij Tuindomein keuze uit tal van verschillende soorten tuin hout. In ons assortiment vindt u (vlonder)planken, balken en tuinpalen van verschillende soorten hout met diverse bewerkingen. Van geschaafde constructiebalken tot geïmpregneerd hout: naar welk tuinhout u ook op zoek bent, u vindt het gegarandeerd bij Tuindomein!

Bent u specifiek op zoek naar een bepaald soort tuinhout? Of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Eén van onze specialisten helpt u graag verder met de juiste informatie en advies op maat. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur via het telefoonnummer (+31) 541 - 222580. Heeft u een algemene vraag of opmerking? Dan kunt u mailen naar info@tuindomein.nl. Voor een service gerelateerde vraag kunt u mailen naar klantenservice@tuindomein.nl en tot slot kunt u ons via verkoop@tuindomein.nl bereiken wanneer u een vraag heeft over verkopen. 

Verschillende soorten hout

Er zijn verschillende houtsoorten die zich met uitstek lenen om te gebruiken als tuin hout. Grenen, Hardhout, Red Class Wood, Vuren en Lariks / Douglas hout zijn de houtsoorten waar wij bij Tuindomein onze balken, terras (vlonder)planken en palen van zagen. Deze houtsoorten staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. En met behulp van impregnatie kan de levensduur van het hout nog verder verlengd worden. Afhankelijk van de toepassing waarvoor u het tuinhout wilt gebruiken, kunt u een keuze maken uit onze selectie houtsoorten. 

Grenenhout is een naaldsoort die veel mensen waarschijnlijk herkennen aan de specifieke lichtgele kleur en de matig fijne nerf. De unieke eigenschappen van grenenhout lenen zich uitstekend om te gebruiken als tuinhout, en daarom is het ook een zeer populaire houtsoort in ons assortiment.

Hardhout is geen specifieke houtsoort op zich, maar het is de verzamelterm voor meerdere houtsoorten bij elkaar. Wat deze soorten hout met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal afkomstig zijn van loofbomen. Het is daarom ook niet direct te benoemen wat hardhout zo uniek maakt, omdat iedere houtsoort andere eigenschappen heeft. Toch is er één overeenkomst tussen alle verschillende soorten hardhout, en dat is de hoge duurzaamheid. 

Lariks / Douglas staat er om bekend dat over het algemeen wat goedkoper hout is, waarmee u wel verschillende kanten op kunt. Het hout is makkelijk te bewerken en daardoor in te zetten voor de bouw van bijvoorbeeld een overkapping of schutting. Gaat uw voorkeur uit naar goedkoop tuin hout? Dan is lariks / douglas zeker het overwegen waard! 

Red Class Wood wordt doorgaans gezien als een duurzaam alternatief voor douglas hout. De kleur van deze houtsoort is vrijwel identiek aan die van douglas, alleen gaat het hout van Red Class Wood tot wel 4x langer mee. 

Tot slot heeft u bij Tuindomein de keuze uit Vuren hout. Deze houtsoort heeft in vergelijking tot andere varianten niet de hoogste duurzaamheid. Het is daarom van groot belang om het hout goed te behandelen. Denk hierbij aan verven, beitsen, lakken of impregneren. Hierna zal het hout beter bestand zijn tegen invloeden van buitenaf en dit is bevorderlijk voor de duurzaamheid van het hout. 

Vindt u het lastig om een inschatting te maken welk tuinhout u het beste kunt gebruiken voor uw project? Dat kunnen wij ons bij Tuindomein erg goed voorstellen. Wij helpen u daarom graag verder met advies op maat, zodat u zeker weet dat u de keuze maakt voor het juiste hout. Afhankelijk van waar u het specifieke tuinhout voor wilt gebruiken, adviseren wij u graag over welke houtsoort hier het beste op aansluit. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over de prijs. Bij Tuindomein hebben we tuin hout in allerlei verschillende prijsklassen, dus ook voor goedkoop tuinhout bent u bij ons aan het juiste adres! 

Waarom kiezen voor het tuinhout van Tuindomein.nl? 

✓ Dé tuinhout specialist in Nederland en België

✓ Hoogwaardige kwaliteit & duurzaam hout

✓ Tuinhout voor diverse toepassingen

✓ Onverslaanbaar in service & prijs

✓ Geschikt voor schuttingen, tuinhuizen en meer! 

Goedkoop tuinhout online bestellen

We hebben het zojuist al kort even benoemd: vuren en lariks / douglas zijn onbehandeld minder duurzaam in verhouding tot andere houtsoorten. Dit ziet u dan ook terug in de prijs. Voor goedkoop tuinhout van deze houtsoorten bent u bij Tuindomein aan het juiste adres. Maar ook onze andere houtsoorten kunt u bij ons aanschaffen tegen scherpe prijzen. Om ons tuinhout voor iedereen toegankelijk te houden, bieden wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Afhankelijk van waar u ons scherp geprijsde tuinhout voor wilt gebruiken, kunt u een keuze maken uit de vele verschillende houtsoorten. En ook hierbij geldt: afhankelijk van het soort tuinhout hebben wij een eerlijke verkoopprijs vastgesteld. Bekijk nu zelf online ons goedkope tuin hout en plaats makkelijk en snel uw bestelling. Of uw voorkeur nu uitgaat naar balken, planken, palen of welke vorm van tuinhout dan ook. Bij Tuindomein vindt u gegarandeerd het goedkope tuinhout waar u naar op zoek bent! Wij zijn dé tuinhout aanbieder in Nederland en België, en dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Naast onze aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit hout, staan wij namelijk ook bekend om onze hoge service. Ervaar het nu zelf en verdiep u in ons aanbod tuinhout. 

Ziet u het tuinhout van uw voorkeur niet terug in ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing om alsnog in uw wensen te kunnen voorzien. Bespreek uw wensen en eisen met het team van Tuindomein en wij helpen u graag bij het vinden van een alternatief of een andere oplossing. Of het nu gaat om de afwerking van het hout, de behandeling of afmeting: ons team staat voor u klaar met de juiste informatie en advies op maat. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur via het telefoonnummer (+31) 541 - 222580. Heeft u een algemene vraag of opmerking? Dan kunt u mailen naar info@tuindomein.nl. Voor een service gerelateerde vraag kunt u mailen naar klantenservice@tuindomein.nl en tot slot kunt u ons via verkoop@tuindomein.nl bereiken wanneer u een vraag heeft over verkopen. 

Maak kennis met Tuindomein.nl

Of u nu op zoek bent naar tuinhout of rabatdelen voor een schutting, blokhut met overkapping, blokhut of berging: bij Tuindomein vindt u gegarandeerd het tuinhout waar u naar op zoek bent. Wij zijn sinds 2002 actief in de wereld van tuin hout en daarmee zijn wij één van de eerste specialisten op online gebied. Duurzame materialen en goede kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast hechten we veel waarde aan onze service en daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. U vindt in onze online webshop tuinhout in de breedste zin van het woord. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt bij Tuindomein de planken, balken, palen en nog veel meer hout van de allerbeste kwaliteit en in eindeloze afmetingen. 

Wilt u graag meer informatie over ons productaanbod tuinhout? Of heeft u een specifieke vraag over onze kwaliteit of verschillende houtsoorten? Het team van Tuindomein helpt u graag verder met de juiste informatie en advies op maat. Dus ook wanneer u graag advies wilt over welk tuin hout het beste aansluit bij uw vraagstuk, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur via het telefoonnummer (+31) 541 - 222580. Heeft u een algemene vraag of opmerking? Dan kunt u mailen naar info@tuindomein.nl. Voor een service gerelateerde vraag kunt u mailen naar klantenservice@tuindomein.nl en tot slot kunt u ons via verkoop@tuindomein.nl bereiken wanneer u een vraag heeft over verkopen. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord. 

Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.