Tuindomein
Menu
  • Gespreid betalen
  • Bezorgen in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • T 0541 - 222 580

Vlonderplanken

Maakt u ook de keuze voor de vlonderplanken die wij u aanbieden bij Tuindomein? Al sinds 2002 zijn wij dé aanbieder van tuinhout in Nederland en België. Een titel die wij onder andere wisten te verkrijgen dankzij ons zeer uitgebreide assortiment. Maar dat is zeker niet het enige voordeel wat wij u geven. Bij ons mag u altijd verwachten dat wij een zeer goede prijs geven. Sterker nog wij geven u zonder meer de laagste prijs garantie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gespreid te betalen, wel zo handig als het om een grotere aanschaf gaat. Wij willen u de mogelijkheid geven iets moois te maken van uw tuin. Ook als het gaat om vlonderplanken zijn al deze voordelen geldig. Een aanbod waar u niet alleen gebonden bent aan houten vlonders. De keuze voor composiet en hardhouten vlonderplanken ontdekt u ook bij ons.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Hardhouten vlonder 21mm per m2
Prijs per m2

Hardhouten vlonder 21mm per m2

De vlonder per viekante meter bestaat uit: Vlonderplank hardhout Kapur 2.1x14.5 ...

€ 69,95
Hardhouten vlonder 25mm per m2
Prijs per m2

Hardhouten vlonder 25mm per m2

De vlonder per viekante meter bestaat uit: Vlonderplank hardhout Kapur 2.5x14.5 ...

€ 77,95
Hardhouten vlonder glad geschaafd 27mm per m2
Prijs per m2

Hardhouten vlonder glad geschaafd 27mm per m2

De vlonder per viekante meter bestaat uit: Vlonderplank hardhout Kapur 2.7x19cm ...

€ 79,95

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Vlonderplanken die zeer lang meegaan

Of het nu gaat om vlonderplanken, tuinpalen of schuttingdelen alles van hout in de tuin heeft te maken met dezelfde uitdaging. Duurzaamheid. Vocht is in de tuin een veel voorkomende oorzaak van problemen als het gaat om hout. Schimmel en rot zijn problemen die u liever voorkomt dan repareert. Wij staan voor meer dan alleen de laagste prijs en een uitgebreid aanbod. Wij willen dat u zeer lang zult genieten van uw houten vlonders. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid voor geïmpregneerde houten vlonders. Deze manier om hout te bewerken is een uitkomst voor het beschermen ervan. Het kan niet genoeg benadrukt worden hoeveel langer u op deze manier plezier zult hebben van uw vlonder. Maar, wij bieden zelfs nog betere opties. U kunt zo denken aan hardhouten vlonderplanken. De kwaliteit van dit hout gaat in de duurzaamheid vaak nog langer mee dan geïmpregneerd hout. Een relatief nieuwe vorm van deze planken is die van composiet. Een combinatie tussen hout en kunststof. Kleurvast en stabiel. Dit materiaal zorgt ervoor dat de vlonderplanken een hogere piekbelasting kunnen weerstaan.

Zeer scherpe prijzen ook als het gaat om hardhouten vlonderplanken

Ons uitgebreide assortiment is indrukwekkend. Maar nog indrukwekkender zijn onze prijzen. Onze laagste prijsgarantie mag u letterlijk nemen. In andere woorden mag u er altijd vanuit gaan dat wij altijd de laagste prijs bieden. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor ons aanbod aan vlonderplanken. Zoals gezegd zijn wij al sinds 2002 actief met onze webwinkel. Door de jaren heen hebben we dan ook een uitgebreid netwerk weten op te bouwen aan leveranciers. Dit stelt ons in staat om u te voorzien van onze geweldige prijzen. Maar daar houdt het niet mee op. Wij staan voor de beste prijs/kwaliteitverhouding. En dit geld voor ons gehele aanbod waaronder:

Het zal u dan ook niet verbazen dat de onderlinge producten zelf ook onderhevig zijn aan verschillende opties.

 

Voor  iedere tuin, Tuindomein

Een zeer uitgebreid assortiment, de laagste prijs en een goede service. Het bestellen van uw vlonderplanken gaat bij ons snel en gemakkelijk. In heel België en Nederland bezorgen wij uw bestelling netjes aan de deur. Ons assortiment is zeker niet statisch. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe artikelen die u de kans geven over uw ideale tuin te beschikken. Ieder artikel dat wij leveren, is uitgebreid gedocumenteerd. Zo weet u precies wat u aanschaft en bent u er zeker van dat het zal voldoen aan uw wensen. Daarnaast beschikt u bij ons over verschillende mogelijkheden om onder andere uw vlonderplanken te betalen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact  op voor meer informatie.

Veilig betalen met
Snel geleverd