Tuindomein
Menu
 • Gespreid betalen
 • Bezorgen in Nederland & België
 • Veilig betalen
 • T 0541 - 222 580
BEZORGKOSTEN SLECHTS €59,95 !

Tuinhuisje Vincent 180x135cm

Dit tuinhuisje is mooi compact en toch ruim en daardoor geschikt voor bijna elke tuin. Voor het opbergen van o.a. tuinmeubelen, gereedschap, kinderfietsen en tuinkussens.


Tuinhuisje Vincent eenvoudig monteren


Voordelig tuinhuis inclusief houten vloer, dakleer en een enkele deur. Stevig prefab tuinhuisje met wanden van 16mm dikke rabatdelen, gemonteerd op een houten raamwerk. Eenvoudig te monteren door levering in voorgemonteerde panelen. Met vele extra opties voor onder meer dakshingles of ventilatieroosters en in te kleuren met beits of verf, kan u uw nieuwe tuinhuisje eenvoudig laten aansluiten bij de rest van uw tuin. U krijgt van ons standaard een houten vloer, bevestigingsmaterialen en een gedetailleerde montagehandleiding. U kunt er ook voor keizen om de montage door ons te laten uitvoeren. 

Bent u benieuwd wat tuinhuisje Vincent voor u compleet gaat kosten? Stel dan uw blokhut hieronder samen, bestel direct of gebruik de offerte button en vraag een persoonlijke offerte aan! U ontvangt deze zeer snel en natuurlijk is deze altijd vrijblijvend.

Basisuitvoering: € 407,95

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

 • Bezorging in heel Nederland
  en België
  En kies je eigen bezorgdag
 • Dé online webshop voor tuinhout en blokhutten
 • Laagste prijsgarantie Elders een lagere prijs?
 • Veilig bestellen en betalen Ook achteraf!

Kies uw opties

Prijs zoals geconfigureerd:

Door u geselecteerd
Prijs zoals geconfigureerd:
Tuinhuisje Vincent Tuindeco   +€ 407,95

Blokhutten worden standaard geleverd inclusief standaard dakleer of dakshingles. Maar wilt u uw eigen unieke blokhut helemaal afmaken met een luxe uitstraling? Kies dan voor dakshingles of dakpanplaten in de kleur die het beste bij u (of uw tuin) past. Kiest u voor EPDM dakbedekking of dakpanplaten, dan zal er een levertijd van ca. 2 weken extra gelden omdat deze speciaal voor u besteld wordt.

Geef uw hout een een uitstekende en natuurlijke beschermlaag waarbij de originele houtstructuur zichtbaar blijft. Dat kan het beste met deze transparante beitsen.  

Voor kozijnen van deuren en ramen kiest u voor de accentkleur van Embadecor. Deze geeft een goede bescherming en dekt snel dus u heeft er minder van nodig. Maak een keus uit ons ruime assortiment kleuren

Geef uw hout  een zeer goede beschermlaag met Embalan dekkende beits. Uw hout krijgt als het ware een tweede huid. De houtnerf is na behandeling minder zichtbaar. Bij gebruik van lichte kleuren dekkende beits altijd eerst Embalan isoleergond gebruiken ter voorkoming van doorslaan van lichte kleuren.

Maak de kozijnen in een mooie accentkleur met deze dekkende beits. Daarmee geeft u uw deuren en ramen ook nog eens de beste bescherming die er maar is. Bestel hier gelijk uw favoriete kleur. Bij gebruik van lichte kleuren dekkende beits altijd eerst Embalan isoleergond gebruiken ter voorkoming van doorslaan van lichte kleuren.

Kiest u voor dakleer of dakshingles op uw blokhut? Kies dan ook voor onze voordelige bitumenkit. Met deze hoogwaardige zwarte kit dicht u alle kieren en naden zodat er geen water meer door kan. Alle blokhutten worden standaard geleverd inclusief spijkerset.

* Verplichte velden

Details

Onderhoud
U kunt veel tijd besparen door een geïmpregneerde blokhut aan te schaffen, zowel bij het maken en plaatsen als bij het onderhoud.
Bij een geïmpregneerde blokhut is het hout optimaal beschermd tegen weersinvloeden en vuil. Hierdoor zal deze veel langer mee gaan.

Voordelen van geïmpregneerde blokhutten en tuinhuisjes
·De eerste periode hoeft u niet te verven of beitsen
·Uw blokhut gaat veel langer mee
·U bespaart heel veel tijd met betrekking tot onderhoud 
·Er zit een vocht- en schimmelwerende laag op het houtExtra informatie

Artikelnummer 40.0120_B
Afmeting D180xD135xH207cm
Behandeling druk geïmpregneerd
Bevestigingsmaterialen inclusief
Buitenmaat 180x135cm
Dakbedekking dakleer
Daktype zadeldak
Deurhoogte (inclusief kozijn) 174
EAN nummer 8715815005752
Extra informatie inclusief houten vloer
Funderingsmaat 135x180cm
Hang- en sluitwerk inclusief
Keurmerk FSC
Materiaal grenen hout - midden europees
Merk Tuindeco
Montagetekening montagetekening inclusief
Nokhoogte 207
Productnaam Tuinhuisje Vincent 180x135cm
Wanddikte 16
Extra informatie inclusief houten vloer

Veilig betalen met
Snel geleverd