Tuinkast Bayern geimpregneerd hout 150x70x185cm

Art.nr. P012991
Credit Click
Of betaal € 11,38 p/m
Tuinkast Bayern
Afmeting B150xD70xH173/185cm
Materiaal Vuren hout - midden europees
Merk Tuindeco

Een praktische voordelige opslagoplossing voor al uw tuingereedschap en toebehoren? De tuinkast Bayern van geïmpregneerd vuren is hiervoor de perfecte oplossing! Deze heeft namelijk een afmeting van B152xD73xH182cm, hierdoor is deze compact genoeg voor bijna elke tuin, maar is de tuinberging groot genoeg voor uw gereedschap.

De Bayern tuinkast is gemaakt van geïmpregneerd hout, waardoor deze bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en lang meegaat zonder veel onderhoud te vereisen. Het natuurlijke hout zorgt bovendien voor een mooie uitstraling en past perfect in vrijwel elke tuin of buitenruimte.

De kast heeft een stevig en praktisch ontwerp, met zijn dubbele deur kunt u makkelijk spullen opbergen en pakken. Doordat deze houten tuinberging is voorzien van een schuin aflopend lessenaars dak, zal het water nooit blijven staan en makkelijk afgevoerd worden.

Met de geïmpregneerde tuinkast Bayern krijgt u veel waar voor uw geld, veel praktische ruimte voor een lage aanschafprijs.

Mocht u toch een wat luxere uitstraling willen, dan kunt u wellicht beter kiezen voor onze hardhouten tuinkast Montevideo. Deze kast is qua afmetingen bijna gelijk aan de tuinkast Bayern, maar dan gemaakt van geolied hardhout.

ProductnaamTuinkast Bayern geimpregneerd hout 150x70x185cm
EAN nummer8715815005745
AfmetingB150xD70xH173/185cm
KeurmerkFSC
MerkTuindeco
Extra informatiewordt in voorgemonteerde delen geleverd
wordt geleverd zonder legplanken
Bevestigingsmaterialeninclusief
Dakbedekkingdakleer
Montagetekeningmontagetekening inclusief
MateriaalVuren hout - midden europees
BehandelingGeïmpregneerd
AfwerkingGlad geschaafd