Douglas regels

Heeft u een mooi idee voor een overkapping of blokhut in uw tuin? Pak dit nieuwe tuinproject grondig aan met Douglas regels en meer, snel online besteld bij Tuindomein. Wij bieden een ruime selectie ongeschaafde en geschaafde Douglas regels. Deze balken zijn relatief klein van doorsnee, ideaal voor constructies waar geen zware last op hoeft te liggen. Een bescheiden vlonder, een zelfgemaakte pergola of een mooi maaswerk voor de klimop. Bij ons heeft u altijd het juiste hout tot uw beschikking. Naast Douglas regels vindt u bijvoorbeeld ook tuinpalen in diverse verschillende maten en duurzame planken en vlonders. Zo bouwt u met onze materialen snel uw eigen verrijking voor de tuin. Breng uw perfecte droomtuin een stap dichterbij met tuinhout van Tuindomein.

Producten 1-24 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Mooie geschaafde Douglas regels

Douglas regels worden veel in de tuin gebruikt. Het is een praktische houtsoort met veel voordelen. Zo kan u onder meer kiezen uit verschillende methoden voor het afwerken van het hout. Het laat zich goed verven en beitsen. Daarnaast is het ook goed mogelijk om de natuurlijke houtkleur te bewaren met behulp van lak. Tenslotte is het zelfs mogelijk om het hout onbewerkt te laten. De natuurlijke vergrijzing van het hout geeft uw creatie een rustieke uitstraling die nog altijd erg populair is.

Wilt u de Douglas regels buiten gebruiken dan raden wij wel aan om ze boven het maaiveld te gebruiken. Douglas hout is niet geweldig goed bestand tegen vocht bij gebruik in de grond , en blootstelling aan vochtige grond verkort de levensduur aanzienlijk. Wilt u toch Douglas hout gebruiken voor de palen dan is het verstandig om dit te behandelen met een houtbeschermend middel. Zwarte teer is een goede keuze hiervoor of kiest u voor hardhouten palen. Zo heeft u een stevige en duurzame basis voor de Douglas regels, balken en planken.

Snel aan de slag met onze Douglas regels

Een ander veelvoorkomend gebruik voor Douglas regels is een vlonder. De liggers voor een vlonder zitten doorgaans dichtbij genoeg om de last te verdelen met behulp van regels in plaats van zwaardere balken. Mits de vlonder niet te dicht bij de grond zit is Douglas hout hier een zeer geschikte keuze voor. Het heeft een lange levensduur, is stevig en kost niet te veel. Daarnaast kunnen Douglas regels goed worden toegepast in onder meer:

  • Tuinhuisjes
  • Pergola’s
  • Overkappingen

Van zware tuinpalen tot Douglas regels, gebruik de juiste maat hout

Om u precies de juiste Douglas regels en balken te bieden, hebben wij een divers assortiment aan verschillende maten voor u. Tuinpalen vindt u bijvoorbeeld in smallere maten voor vlonders of dikkere versies voor de basis van een overkapping. U heeft een ruime keuze en pakt zo precies wat u nodig heeft om van uw project een geweldig succes te maken. U vindt naast Douglas regels ook een paar andere houtsoorten in ons assortiment. Geïmpregneerd vuren is een populaire keuze en voor tuinpalen, balken, planken en vlonders hebben wij ook hardhout beschikbaar. Alles wordt netjes bij u thuisbezorgd dankzij onze effectieve bezorgdienst.

Tuindomein, wij bieden u tuinhout in allerlei verschillende vormen

Snel geschaafde Douglas regels bestellen wordt met onze praktische online service makkelijk gemaakt. U vindt snel al het hout dat u nodig heeft voor uw project. Ook andere houtsoorten zijn beschikbaar als Douglas regels niet geheel binnen uw plannen passen. Breng uw droomtuin nu een stapje dichterbij met een schitterende vlonder, overkapping of blokhut. Tuindomein biedt u al het hout dat u nodig heeft.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.