Chalets

Een prachtig chalet in uw tuin of op de camping? wij hebben het!

Is uw tuin een plek waar u van kunt genieten? Ongetwijfeld. Mooie planten en bloemen, een prachtig gazon of een heerlijk terras. Misschien heeft u het al allemaal. Misschien heeft u zelfs al een overkapping. Dat is voor veel mensen de kers op de taart. Net als een prachtige blokhut of tuinhuis. Maar u kunt nog een stap verder gaan. Ook dan is Tuindomein er voor u. Een chalet in uw tuin is misschien wel de ultieme vorm van luxe. Bent u klaar voor een prachtig chalet? Dan helpen wij u graag. Bekijk maar eens ons bijzonder fraaie aanbod. Wat uw wensen en eisen ook zijn: wij hebben zeker weten het perfecte chalet voor u.

Producten 1-24 van 54

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een mooi en rustiek chalet voor uw eigen tuin

Bent u op zoek naar een mooie chalet voor in uw tuin? Heeft u een tuin waar u dagelijks van geniet? Er staan mooie planten en bloemen in, u heeft een prachtig gazon aangelegd of een heerlijk terras. De tuin lijkt helemaal af te zijn, maar toch mist er nog iets: Een fijne plek om buiten overdekt te kunnen zitten, uzelf terug te kunnen trekken in alle rust of uw spullen op te kunnen bergen. Een overkapping of tuinhuis is voor veel mensen de kers op de taart, maar heeft u wel eens gedacht aan een prachtige blokhut of chalet? Een chalet in uw tuin is misschien wel de ultieme vorm van luxe. Bent u klaar voor een prachtig chalet? Dan helpen wij u graag, bekijk maar eens het bijzonder fraaie aanbod bij Tuindomein. Wat uw wensen en eisen ook zijn: wij hebben zeker weten het perfecte chalet voor u.

Wat is een chalet?

Een chalet is een houten huis met schuine daken. Het heeft een eenvoudige constructie en een ongecompliceerd ontwerp dat gebruikelijk is in skigebieden in de Alpen. De chalets worden bewoond in beboste plaatsen, bijvoorbeeld aan een meer en in vakantiebestemmingen waar het buitenleven de belangrijkste trekpleister is. Chalets werden aanvankelijk gebruikt om melkveehouders te huisvesten. Tijdens de zomer werden ze gebruikt om melk en boter te bewaren in Zwitserland en het Franse Savoie. In feite betekent het woord chalet ‘schuilplaats’ of ‘herdershut’. Een chalet is speciaal ontworpen om goed bescherming te bieden tegen de barre winteromstandigheden in de alpen, zoals sneeuw en kou. De bouw heeft daardoor een stoere, rustieke, maar ook romantische uitstraling waar veel mensen van houden. Tegenwoordig worden chalets gebruikt als woonhuizen, hotels en vakantiehuizen, modern gebouwd en met alle luxe voorzien.

Een chalet van hout is de ultieme upgrade van uw tuin

Als u op zoek bent naar een tuinhuis of blokhut voor uw tuin, dan is een chalet van hout de meest luxe keuze. Een chalet kopen voor uw tuin betekent dat u een investering doet waar u vele jaren maximaal van zult genieten. Het is daarom logisch dat u hoge eisen stelt aan uw aankoop. Van onze chalets kunt u alleen maar het beste verwachten, welk chalet u ook koopt. Een chalet in de tuin is niet voor iedereen weggelegd, er moet natuurlijk wel ruimte voor zijn in uw tuin. Bij Tuindomein kunt u gelukkig terecht voor blokhutten van verschillende groottes en prijsklassen. Ook mensen die op zoek zijn naar een compacter en scherp geprijsd model zijn bij ons aan het juiste adres. Voor welk model u ook gaat: bij ons heeft u altijd de zekerheid van A-kwaliteit.

Een houten chalet in veel verschillende soorten

Tuindomein biedt een grote keus aan houten chalets. Het kan daarom best lastig zijn om de juiste te kiezen. Het vinden van uw ideale houten chalet begint met goed nadenken. Een chalet kopen is immers een investering die u meestal maar één keer in uw leven doet. Dan moet die investering wel goed zijn. Wij bieden chalets aan in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen voor de klassieke stijl met het bekende schuine dak, of voor modernere varianten. Door uzelf enkele vragen te stellen kunt u makkelijker bepalen naar wat voor chalet u op zoek bent. Van welke stijl houdt u? Hoe groot is de ruimte in de tuin? Welke afmetingen mag de blokhut dan hebben? Moet het chalet een (overdekt) buitengedeelte hebben? Het formaat en de indeling van het chalet zijn belangrijk voor het beoogde gebruik. Sommigen gebruiken een chalet als een riant tuinhuis, voor anderen is het echt een buitenverblijf dat gebruikt kan worden voor gasten of als vakantiehuisje in eigen tuin. Onze chalets worden trouwens ook vaak aangeschaft voor gebruik op een recreatiepark.

Vraag een offerte aan voor uw chalet

Wilt u één een prachtige chalet van hout in uw tuin plaatsen? Heeft u een keus kunnen maken? Onze chalets zijn stuk voor stuk compleet naar wens samen te stellen. U kunt de chalet naar uw wensen aanpassen door bepaalde opties te selecteren. Daarbij kunt u denken aan dakbedekking, deuren en kozijnen, vloeren, dakgoten, het impregneren van het hout en nog veel meer. Een houten chalet kopen is een mooi en bijzonder moment. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u vragen heeft voordat u de bestelling doet. Voelt u vrij om te allen tijde contact met ons op te nemen om al uw vragen te stellen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers nemen graag de tijd om u alle informatie te geven die u nodig heeft om de perfecte keuze te kunnen maken. Wij helpen u graag verder. Heeft u het chalet van uw dromen gevonden? Vraag dan een offerte aan, wij kunnen u dan een aantrekkelijke korting bieden.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.