Een prachtig chalet in uw tuin: wij hebben het

Is uw tuin een plek waar u van kunt genieten? Ongetwijfeld. Mooie planten en bloemen, een prachtig gazon of een heerlijk terras. Misschien heeft u het al allemaal. Misschien heeft u zelfs al een overkapping. Dat is voor veel mensen de kers op de taart. Net als een prachtige blokhut of tuinhuis. Maar u kunt nog een stap verder gaan. Ook dan is Tuindomein er voor u. Een chalet in uw tuin is misschien wel de ultieme vorm van luxe. Bent u klaar voor een prachtig chalet? Dan helpen wij u graag. Bekijk maar eens ons bijzonder fraaie aanbod. Wat uw wensen en eisen ook zijn: wij hebben zeker weten het perfecte chalet voor u.

Producten 1-24 van 63

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een chalet kopen is de ultieme manier om uit tuin te upgraden

Er zullen waarschijnlijk niet veel zaken te bedenken zijn die nog luxer zijn dan het kopen van een prachtig houten chalet. Een chalet kopen voor uw tuin betekent dat u een investering doet waar u vele jaren maximaal van zult genieten. Een investering waar u bovendien bijzonder hoge eisen aan mag stellen. Want van een luxe chalet in uw tuin mag u niets dan het beste verwachten. Een chalet in de tuin is niet voor iedereen weggelegd. U moet een bepaalde investering kunnen doen en bovendien moet u de ruimte hebben in de tuin.

Nu is het gelukkig niet zo dat u alleen bij Tuindomein terecht kunt voor zeer grote houten chalets uit het topsegment. Ook wie op zoek is naar een compacter en scherp geprijsd model is bij ons aan het juiste adres. Voor welk model u ook gaat: bij ons heeft u altijd de zekerheid van A-kwaliteit.

Kies uw ideale houten chalet

Het vinden van uw ideale houten chalet, begint met goed nadenken. Voor iedereen die een chalet wil kopen, hebben wij een perfect model. Maar het is wel belangrijk om te weten wat u zoekt. Een chalet kopen is immers vaak een investering die u maar één keer in uw leven doet. Dan moet die investering goed zijn.

Begint u eens met nadenken over het type houten chalet dat u wenst. Welke afmetingen heeft u in gedachten? En moet er een (overdekt) buitengedeelte zijn? Het formaat en de indeling van het chalet zijn belangrijk voor het beoogde gebruik. Voor sommigen is een chalet een riant tuinhuis, voor anderen is het echt een buitenverblijf dat gebruikt kan worden als gastenverblijf of vakantiehuisje in eigen tuin. Ook worden onze chalets vaak aangeschaft voor gebruik op een recreatiepark.

De keuze voor de geschikte houtsoort is natuurlijk ook heel erg belangrijk. Bij Tuindomein vindt u houten chalets van diverse soorten hout. U heeft keuze uit Noord-Zweeds vurenhout, Douglas of Red Class Wood. Vurenhout is populair bij liefhebbers van een moderne uitstraling. Het hout is mooi licht van kleur en met een subtiele en rustige tekening. Vurenhout is niet de hardste of duurzame houtsoort, maar kan door het goed te behandelen wel zeer duurzaam worden gemaakt. Bent u op zoek naar een tuinchalet met maximale duurzaamheid, kies dan voor hardhout.

Vraag een offerte aan voor uw tuinchalet

Wilt u werk maken van het tuinchalet van uw dromen? Vraag dan een offerte aan. Alle chalets zijn op zeer veel gebieden aan uw wensen en eisen aan te passen door opties te selecteren. Denk aan dakbedekking, deuren en kozijnen, vloeren, dakgoten, het impregneren van het hout en nog veel meer.

Onze medewerkers helpen u graag verder

Een chalet kopen is een mooi en bijzonder moment. Een moment waar wij u graag bij helpen. Voel u vrij om te allen tijde contact met ons op te nemen om ons al uw vragen te stellen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers nemen graag de tijd om u alle informatie te geven die u nodig hebt om de perfecte keuze te kunnen maken.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.