Pergola

Een prachtige pergola in uw tuin

U kijkt naar uw tuin en bent grotendeels tevreden. De tuin is mooi en verzorgd, maar er lijkt iets te missen. Maar wat? En ineens weet u het: een pergola. Een pergola in uw tuin kan echt de finishing touch zijn. Tuindomein biedt diverse prachtige pergola’s van hout voor iedereen. Of u nu een grote of kleine tuin hebt, klassiek of modern: de juiste houten pergola tilt de uitstraling naar een nog hoger niveau.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De mogelijkheden van een pergola van hout

Wat kunt u precies doen met een pergola van hout? Die keuze is uiteraard aan u. Een pergola is een soort kleine, open overkapping. Een sierlijke houten constructie die ook zonder verdere aankleding prachtig tot zijn recht komt. Pergola’s worden vaak geplaatst in een open ruimte tussen twee stukken begroeiing in. Of over een looppad in uw tuin. Dat creëert een romantisch en luxe effect. Maar u bent natuurlijk helemaal vrij om de pergola te plaatsen waar u wilt.

Een pergola van hout staat garant voor een natuurlijke uitstraling. Daar kunt u nog meer mee doen. Veel mensen gebruiken een pergola van hout als basis voor begroeiing. Zo kunt u er prachtige klimop planten tegenaan laten groeien. Dat creëert een weelderige natuurtuin. Andere mensen kiezen voor een pergola in de tuin als extra mooi en romantisch plekje om onder te zitten. Ook kan een houten pergola natuurlijk worden gedecoreerd met hangplanten.

Altijd de ideale houten pergola voor uw tuin

In het assortiment van Tuindomein vindt u altijd de ideale houten pergola voor uw tuin. Natuurlijk bieden wij u het klassieke model met ronde bovenkant. En uiteraard hebben wij dit model in verschillende maten. Maar ook wie liever een moderner exemplaar heeft, zal slagen in ons aanbod.

Wij staan al jaren bekend als een echte tuinspecialist, met name op het gebied van hout. Daarom bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. Al onze pergola’s zijn vervaardigd van Europees grenenhout. Grenenhout is wellicht wel de populairste houtsoort voor in de tuin. Dit mede doordat het uitstekend te bewerken is. Daarom worden er ook zoveel tuinmeubels van gemaakt. Verder biedt grenen een mooie natuurlijke uitstraling en een uitstekende hardheid en duurzaamheid tegen een zeer goede prijs. Vanzelfsprekend is al het hout geïmpregneerd voor een optimale bescherming en levensduur.

Wat dacht u van een pergola met bloembak?

Niet alleen door uw houten pergola te laten begroeien creëert u een extra natuurlijke uitstraling in uw tuin. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pergola met bloembak? Reken maar dat deze een echte blikvanger wordt in uw tuin. Een pergola van hout voorzien van een ingebouwde bak met uw favoriete bloemen zorgt voor een speciaal plekje waar u elke dag weer met veel plezier naar zult kijken.

Bestel eenvoudig in onze webshop

Heeft u een fraaie pergola van hout kunnen vinden in ons aanbod? U bestelt ‘m eenvoudig in onze webshop. Wij zullen zorgen voor een snelle bezorging. Uiteraard inclusief alle montagematerialen. Heeft u eerst een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier verder.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.