Blokhutdelen

Blokhutprofiel om zelf uw blokhut te bouwen

Een blokhut kunt u als bouwpakket kopen. Tuindomein biedt u hierin veel keuze. In ons ruime assortiment is voor vrijwel iedereen een prachtige blokhut te vinden. Maar misschien bent u op zoek naar net wat meer. Misschien wilt u wel zélf uw blokhut bouwen. Dat kan. Hiervoor heeft u blokhutprofiel nodig. Blokhutprofiel kent u wellicht ook als blokhutplanken of blokhutdelen. In onze webshop vindt u diverse soorten blokhutprofiel van uiteenlopende soorten blokhut hout. U heeft keuze uit verschillende soorten hout met diverse afwerkingen en natuurlijk in diverse afmetingen. Zo kunt u altijd zelf de blokhut bouwen die u in gedachten hebt. En weet u nog niet precies wat u wilt, dan denken wij graag met u mee.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een mooie blokhut begint met goed blokhutprofiel

Wat is er voor nodig om zelf uw blokhut te bouwen? Laten wij voorop stellen dat u om zelf een blokhut te bouwen natuurlijk dient te beschikken over de juiste gereedschappen. Ook is het absoluut een voordeel als u handig bent en wellicht al over ervaring beschikt. Maar vanuit de benodigde materialen bezien, begint een mooie blokhut natuurlijk met goed blokhutprofiel.

Blokhutprofiel is iets waar u het beste niet op kunt bezuinigen. Dit zijn de blokhutplanken die uw blokhut hun structuur geven, waar u elke dag naar kijkt én die lange tijd mee moeten gaan. Investeer daarom in kwaliteit. Daar bent u bij Tuindomein van verzekerd. Wij bieden u altijd het blokhutprofiel dat past bij uw wensen en budget. U heeft keuze uit:

  • Geïmpregneerd grenen
  • Geïmpregneerd vuren (zwart of grijs)
  • Red Class Wood
  • Lariks douglas

Bestel uw blokhutprofiel in de gewenste afmetingen

Naast diverse soorten hout voor uw blokhut delen, kunt u natuurlijk ook kiezen uit blokhutprofiel in diverse afmetingen. U heeft keuze uit blokhutprofiel met een lengte van 1.80 meter tot zelfs delen van meer dan 4 meter lang. Uiteraard met diverse tussenlengtes. Het is belangrijk om blokhut hout op de juiste lengte te kunnen bestellen. Elke blokhut heeft natuurlijk andere afmetingen en u wilt zelf een blokhut bouwen met de perfecte afmetingen voor uw tuin, passend bij uw wensen en eisen.

Zelf uw blokhut bouwen met blokhut hout

Zelf uw blokhut bouwen met blokhut hout begint dus bij het bestellen van het juiste blokhut profiel. Tuindomein staat voor u klaar. Voor de levering van de blokhutdelen, maar natuurlijk ook voor advies. Vraag ons gerust welke blokhutprofielen het beste bij uw wensen en eisen pasen.

Vanzelfsprekend leveren wij u niet alleen het benodigde hout voor uw blokhut. U kunt ook in onze webshop terecht voor alle blokhut toebehoren. Denk aan palen, paalhouders, dragers, verbindingen en meer. Maar ook wanneer u een blokhut met overkapping wilt realiseren, bieden wij u alle producten die u nodig hebt. Van diverse soorten palen tot dakbedekking, binnenvloeren en nog veel meer.

Bestel uw benodigdheden eenvoudig online en wij zullen zorgen voor een snelle verzending. Heeft u eerst advies nodig of komt u er niet helemaal uit? Ook op dat gebied zijn wij uw specialist. Samen zorgen wij ervoor dat u binnenkort kunt genieten van uw ideale blokhut.

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.