Schutting

De perfecte nieuwe schutting begint bij Tuindomein.nl

Is het tijd voor een nieuwe schutting? Of heeft u net een nieuwe woning en moet er nog een schutting worden geplaatst? De perfecte nieuwe schutting begint bij Tuindomein. Wij zijn al vele jaren een specialist op het gebied van alle soorten tuinhout. Dus natuurlijk ook op het gebied van schutting hout. Wanneer u een schutting wilt plaatsen, is het belangrijk dat u kiest voor de schuttingdelen die aan al uw wensen en eisen voldoen. Een schutting kopen is immers iets dat u niet regelmatig doet. Wanneer u investeert, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u de juiste investering doet. Een kwalitatieve schutting gaat vele jaren mee. Wij bieden u alles wat u nodig hebt.

Producten 1-24 van 75

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Schutting hout en schuttingdelen voor elke schutting

In het assortiment van Tuindomein vindt u schutting hout en schuttingdelen voor elke schutting. Dat betekent dat wij niet alleen rekening houden met zo veel mogelijk stijlen en wensen, maar ook met diverse budgetten. Wij willen dat iedereen bij ons terecht kan voor het aanschaffen van de perfecte houten schutting. Of u nu op zoek bent naar een degelijke budget schutting of een zeer luxe tuinafscheiding van exclusief hout: Tuindomein is er voor elke tuin.

Een schutting kopen? Kies het perfecte schutting hout

Wilt u een schutting kopen? Bedenk dan van tevoren wat u nodig hebt. Een schutting plaatsen is behoorlijk definitief. Natuurlijk kunnen schuttingdelen altijd worden vervangen, maar dat is niet de bedoeling. Wat u wilt, is een afscheiding of tuinomheining die aan al uw wensen en eisen voldoet. Waar moet u dan voor kiezen? Een douglas schutting is zeer populair. Wanneer mensen op zoek zijn naar een schutting van hout, kiezen zij vaak voor douglas. Dit onder andere omdat douglas, mits goed behandeld, duurzaam is. Daarbij heeft deze houtsoort een prachtige rood-roze kleur die in de loop der jaren natuurlijk verkleurt richting een lichte grijstint. Alles bij elkaar biedt een douglas schutting veel waar voor uw geld. Een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.

De diverse soorten houten schuttingen die wij u bieden

In ons assortiment schuttingen vindt u een ruime variatie in verschillende soorten hout. Hierbij geldt dat elke houtsoort zijn eigen unieke eigenschappen met zich mee brengt. Wij vertellen u hier graag meer over. Bij Tuindomein heeft u keuze uit houten schuttingdelen van de volgende soorten hout:

  • Grenen (Midden-Europees)
  • Hardhout
  • Kastanjehout
  • Lariks / Douglas
  • Red Class Wood
  • Vuren (Midden-Europees)
  • Vuren (Noord-Zweeds)
  • Wilgenteen

Grenen (Midden-Europees)

Deze specifieke houtsoort staat voornamelijk bekend om de opvallende kleur en redelijk fijne nerf. Grenen hout heeft een geelachtige lichte kleur die zeker niet zal misstaan in uw tuin. Het is dan ook een populaire houtsoort waarmee u veel verschillende kanten op kunt.

Hardhout

Eigenlijk is hardhout geen specifieke soort hout, maar een verzamelterm voor meerdere soorten hout die afkomstig zijn van loofbomen. Hardhout wordt vaak gebruikt als tuinhout voor het maken van onder andere schuttingen, vanwege de hoge duurzaamheid. Dit maakt het hout onderhoudsvriendelijk en ook wanneer het buiten staat gaat het jarenlang mee.

Kastanjehout

Kastanjehout heeft een natuurlijke en rustieke uitstraling en kan zelfs onbehandeld jarenlang mee gaan. Om deze reden is het een populaire houtsoort op het gebied van schuttingen.

Lariks/douglas

De houtsoort lariks/douglas wordt vaak gekozen om zijn uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Met deze houtsoort is het mogelijk om ook voor een wat meer beperkt budget een prachtige houten schutting neer te zetten. Het heeft een mooie, warme kleur die na verloop van tijd meer gaat neigen naar een grijze tint.

Red Class Wood

Over het algemeen wordt Red Class Wood gezien als een duurzaam alternatief voor douglas hout. Dit komt omdat Red Class Wood dezelfde specifieke kleur heeft als douglas, maar dan nog veel duurzamer. Hiermee zet u een prachtige schutting neer waar u zeer lange tijd geen omkijken naar hebt.

Vuren

Op het gebied van vuren hout werken we bij Tuindomein met Midden-Europees en Noord-Zweeds vuren. Vuren wordt vooral gekozen om zijn uitstraling. Door het goed te impregneren is het ook geschikt voor buitengebruik.

Wilgenteen

Schuttingen van wilgentenen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn een absolute toevoeging in uw tuin. Het heeft een speelse uitstraling en biedt een ideaal alternatief op schuttingen van planken.

Kies het mooiste tuinscherm

Dankzij deze informatie weet u hopelijk waar uw voorkeur ligt. Zo kunt u het mooiste tuinscherm kiezen voor uw nieuwe houten schutting. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen hebt. Stel deze gerust aan ons. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en voorzien u met plezier van advies.

Snel aan huis geleverd

Alles wat u nodig hebt voor uw schutting leveren wij snel aan huis. De houten schuttingdelen, maar ook andere benodigdheden zoals schuttingpalen en montage materiaal.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.