Spa en Wellness

Luxe Wellness in eigen tuin

U heeft ruimte over in uw  tuin en zou hier graag uw eigen relax zone van willen maken?

Hiervoor bent u bij Tuindomein aan het goede adres!

U kunt bij ons terecht voor Maxicuzzi jacuzzi’s / spabad, hottub en sauna’s.

Ook kunt u bij ons terecht voor de rest van de aankleding voor uw tuin, denk hierbij aan terras / vlonderplanken of tegels, een tuinberging, tuinhuis of blokhut. Misschien wilt u uw Maxicuzzi wel onder een van onze overkappingen plaatsen.

Producten 1-24 van 125

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Soorten Wellness

Wij hebben een mooi assortiment sauna’s, Hottub's / houten tobbes en Jacuzzi / Maxicuzzi. Kiest u voor bijvoorbeeld een mooie jacuzzi, dan wilt u waarschijnlijk ook een overkapping en vlonder om het geheel compleet te maken.
Zo kunt u kiezen voor een houten vlonder of modern composiet. Een houten tobbe is een genot om in gebruik te nemen na een dag hard werken, u komt thuis en laat het water een poosje opwarmen en hierna kunt u heerlijk ontspannen in het warme water. Neem plaats in uw prachtige houten sauna en zweet alle stres van de dag eruit door de sauna heerlijk op temparatuur te laten komen en te vullen met stoom door het water wat u op de hete stenen gooit.
Heeft u een paar vrienden op bezoek? Ga gezellig in de jacuzzi / maxicuzzi!

 

Uw eigen wellness zone maken?

Als u zelf een wellness zone wilt maken in uw tuin dan heeft u meerdere producten nodig, denk hierbij aan een overkapping, blokhut met overkapping, tuinschermen en tuinpalen of misschien wel los tuinhout om alles zelf te bedenken en bouwen. Bij ons kunt u hiervoor allemaal terecht, wij bieden het aan in diverse houtsoorten, denk hierbij aan geimpregneerd grenen, geimpregneerd vuren, hardhout, Red Class Wood, Caldurawood en douglas hout.
Om het geheel compleet te maken kunt u een mooi houten terras aanleggen, hiervoor kunt u alles wat u nodig heeft vinden onder categorie Terras.

 

Meer informatie en vragen

Wilt u meer informatie over een schutting, klik dan op desbetreffend product voor een gedetailleerde beschrijving van het Wellness product. Ook op zoek naar speeltoestellen of een hout betonschutting? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres en kunnen wij u hierin goed adviseren. 

Mocht u niet alles kunnen vinden dan kunt u ook terecht op ons blog of bij de FAQ (veelgestelde vragen) . Mocht u toch liever persoonlijk of via de mail te woord worden gestaan dan zijn wij uiteraard ook gewoon bereikbaar via de mail [email protected] of telefonisch via 0031541222580

 

Qshops

Tuindomein is aangesloten bij het keurmerk Qshops. Meer dan 3000 winkels maken gebruik van Qshops keurmerk en klantenbeoordelingen.

Met dit keurmerk heeft u de zekerheid dat u bij eventuele klachten over uw aankoop een eerlijke en correcte afhandeling kunt verwachten.

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.