Potdekselplanken voor elke schutting of schuur

Wilt u zelf een schutting maken, dan zijn potdekselplanken de ideale planken voor iedereen die wil zorgen voor goede privacy. Tuindomein verkoopt potdekselplanken voor elke schutting of schuur. Daarmee bedoelen wij niet alleen diverse formaten, maar ook tal van houtsoorten en kleuren. Dus wat uw stijl, wensen en eisen ook zijn: u kunt bij ons terecht. De planken die wij verkopen zijn Zweeds rabat planken voor een eenvoudige constructie.

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn potdekselplanken precies?

Potdekselplanken zijn lange plankdelen die kunnen worden gebruikt voor de constructie van diverse gebouwen en bouwsels in uw tuin. Potdekselplanken zijn populair voor het maken van schuttingen en schuren. U kunt ze ook gebruiken voor zaken als overkappingen of prieelen. Aan u de keuze. Wat u met potdekselplanken altijd bewerkstelligt, is een geheel dichte constructie. Dat kan belangrijk zijn. Bijvoorbeeld wanneer u verzekerd wilt zijn van maximale privacy in uw tuin. En ook een schuur moet natuurlijk helemaal dicht zijn.

Wat betekent de term Zweeds rabat?

Wanneer u dit type planken gaat kopen, maar ook bij andere soorten hout, komt u de term “Zweeds rabat” regelmatig tegen. Tuindomein verkoopt Zweeds rabat potdekselplanken. Wat houdt dit precies in? Zweeds rabat planken zijn hetzelfde als potdekselplanken. In Nederland is de tweede benaming gebruikelijk. Zweeds rabat planken hebben een schuine afloop. Hierdoor vallen de planken perfect in elkaar. U hoeft dus niet op een speciale manier te monteren om een goede dichte dekking te krijgen. Vergelijk het een beetje met de manier waarop laminaat planken in elkaar vallen. Iedereen kan met zweeds rabat / potdekselplanken een prachtig dichte schutting of wand maken.

U bent hiermee dus niet alleen verzekerd van een geheel dichte schutting met maximale privacy, maar ook bijvoorbeeld het maken van zijwanden of een tuinscherm wordt met Zweeds rabat een fluitje van een cent.

Wij hebben schuttingplanken voor iedereen

In ons ruime assortiment zijn er perfecte schuttingplanken voor iedereen te vinden. Of u nu de potdekselplanken inderdaad voor een schutting gaat gebruiken, of voor een ander project. Wij bieden u planken in verschillende formaten. Kleinere planken, maar ook potdekselplanken met een lengte van wel vijf meter.

Tuindomein heeft een reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van tuinhout. Daarom bent u bij ons verzekerd van hoge kwaliteit. Kies voor Zweeds rabat van vuren (Zweeds of midden-Europees), lariks douglas of Red Class Wood. Vuren potdekselplanken zijn zeer voordelig, maar bij ons altijd van zeer goede kwaliteit. Wilt u een nog hardere en duurzamere plank die prachtig natuurlijk verkleurt? Kies dan voor lariks douglas. Red Class Wood potdekselplanken bieden u het beste van het beste. Haast ongeëvenaarde hardheid en bestendigheid met een prachtige natuurlijke uitstraling. Maar ook hier kunt u rekenen op zeer scherpe prijzen.

Bestel eenvoudig in de webshop

Bestel de door u gewenste potdekselplanken snel en eenvoudig in onze webshop. Heeft u nog meer spullen nodig voor uw project? Zoek dan gerust verder of bekijk de passende categorieën in de webshop. Wij bieden u namelijk ook alle overige materialen zoals schuttingpalen en bevestigingsmaterialen. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u met plezier verder.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.