Barrel sauna

Sauna kopen

Een sauna kopen is voor veel mensen een droom. Wij helpen graag mee om die droom werkelijkheid te laten worden. Bij Tuindomein kunt u tegen een scherpe prijs een prachtige, kwalitatieve en volledig ingerichte sauna kopen voor gebruik in uw tuin of op een dakterras. Onze sauna’s worden geleverd als bouwpakket inclusief alle benodigde montagematerialen. Dankzij heldere instructies zet u de sauna zelf eenvoudig in elkaar. U profiteert van kwaliteit en uitstraling voor vele jaren lang maximaal plezier en genot in uw tuin of op uw dakterras.

Producten 1-24 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een luxe buitensauna in uw tuin

Een luxe buitensauna in uw tuin is wellicht wel haalbaarder dan dat u denkt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een sauna in de tuin te plaatsen. Zo creëert u een prachtig stukje wellness in uw eigen tuin. Helemaal in combinatie met bijvoorbeeld een hottub. Zo heeft u echt uw eigen spa. Een sauna is gezond en zorgt voor welverdiende ontspanning. Maar de juiste buitensauna voegt daarnaast natuurlijk ook uitstraling toe aan uw tuin.

 

Wat is een barrelsauna?

Bij ons kunt u een prachtige barrelsauna kopen. Maar wat is een barrelsauna precies? Het woord zegt het al: deze sauna voor in de tuin heeft de vorm van een ton. Het is een zeer fraaie, comfortabele en ook efficiënte sauna. Natuurlijk is een barrelsauna verkrijgbaar in verschillende formaten. Bent u op zoek naar een sauna in uw tuin voor gebruik in uw eentje? Dan vindt u in ons assortiment een zeer compacte buitensauna met een lengte van 2.50 meter en een diameter van slechts 1.90 meter. Deze past in vrijwel elke tuin of op elk dakterras en is desondanks toch ruim genoeg. Dankzij de ronde vorm ervaart u op een knusse manier ruimte.

 

Wilt u een ruimere sauna kopen? Ook dat is geen enkel probleem. In ons assortiment vindt u barrelsauna’s tot wel vier meter diep en zelfs een extra riante ovale barrelsauna met aparte ruimte voor uw spullen en zit- of ligruimte voor het hele gezin.

 

Een buitensauna kopen bij Tuindomein

Een buitensauna kopen bij Tuindomein betekent dat u altijd investeert in een kwalitatieve en fraai afgewerkte sauna. Een sauna in uw tuin is een echte luxe en dus mag u de nodige eisen stellen. Wij bieden u een sauna van hoge kwaliteit hout met een fraai design en perfecte afwerking & isolatie.

 

Altijd de perfecte sauna in uw tuin

Wat voor sauna wilt u kopen? Wij zorgen ervoor dat u altijd de perfecte sauna voor in uw tuin bestelt. Dat begint bij het kiezen van het juiste model. Vervolgens heeft u diverse configuratie-opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit elektrische verwarming of een houtgestookte buitensauna. Ook heeft u keuze uit tal van extra’s en accessoires om écht de buitensauna te creëren waar u elke keer weer van geniet. En dat zorgeloos voor vele jaren lang.

 

Bestel direct of neem contact op bij vragen

Wilt u direct een barrelsauna kopen en heeft u het perfecte model al gevonden, dan bestelt u deze eenvoudig en veilig in onze webshop. Mocht u eerst nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.