Tuinberging

Tuinberging of tuinkastje

Het is handig om de spullen die u in uw tuin nodig hebt eenvoudig en veilig op te kunnen bergen. Hiervoor is een tuinberging of tuinkastje ideaal. Helemaal wanneer u niet de ruimte hebt voor een tuinhuis, of indien u een tuinhuis simpelweg te groot of een te grote investering vindt. Met de juiste tuinberging of tuinkastje staan uw spullen droog, veilig en beschermd. U kunt ze eenvoudig pakken en weer opbergen. Een tuinkast of -berging mag in de eerste plaats dan wel functioneel zijn: dat betekent niet dat zij er niet mooi uitzien. Sterker nog: Tuindomein biedt u bergingen en kasten die prachtig staan in uw tuin. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Tuinberging van hout of tuinberging van metaal

Heeft u veel ruimte nodig? Dan is een tuinberging perfect voor u. Een tuinberging is een maatje kleiner dan een tuinhuis, maar groter (vooral dieper) dan een tuinkast. In een tuinberging kunt u heel veel verschillende spullen kwijt. Denk aan uw tuingereedschappen of een barbecue, maar ook bijvoorbeeld aan afvalbakken en zelfs fietsen.

In ons assortiment heeft u de keuze uit een tuinberging van hout of een tuinberging van metaal. Bij beide materialen profiteert u van zeer veel verschillende soorten en maten. Wij bieden voor iedereen en voor elke tuin wat wils. Maar waar moet u nu voor kiezen: een tuinberging van hout of een tuinberging van metaal? Het hangt vooral af van wat u mooi vindt. Over het algemeen krijgt u met hout een wat meer natuurlijke, klassieke look. Een berging van metaal komt wellicht weer wat beter tot zijn recht in een moderne of strakke tuin.

De voordelen van een berging van verzinkt staal

Kiezen voor een stalen tuinberging betekent niet alleen kiezen voor een robuust materiaal. Natuurlijk weet u dat staal sterk is. Maar wist u dat u ook kunt kiezen voor een tuinberging van verzinkt staal? Het grote voordeel van verzinkt staal is dat dit bestand is tegen weer en wind. U realiseert hiermee een onderhoudsvrije berging in uw tuin.

Tuinkast van hout of tuinkast van metaal

Net als dat u bij de tuinbergingen kunt kiezen uit diverse materialen heeft u ook de keuze uit een tuinkast van hout of een tuinkast van metaal. Ook hier geldt dat u bij Tuindomein altijd gegarandeerd bent van kwaliteit. Laat uw keuze dus vooral afhangen van wat u mooi vindt en wat bij uw tuin past.

Een tuinkastje is meestal wat kleiner dan een tuinberging. Een tuinkastje is dus handig wanneer u niet al te veel of al te grote spullen moet opbergen, maar u dit toch snel, veilig en netjes wilt doen. Tuinkasten zijn bijvoorbeeld ook populair in moestuinen. U bewaart al uw gereedschappen hierin op een veilige plek. Ook kunnen zij geplaatst worden op grotere balkons en dakterrassen.

Bestel eenvoudig online

Wilt u een mooie, kwalitatieve tuinberging of een fraai en handig tuinkastje kopen? Kijk dan rustig rond in onze webshop. Door met behulp van de filters de selectie af te stemmen op uw voorkeuren vindt u snel de berging of het kastje voor uw tuin waar u naar zoekt. Deze bestelt u vervolgens eenvoudig. Mocht u ergens vragen over hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers beantwoorden met plezier uw vragen en helpen u bij het maken van de perfecte keuze.