Tuinhekken

Goedkope houten tuinhekken

Heeft u een mooie tuin maar nog op zoek naar een passend tuinhekje? Voor een mooie afscheiding van uw voor- of achtertuin bent u bij Tuindomein aan het juiste adres! Bij ons heeft u de keuze uit verschillende afmetingen en kunt u kiezen uit een open of meer gesloten tuinhekjes.

Tuinhek geimpregneerd of onbehandeld

Er zijn tuinhekken in een recht- of toogmodel en er is voldoende keus op het gebied van hout. Zo kunt u kiezen voor een tuinhekje van hardhout, geïmpregneerd grenen of kastanje. Een tuinhek kan onbehandeld of van geïmpregneerd hout zijn. Om uw tuinhek compleet te maken vindt u hieronder ook makkelijk en snel een bijpassend tuinhekdeurtje.

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tuinhek hout

Wilt u uw voor- en/of achtertuin beschermen door middel van een tuinafscheiding? Een houten tuinhek is dan een hele mooie oplossing. Bij Tuindomein kunt u terecht voor onder andere tuinhout, overkappingen én natuurlijk tuinafscheidingen. Wij zijn namelijk al meer dan 20 jaar dé specialist op gebied van tuinmaterialen. Een tuinhek van hout kunt u bij ons in vele soorten en maten bestellen, zoals bijvoorbeeld lage tuinhekjes. Zo plaatst u geheel zelf de afscheiding die u voor ogen had. Alle materialen voor uw nieuwe hekwerk bestelt u eenvoudig in onze webshop!

Waarom kiezen voor een houten tuinhek?

Bent u van plan om een tuinafscheiding rond uw erf te plaatsen? U heeft dan keus uit verschillende mogelijkheden, zoals een haag, een hekwerk van metaal, een schutting of een houten tuinhek. Deze opties hebben allen hun voor- en nadelen. Daarbij moeten we nog aanduiden dat een schutting alleen om een achtertuin geplaatst mag worden. U kunt een tuinhek van hout zien als de optimale combinatie tussen de natuurlijke uitstraling van een haag en de functionaliteit van een metalen hekwerk. Het nadeel van een afscheiding kan zijn dat u zich opgesloten voelt. Dit is echter vooral het geval bij een hekwerk van metaal. Een houten tuinhek valt veel minder op door de natuurlijke uitstraling van het hout. Een hekwerk is bedoeld om aan te duiden waar uw erf begint en ophoudt. Hierdoor zult u ongewenste indringers voor een groot deel tegenhouden. Daarnaast biedt het hekwerk bescherming voor uw eigen kinderen en dieren. Ze kunnen niet zomaar de tuin verlaten en de stoep of weg oprennen.

De voordelen van een tuinhek van hout

Een tuinhek van hout biedt vele voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Bescherming tegen mensen die niets te zoeken hebben op uw erf;
  • Een mooie natuurlijke afscheiding rond uw tuin;
  • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes. U kunt ook kiezen voor lage tuinhekjes;
  • Keus uit verschillende soorten hout;
  • Makkelijk zelf te monteren, plaatsen en onderhouden;
  • Relatief voordelig;
  • Veel mogelijkheden bij Tuindomein.

Tuinhek hout; de verschillende soorten bij Tuindomein

Bij Tuindomein kunt u een tuinhek van hout in veel verschillende houtsoorten en uitvoeringen bestellen. Deze verschillende houten hekwerken zijn bovendien in verschillende afmetingen te bestellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor hekwerken van geïmpregneerd grenen, hardhout, Lariks Douglas en Red Class Wood. U kunt kiezen uit verschillende stijlen; modern, rustiek of klassiek, wij hebben alles in onze collectie. Natuurlijk leveren wij ook tuinhekdeurtjes om uw afscheiding goed mee af te sluiten. U kunt uw keus laten bepalen door uw smaak, maar ook functionaliteit is erg belangrijk. Plaatst u de afscheiding vanwege de veiligheid van uw kinderen of huisdieren? Dan kunt u het best zorgen voor een houten tuinhek dat goed afsluit en dat hoog genoeg is. Lage tuinhekjes zijn dan geen goed idee. Heeft u een garage naast uw huis en heeft u daarom een brede afsluiting nodig? In ons assortiment vindt u ook mooie brede houten inritpoort!

Lage tuinhekjes voor de voortuin

Voor een achtertuin kiezen mensen meestal voor een houten tuinhek dat minstens een meter hoog is. Dit levert een vrij goede bescherming tegen ongewenste indringers. Om de voortuin af te scheiden wordt echter vaker gekozen voor een wat lagere afscheiding. Dat komt omdat de bewoners het uitzicht naar buiten en naar de straat willen behouden. Dit is de reden waarom lage tuinhekjes vooral gebruikt worden voor de voortuin. In ons assortiment vindt u houten tuinhekken die in verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn. Een hoogte tot 60 cm is zeer geschikt voor de voortuin. Zo zorgt u voor een duidelijke afscheiding, maar het zicht naar buiten blijft ongehinderd. Is het belangrijk dat het hekwerk bescherming biedt voor uw kinderen en huisdieren? Dan kunt u het best kiezen voor een hekwerk vanaf 80 cm hoogte.

Houten tuinhek bestellen bij Tuindomein

Het is niet voor niets de droom van velen; een huis met een tuin omringd door een mooi houten tuinhek. Maak uw dromen waar en bestel alles wat u nodig heeft voor uw houten hekwerk bij Tuindomein. Een tuinhek van hout heeft vele voordelen, zoals de natuurlijke uitstraling, functionaliteit en de vele mogelijkheden. Voorheen waren houten hekwerken slechts in enkele uitvoeringen verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden veel groter. Welke stijl wilt u; rustiek, klassiek of modern? Wij hebben alle opties in huis! Neem rustig een kijkje tussen alle houten hekwerken. Heeft u een keus kunnen maken, bestel uw producten dan in onze webshop! Wij bezorgen ze dan zo spoedig mogelijk bij u thuis. Zo kunt u snel aan de slag met het plaatsen van uw nieuwe hekwerk. Weet u niet precies wat u allemaal nodig heeft? Heeft u vragen over onze producten of over ons? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice zit klaar om al uw vragen te beantwoorden.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.