Houten tuinkast

Houten tuinkast: een perfecte, sfeervolle opbergruimte

Bent u op zoek naar handige opbergruimte in de tuin? Wilt u niet dat dit een enorm bouwwerk wordt en vindt u een natuurlijke uitstraling belangrijk? Dan kunt u eigenlijk niet om een houten tuinkast heen. Tuinkasten zijn er in alle soorten en maten. Een houten tuinkast is niet alleen populair omdat deze voor handige opbergruimte zorgt, maar ook omdat deze sfeer toevoegt aan uw tuin.

 

Iedereen met een tuin heeft wel bepaalde tuinspullen die opgeborgen moeten worden. Denk aan tuingereedschap of een barbecue. Maar misschien wilt u ook wel fietsen droog kunnen stallen of bent u op zoek naar een handige opbergplek voor uw tuinmeubilair. De juiste houten tuinkast voorziet in al uw wensen.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten tuinkast in verschillende soorten bij Tuindomein

Zoekt u een geschikte tuinkast voor uw tuin of balkon? Dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres! Een tuinkast van hout is erg handig om te gebruiken als opbergruimte in uw tuin. Daarnaast zorgt het hout ervoor dat de kast een natuurlijke en sfeervolle look heeft. De uitstraling van een tuinkast is belangrijk, maar vooral de functionaliteit. Daarom bieden wij een groot assortiment houten tuinkasten aan, in allerlei soorten en maten. Bekijk en bestel ze nu in onze webshop!

Het gemak van een tuinkast

Hoe groot of klein uw tuin of balkon ook is, u heeft er vast een aantal spullen los liggen. Het wordt daardoor al snel rommelig in de tuin. Deze spullen kunt u natuurlijk opbergen in een schuur of in huis, maar vaak is daar geen ruimte voor. Daarnaast is het erg handig om bepaalde spullen op te bergen waar ze ook gebruikt worden. Een tuinkast is speciaal gemaakt voor deze functie. Dankzij een tuinkast kunt u spullen netjes opbergen in de tuin zelf. U hoeft dan niet alles heen en weer te gaan sjouwen. Daarbij kunt u denken aan tuingereedschap, een barbecue, tuinstoelen en kussens of misschien zelfs uw fietsen. Een tuinkast voorziet in al uw wensen.

Tuinkast van hout in verschillende formaten en stijlen

Hout is een veelgebruikt product in de tuin. Dat komt omdat het een mooi natuurlijk product is, hierdoor sluit het goed aan bij de sfeer van de tuin. Er bestaan bovendien verschillende soorten hout, deze hebben hun eigen look waardoor hout voor iedere smaak en stijl geschikt is. Bovendien kunt u het hout door middel van beits de gewenste stijl geven. Een tuinkast van hout heeft daardoor veel voordelen. Het geeft een veel authentiekere look dan bijvoorbeeld een kunststof opbergkast. Tuinkasten zijn kleiner dan bijvoorbeeld houten bergingen of tuinhuizen, ze hebben dan ook een andere functie. In ons assortiment bieden wij veel variatie in formaat. De kleinste houten tuinkastjes zijn zeer compact en geschikt voor het opbergen van kleinere spullen, zoals harken, schoffels en gieters. In iets grotere exemplaren kunt u ook zaken als grasmaaiers en barbecues kwijt. Een grote houten tuinkast biedt echt heel veel opbergruimte, zoals plek voor uw fietsen en tuinstoelen. Voor iedereen en alle toepassingen bestaat er een perfecte houten tuinkast. Tuindomein wil in elke wens kunnen voorzien. Daarom bieden wij u een zeer ruim assortiment. U vindt hierin niet alleen alle formaten en stijlen, maar ook houten tuinkasten in alle prijsklassen.

Tuinkasten van diverse soorten hout

Tuindomein is een echte specialist op het gebied van tuinhout. Daarom bieden wij u ook tuinkasten van diverse soorten hout aan. U heeft keuze uit een houten tuinkast van midden Europees grenenhout, lariks/Douglas, mahonie of vurenhout. Grenenhout en vurenhout zijn met elkaar vergelijkbaar. Het is voor u vooral van belang wat u het mooist vindt. Beide houtsoorten blinken uit in prijs/kwaliteitverhouding. U haalt hiermee een betaalbare tuinkast van hout in huis waar u lange tijd van zult genieten. Europees grenenhout en vurenhout zijn de meest gebruikte houtsoorten in de tuin. Dat heeft alles te maken met de uitstekende stevigheid en mooie natuurlijke uitstraling. Lariks/Douglas is populair vanwege zijn uitstekende hardheid in combinatie met een goede prijs. Bovendien vinden veel mensen de licht rode kleur erg mooi. De manier waarop lariks/Douglas in de loop der tijd van nature verkleurd wordt ook zeer gewaardeerd door onze klanten. Bent u op zoek naar een luxe hardhouten tuinkast met haast ongeëvenaarde duurzaamheid? Ook dan kunt u bij Tuindomein terecht, wij bieden enkele prachtige exemplaren aan.

Een houten tuinkast voor op het balkon

Een houten tuinkast heeft niet één standaard functie. Wij bieden daarom veel variaties aan in functionaliteit. Misschien heeft u een moestuin en wilt u kruiden plaatsen in een mooie kast, wij bieden daar mooie opties voor. Het kan ook dat u kinderen heeft en u daarom op zoek bent naar een tuinkist van hout om speelgoed in op te bergen. Zoekt u een berging voor haardhout? Of wil u speciaal voor de fietsen een houten tuinkast plaatsen? Waar u de tuinkast ook voor nodig heeft, wij hebben een geschikt product in huis! Niet iedereen heeft een ruime tuin, maar wist u dat u ook bij Tuindomein terecht kunt voor een fraai houten tuinkastje voor op uw balkon? Ook hierbij bieden wij u diverse soorten. Tuindomein is er niet alleen voor mensen met een tuin, maar ook voor iedereen die van zijn of haar balkon een heerlijke plek wil maken.

Tuinkast bestellen bij Tuindomein

Wilt u een tuinkast van hout bestellen? Neem rustig de tijd om de mooie houten tuinkasten in ons assortiment te bekijken. Wij weten zeker dat ook u het perfecte exemplaar zult vinden. Op de productpagina van de kast van uw keuze kunt u alle informatie vinden. Heeft u desondanks een vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u verder te helpen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.