Houten tuinkast: een perfecte, sfeervolle opbergruimte

Bent u op zoek naar handige opbergruimte in de tuin? Wilt u niet dat dit een enorm bouwwerk wordt en vindt u een natuurlijke uitstraling belangrijk? Dan kunt u eigenlijk niet om een houten tuinkast heen. Tuinkasten zijn er in alle soorten en maten. Een houten tuinkast is niet alleen populair omdat deze voor handige opbergruimte zorgt, maar ook omdat deze sfeer toevoegt aan uw tuin.

 

Iedereen met een tuin heeft wel bepaalde tuinspullen die opgeborgen moeten worden. Denk aan tuingereedschap of een barbecue. Maar misschien wilt u ook wel fietsen droog kunnen stallen of bent u op zoek naar een handige opbergplek voor uw tuinmeubilair. De juiste houten tuinkast voorziet in al uw wensen.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Altijd in het formaat en de stijl die u zoekt

In de bovenstaande alinea noemden wij al enkele toepassingen voor een houten tuinkast. Deze verschillen behoorlijk en dat geeft direct aan hoe veelzijdig tuinkasten zijn. Tuinkasten zijn kleiner dan bijvoorbeeld houten bergingen of tuinhuizen. Maar er is heel veel variatie in formaat. De kleinste houten tuinkastjes zijn zeer compact en geschikt voor het opbergen van kleinere spullen, zoals harken, schoffels en gieters. In iets grotere exemplaren kunt u ook zaken als grasmaaiers en barbecues kwijt. De grootste houten tuinkasten bieden echt heel veel opbergruimte, zoals plek voor fietsen en uw tuinstoelen.

Voor iedereen is er dus de perfecte houten tuinkast. Tuindomein wil in elke wens kunnen voorzien. Daarom bieden wij u een zeer ruim assortiment. U vindt hierin niet alleen alle formaten en stijlen, maar ook houten tuinkasten in alle prijsklassen.

Tuinkasten van diverse soorten hout

Tuindomein is een echte specialist op het gebied van tuinhout. Daarom bieden wij u ook tuinkasten van diverse soorten hout aan. U heeft keuze uit een houten tuinkast van midden Europees grenenhout, lariks/douglas, mahonie of vurenhout.

Grenenhout en vurenhout zijn met elkaar vergelijkbaar. Het is voor u vooral van belang wat u het mooist vindt. Beide houtsoorten blinken uit in prijs/kwaliteitverhouding. U haalt hiermee een betaalbare houten tuinkast in huis waar u lange tijd van zult genieten. Europees grenenhout en vurenhout zijn de meest gebruikte houtsoorten in de tuin. Dat heeft alles te maken met de uitstekende stevigheid en mooie natuurlijke uitstraling.

Lariks/douglas is populair vanwege zijn uitstekende hardheid in combinatie met een goede prijs. Bovendien vinden veel mensen de licht rode kleur erg mooi. Net als de manier waarop lariks/douglas in de loop der tijd van nature zal verkleuren.

Bent u op zoek naar een zeer luxe hardhouten tuinkast met haast ongeëvenaarde duurzaamheid? Dan is mahonie voor u de perfecte keuze.

Ook voor op het balkon

Wist u dat u ook bij Tuindomein terecht kunt voor een fraai houten tuinkastje voor op uw balkon? Ook hierbij bieden wij u diverse soorten. Tuindomein is er niet alleen voor mensen met een tuin, maar ook voor iedereen die van zijn of haar balkon een heerlijke plek wil maken.

Bestel direct of neem contact op bij vragen

Neem rustig de tijd om de mooie houten tuinkasten in ons assortiment te bekijken. Wij weten zeker dat ook u het perfecte exemplaar zult vinden. Op de productpagina van de kast van uw keuze kunt u alle informatie vinden. Heeft u desondanks een vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u verder te helpen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.