Een prachtig prieel in uw tuin tegen een scherpe prijs

Om uw tuin nóg mooier en sfeervoller te maken, kunt u een prieel plaatsen. Dit doet niet alleen wonderen voor de uitstraling van uw tuin: u zorgt hiermee ook voor een perfecte plek om heerlijk te zitten. ‘s Ochtends ontspannen met een lekker bakje koffie of thee, even heerlijk een boek lezen of ‘s avonds nog even natafelen of een drankje doen: een prieel wordt ongetwijfeld uw favoriete plek in de tuin. Bent u op zoek naar een prachtig houten prieel voor in uw tuin? Bekijk dan snel het aanbod van Tuindomein. Wij bieden u verschillende soorten prielen in alle formaten. Ook voor u zit er een perfect exemplaar tussen. Temeer omdat wij ook rekening houden met zo veel mogelijk budgetten.

Producten 1-24 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een prieel precies?

Een prieel is een soort overkapping. Er zijn veel verschillende soorten overkappingen, dus wij begrijpen het wanneer u niet precies weet wat een prieel nu van een ander soort overkapping onderscheidt. Een prieel wordt ook wel een paviljoen genoemd. Het is een veelal losstaande overkapping. Een overkapping komt vaak met bijvoorbeeld een tuinhuis of een blokhut. Een prieel kunt u meestal los plaatsen.

Een prieel is heel veelzijdig. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een prieel met open zijden. U zit dan heerlijk overdekt, maar toch echt buiten. Het voordeel van zo’n open prieel is dat u het overal kunt plaatsen. Het is bijvoorbeeld de perfecte manier om midden op een gazon te zorgen voor een heerlijke zitplek. Maar waar u uw prieel plaatst, is natuurlijk helemaal aan u.

U kunt ook kiezen voor een prieel met één of meerdere gesloten wanden. De gesloten wanden zorgen voor extra beschutting. Ook als het niet zulk mooi weer is, zit u in een prieel met gesloten wanden aangenaam beschut tegen de wind. 

Compact prieeltje of een riant prieel?

Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een ideaal houten prieel. Dat betekent in de eerste plaats dat wij in ons assortiment zorgen voor een grote diversiteit. Of u nu houdt van een klassiek of modern prieel, eenvoudig of luxe: alles is mogelijk. Maar natuurlijk is ook het formaat van belang. Niet iedereen heeft ruimte voor een riant prieel. Of misschien heeft u die ruimte wel, maar bent u gewoon op zoek naar iets kleiners. Ook voor een charmant compact prieeltje bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is een compact prieeltje dan? U vindt in ons aanbod al prieeltjes van slechts net iets meer dan 3 meter breed. Ook in een kleine tuin kunt u dus een prieeltje plaatsen.

Bent u op zoek naar meer ruimte? Ook dat kan. Kijk maar eens naar onze royale prieelen van meer dan ze meter breed.

De specialist voor een prieel van hout

Bent u op zoek naar een prieel van hout, dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een gerenommeerde specialist op alle gebieden van tuinhout. Wanneer u investeert in een prieel, zelfs een klein prieeltje, dan wilt u hier natuurlijk lang en onbezorgd van kunnen genieten. Bij ons heeft u de zekerheid van A-klasse hout.

Wat voor hout wilt u? U heeft keuze uit midden Europees grenenhout, Noord-Zweeds Vurenhout, lariks/douglas of hardhout. Wie op zoek is naar een voordelig prieel zal zeker geïnteresseerd zijn in grenenhout of lariks/douglas. Grenenhout is populair omdat het zeer goed bewerkbaar is. Niet voor niets is dit een populaire houtsoort voor zowel meubels als diverse toepassingen in de tuin. Een lariks/douglas prieel vinden veel mensen mooi door de warme rood-roze kleur. Let wel op: dit hout verkleurt en wordt na verloop van tijd wat grijzer. Dit kunt u voorkomen door het hout te behandelen met beits. Vurenhout heeft een prachtige, natuurlijke tekening. Dit is perfect hout voor een modern prieel. Wilt u een prieel dat het beste van het beste biedt op het gebied van stevigheid en duurzaamheid, kies dan voor hardhout. 

Bestel in onze webshop

Heeft u het perfecte prieel gezien in onze webshop? U leest er alles over op de betreffende productpagina. U bestelt uw favoriete prieel in een paar handige stappen. Voor de meeste prieelen geldt dat u een offerte aan kunt vragen. Heeft u eerst een vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.