Metalen tuinkast goedkoop online bestellen

Bent u opzoek naar een tuinkast zonder deze te hoeven onderhouden? Dan adviseren wij een metalen tuinkast aan te schaffen. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal met zowel aan de binnen als buitenzijde een eerste klas coating. De tuinbergingen zijn volledig onderhoudsvrij. Onze metalen tuinkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zo is er altijd een tuinberging naar uw wens.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ruime keuze metalen tuinkast of berging

Een metalen tuinkast helpt u om de tuin netjes en opgeruimd te houden. Wanneer u bijvoorbeeld kleine kinderen heeft, dan heeft u al snel door de hele tuin speelgoed liggen. Met een metalen tuinkast bergt u dit eenvoudig en snel op een plek op. Ook is een metalen tuinkast bijzonder handig op bijvoorbeeld een balkon en kleine tuin, hier kunt u dan eventueel klein gereedschap of tuinstoelen in kwijt.

Goedkope metalen tuinkast

Een metalen tuinkast van Tuindomein hoeft zeker niet duur te zijn, wij hebben als doel om een goed product tegen een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden. Ook onze metalen tuinkasten voldoen aan deze voorwaarden en zijn van hoogwaardig materiaal en hebben een scherpe prijs.

Meerdere afmetingen

Niet iedereen heeft genoeg aan een compacte metalen tuinkast, daarom heeft Tuindomein hier ook een ruim assortiment in metalen bergingen. U kunt bij ons terecht voor een tuinkast die past op een balkon, maar ook voor een metalen tuinkast / tuinberging die meer ruimte biedt en meer geschikt is voor een ruimere tuin. Zodra u in de grotere metalen tuinkasten of tuinbergingen terecht komt, dan kunt u bijvoorbeeld ook uw fiets of motor erin kwijt.

Onderhouden metalen tuinkast

Een metalen tuinkast vergt bijna geen onderhoud.
Om de maximale levensduur eruit te halen is het aan te raden om eens in de zoveel tijd de kast even schoon te vegen met een stoffer, of om deze af te spuiten met een tuinslang.

Ondergrond voor uw metalen berging

Het is erg belangrijk dat uw metalen tuinkast op een goed plek staat, dit houdt in een verharde, 100% vlakke en waterpasse ondergrond. Wanneer dit niet het geval is dan kunt u snel problemen ervaren met bijvoorbeeld het sluiten van een deur omdat de berging doorhangt.
Ook zal de levensduur aanzienlijk korter zijn wanneer de ondergrond niet goed is, dit komt omdat een tuinkast dan uit verband kan worden getrokken en er meer spanning dan normaal op bepaalde punten staat.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.