Tuinkamer

Prachtige houten tuinkamer of tuinkantoor

Bent u opzoek naar een luxe tuinkamer? Dan zit u goed bij Tuindomein. Een houten tuinkamer is een aanwinst voor uw tuin. U kunt een buitenverblijf aan uw huis plaatsen als een verlenging van de huiskamer. Maar u kunt ook een houten tuinkamer in het midden of achter in uw tuin plaatsen. Zo creëert u een volwaardige ruimte te gebruiken in uw tuin of als kantoor of extra logeerplek. En wat denkt u wat de kinderen ervan vinden om in het weekend in de tuinkamer te mogen slapen?

Kies voor de veelzijdigheid van een houten tuinkamer

Bent u op zoek naar een luxe tuinkamer? Dan zit u goed bij Tuindomein! Een houten tuinkamer is een aanwinst voor iedere tuin. U kunt het verblijf aan uw huis plaatsen als een verlenging van de huiskamer, maar u kunt ook een tuinkamer van hout vrijstaand in uw tuin plaatsen. Zo creëert u een geweldige ruimte om te gebruiken. Een tuinkamer kan gebruikt worden als kantoor of extra logeerplek. En wat denkt u wat de kinderen ervan vinden om in het weekend in de tuinkamer te mogen slapen? Kijk rustig rond in ons grote aanbod. Heeft u het moderne tuinhuis van uw dromen gevonden? Vraag dan direct een offerte aan!

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is meestal een op zichzelf staande pand dat los van het huis wordt gebouwd. Het kan echter ook aan het huis geplaatst worden. Tuinkamers worden vaak achterin de tuin neergezet, met een pad dat naar de ingang leidt. Ze zijn meestal gemaakt van hout, gebouwd zoals een houtskeletbouwhuis. Een tuinkamer kan natuurlijk ook van andere materialen gebouwd worden, zoals beton en baksteen. Bij Tuindomein kunt u modulaire houten tuinkamers kopen, die u zelf in vrijwel geen tijd in elkaar kunt zetten. De indeling van een tuinkamer is vaak vrij eenvoudig, in de meeste gevallen gaat het om één kamer. Een kenmerkend detail van tuinkamers is dat ze veel ramen bevatten. Hierdoor komt er veel licht naar binnen en kan er goed naar buiten gekeken worden. Daarnaast kiezen mensen er vaak voor om de tuinkamer rijk in te richten door het te bekleden en te voorzien van luxe details. Zo wordt het een verblijf waar je heerlijk kunt genieten van alle rust.

De veelzijdigheid van een tuinkamer van hout

Een tuinkamer van hout is enorm veelzijdig. In de meeste gevallen wordt het als luxe rustruimte gebruikt in de tuin. Een plek om heerlijk tot rust te komen en om van het leven in de tuin te genieten. Er zijn echter nog veel meer dingen die u kunt doen met een tuinkamer. Dit zijn slechts een aantal ideeën:

  • Een thuis bar of pub;
  • Kantoor of werkruimte;
  • Gameroom of speelplek voor de kinderen;
  • Een verblijf voor uw tiener;
  • Yoga of fitness studio;
  • Home gym;
  • Een tuinhuis om uw hobby’s in te beoefenen;
  • Kunst of beeldhouwstudio;
  • Een wellness kamer voor naast het zwembad;
  • Home cinema.

Heeft u een eigen bedrijf? Thuis werken kan heel lastig zijn, dat komt omdat er thuis gewoon veel afleiding is wat u van uw werk afhoudt. Een tuinkamer zou daar een hele goede oplossing voor kunnen zijn. Uw bedrijf runnen vanuit uw houten tuinkamer, hoe klinkt dat? U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een kapsalon, voor het geven van yogales of een assurantiekantoor.

Een houten tuinkamer; de verschillende keuzes

Wij bieden tuinkamers in verschillende soorten en maten aan. U kunt deze tuinhuizen geheel naar eigen wens inrichten als u naar het specifieke product gaat. Daarbij kunt u denken aan dakbedekking, impregneren en de vloer. Een tuinkamer is meestal rechthoekig van vorm met een plat dak. Hierdoor lijkt het wat vorm enigszins op een villa/bungalow. De meeste tuinkamers hebben hierdoor een moderne uitstraling. Ze zijn voorzien van veel ramen aan één zijde, waardoor ze een prachtige lichtinval hebben. U kunt hierdoor optimaal genieten van uw tuin. Houdt u van deze moderne look? Dan bieden wij veel mogelijkheden! Het best kunt u uw keus laten bepalen door de beschikbare ruimte die u heeft. Sommige exemplaren zijn voorzien van een luifel aan de voorzijde. Wilt u buiten kunnen zitten met bescherming tegen de zon en regen? Dan zijn deze opties een goede keus! Bent u op zoek naar een tuinkamer van hout, maar houdt u meer van een klassieke of rustieke look? Dan bieden wij ook enkele mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor blokhut Gudrun, blokhut Olaug of een kapschuur.

Een tuinkamer bestellen bij Tuindomein

Heeft u in ons aanbod een houten tuinkamer gevonden die goed aansluit bij uw situatie? In de webshop kunt u de tuinkamer geheel naar wens aanpassen. U heeft veel keuze uit diverse soorten afwerking, extra’s en opties. Vraag direct een persoonlijke offerte bij ons aan! Wij kunnen u dan een aantrekkelijke korting bieden. Bij Tuindomein bent u gegarandeerd van kwaliteit en een scherpe prijs. Wij leveren het tuinhuis bij u thuis af zodat u deze zelf kunt plaatsen. Het monteren van onze producten is niet heel lastig. Op onze website kunt u tips vinden die u daarbij kunnen helpen. Komt u er niet uit of heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u zoeken naar de beste oplossing.