Terrasoverkapping

Terrasoverkapping hout kopen

Het plaatsen van een terrasoverkapping is de perfecte manier om nog meer uit uw tuin en terras te halen. De overkapping voegt een prachtige uitstraling toe. Daarnaast wordt uw terras hiermee een nog fijnere plek om te vertoeven. Bij lekker weer, maar ook als het weer even niet zo mee zit. Met een overkapping van doek, lamellen of zelfs een permanent dak creëert u schaduw en bent u beschut tegen regen.

 

Wij zijn uw specialist op het gebied van terrasoverkappingen van hout. Bij Tuindomein willen wij dat iedereen de perfecte terrasoverkapping kan vinden. Dit betekent dat wij rekening houden met alle stijlen, formaten en budgetten. Ook voor u is er een perfecte overkapping in ons zeer riante aanbod aanwezig.

 

Bekijk de terrasoverkappingen die wij kunnen leveren in de webshop. Bent u op zoek naar een specifiek soort overkapping voor uw terras, of heeft u bepaalde wensen en eisen? Maak dan gebruik van de handige filters. Op die manier krijgt u direct een selectie van overkappingen voor uw terras te zien die aan uw criteria voldoet. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder.

Wat is een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping is wat de naam al doet vermoeden: een overkapping van uw terras. Daar is lang niet alles mee gezegd. Terrasoverkappingen zijn er in veel verschillende soorten.

Een terrasoverkapping wordt ook vaak een pergola, prieel of paviljoen genoemd. Een overdekt prieel is bijvoorbeeld een compacte en eenvoudige maar sierlijke overkapping die vrijwel overal geplaatst kan worden. Voor royale tuinen kunt u denken aan grote, luxe terrasoverkappingen inclusief blokhut of tuinhuis. Deze prachtige overkappingen zijn uitermate geschikt voor het installeren van een outdoor kitchen of het plaatsen van een jacuzzi.

Een terrasoverkapping met zonwering

Omdat terrasoverkappingen bedoeld zijn om van uw terras een extra fijne en beschutte plek te maken waar u het hele jaar door van kunt genieten, is bijna elke exemplaar voorzien van zonwering.

Een terrasoverkapping met zonwering is er in diverse uitvoeringen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een terrasoverkapping met doek of een terrasoverkapping met lamellen. Het handige aan deze vormen van zonwering is dat u zelf kunt kiezen of u deze wilt gebruiken of niet. Heerlijk een verkoelend drankje doen in de schaduw, of juist genieten van een kopje koffie in de middag- of avondzon. Het kan allemaal.

Wilt u profiteren van een terrasoverkapping met permanente zonwering, dan kunt u kiezen voor een modellen met verschillende soorten vaste daken.

Een terrasoverkapping van hout die perfect bij u past

Een terrasoverkapping van hout is een echte klassieker. Hout is duurzaam en komt prachtig tot zijn recht in uw tuin en op uw terras. Als gerenommeerde specialist bieden wij u vanzelfsprekend zeer veel verschillende soorten houten terrasoverkappingen. Zo kunt u kiezen uit onder andere grenen, hardhout, lariks of douglas hout. Dankzij de talloze verschillende soorten hout en afwerkingen is er in ons aanbod altijd een overkapping voor eenieders smaak.

Wat uw wensen en eisen ook zijn: bij Tuindomein zult u altijd slagen voor uw nieuwe terrasoverkapping. Wat voor u de ideale terrasoverkapping is, hangt natuurlijk van diverse factoren af. Het gewenste materiaal, het formaat, de stijl en uiteraard het budget.

Op alle gebieden heeft u bij ons meer dan voldoende keuze. Wij leveren stijlen van romantisch en klassiek tot modern, in zeer compacte formaten tot overkappingen waarin u met een groot gezelschap kunt genieten.

Wat kost een terrasoverkapping?

Misschien droomt u al lange tijd van een prachtige overkapping voor uw terras, maar denkt u dat dit niet haalbaar is. Wat kost een terrasoverkapping? Bij Tuindomein heeft u al een prachtige houten terrasoverkapping voor nog geen € 700,-. Wij bieden u overkappingen in elk prijssegment. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zo wordt een fraaie terrasoverkapping van hout voor iedereen haalbaar.

De kwaliteit en service van een ervaren specialist

Bij Tuindomein kunt u rekenen op de kwaliteit en service van een ervaren specialist. Voor welke terrasoverkapping u ook kiest: u bent altijd verzekerd van een duurzaam kwaliteitsproduct. Een echte aanwinst voor uw terras.

Wij kunnen ons voorstellen dat er in ons grote aanbod meerdere overkappingen zijn die aan al uw wensen voldoen. Wat is voor u de beste keuze? Wij helpen u graag en staan voor u klaar. Bij elke terrasoverkapping in ons assortiment kunt u een duidelijke beschrijving en specificaties lezen en foto’s bekijken. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Ook voorzien wij u met plezier van vrijblijvend advies.