Maak werk van een buitenverblijf in uw tuin

Voor iedereen die het heerlijk vindt om in de tuin te genieten is een buitenverblijf natuurlijk een geweldige optie. Met een lekker terras of gezellige zithoek is het al heerlijk vertoeven in de tuin. Maar het is altijd mogelijk om er nog meer uit te halen. Een buitenverblijf doet wat de naam belooft. U krijgt hiermee écht een plek om heerlijk buiten te leven. Een plek om van een kopje koffie of thee te genieten. Om een boek te lezen, maar ook om hele dagen en avonden door te brengen met het gezin of vrienden. Bent u op zoek naar een mooi buitenverblijf? U vindt prachtige modellen in ons aanbod. Als specialist op het gebied van tuinhout heeft u bij Tuindomein zeer veel keuze uit prachtige houten buitenverblijven.

Producten 1-24 van 257

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een buitenverblijf precies?

Een buitenverblijf is een plek waar u van het buitenleven in uw tuin kunt genieten. Maar dit kunnen best veel verschillende soorten zijn. Het ene buitenverblijf is het andere niet. Het goede nieuws is meteen dat iedereen in staat moet zijn om een buitenverblijf in de tuin aan te schaffen dat aan alle wensen en eisen voldoet. Voor de één is dit een compact en knus exemplaar, terwijl de ander het liefst gaat voor een zeer royaal verblijf dat van alle luxe en gemakken is voorzien. Wij zijn er voor iedereen.

Tuindomein heeft altijd het buitenverblijf dat bij u past

Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen meer dan genoeg te kiezen is. Daarom investeren wij in een zeer breed aanbod. Een aanbod waarin ook voor u ongetwijfeld het perfecte buitenverblijf aanwezig is. Wat voor u perfect is, hangt van een aantal factoren af. Alles begint met het kiezen van het juiste type. Daarover geven wij u dadelijk meer informatie. Maar ook het formaat kan een rol van betekenis spelen. Het is zeker niet zo dat buitenverblijven alleen geschikt zijn voor royale tuinen. Ook in een kleinere tuin is het absoluut mogelijk om een fraai buitenverblijfje te realiseren.

Wij raden u aan om gebruik te maken van de filters in onze webshop. Zo kunt u direct filteren op onder andere het formaat. Maar ook door bijvoorbeeld de gewenste prijs, het daktype, de houtsoort en tal van andere eigenschappen in te geven, ziet u direct een selectie van buitenverblijven die optimaal bij u passen.

De voordelen van een overkapping als buitenverblijf

Een populair type buitenverblijf is de overkapping. Het grootste voordeel van een overkapping is dat u geen enorm budget nodig hebt om er een aan te schaffen. Dat neemt overigens niet weg dat het ook mogelijk is om te investeren in een overkapping met riante afmetingen. U kunt de overkapping zo uitgebreid en luxe maken als u zelf wilt. Met een overkapping zit u lekker beschut terwijl u onder alle omstandigheden het echte buitengevoel behoudt. Dankzij het dak zit u ook bij minder goed weer droog en beschut. Sommige overkappingen zijn voorzien van open wanden, andere modellen hebben één of meer gesloten wanden. 

Misschien is een tuinhuis of blokhut iets voor u?

Wilt u een buitenverblijf met nog meer mogelijkheden en beschutting? Dan is een tuinhuis of blokhut iets voor u. Wat extra interessant is, is dat tuinhuizen en blokhutten ook met overkapping verkrijgbaar zijn. Voor veel mensen is dat hét ultieme buitenverblijf in de tuin: een plek waar u in de tuin zowel binnen als buiten kunt zitten. Het tuinhuis of de blokhut kan worden gebruikt als opslag. Maar vaak hebben mensen daar een schuur voor. Een tuinhuis of blokhut is een plek waar u in uw tuin binnen kunt genieten. U kunt deze ruimte inrichten zoals u zelf wilt. Kiest u voor een tuinhuis of blokhut met overkapping, dan kiest u voor het meest complete buitenverblijf dat u zich kunt wensen. Onder de overkapping zit u niet alleen beschut en toch in de buitenlucht: dit is ook dé plek voor een prachtige outdoor kitchen of een jacuzzi, om maar enkele voorbeelden te noemen.

Bestel in onze webshop

Neem rustig de tijd om de voor u interessante buitenverblijven in onze webshop te bekijken. Bij elk buitenverblijf kunt u specificaties bekijken en meer informatie lezen. Er zijn naast diverse modellen en soorten buitenverblijven ook verblijven verkrijgbaar in uiteenlopende soorten hout. Heeft u een vraag over de buitenverblijven? Stel deze gerust. Onze deskundige medewerkers beantwoorden met plezier uw vragen en helpen u bij het vinden van het verblijf waar u vele jaren lang van zult genieten.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.