Houten overkapping

Een overkapping is ontegenzeggelijk één van de mooiste manieren om uw tuin verder te verfraaien. Niet alleen dat: u zorgt er hiermee ook voor dat u nog meer van uw tuin kunt gaan genieten. Een overkapping is multifunctioneel. U kunt deze op tal van manieren gebruiken. Altijd geldt echter dat u profiteert van een heerlijke plek om in uw tuin te vertoeven. Onder alle omstandigheden bovendien. Een overkapping biedt een heerlijk beschutte plek wanneer het erg heet is, maar zorgt er eveneens voor dat u een fijne, droge plek in uw tuin hebt wanneer het wat minder mooi weer is. Zelfs bij regen kunt u in uw tuin blijven zitten.

Producten 1-24 van 458

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat voor overkapping voor uw tuin is mogelijk?

Tuindomein biedt u vrijwel alle mogelijke soorten overkappingen. Dat vinden wij belangrijk. Onze missie is om iedereen de perfecte overkapping in de tuin te bieden. Wat voor u de perfecte overkapping is, hangt niet alleen af van uw wensen, maar ook van uw budget en de beschikbare ruimte in uw tuin.

Een overkapping is in diverse soorten verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stand alone overkapping. Deze kunt u overal in uw tuin plaatsen. Hij staat zelfstandig en hoeft bijvoorbeeld niet tegen een schutting of muur gemonteerd te worden. Daarbij kunt u ook nog kiezen voor geheel open exemplaren (ook wel prieel genoemd) of exemplaren met gesloten wanden.

Wilt u liever een overkapping met een gesloten achterwand, bijvoorbeeld om achter in uw tuin te plaatsen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Zelfs in combinatie met bijvoorbeeld een schuur of tuinhuis. Natuurlijk heeft u ook keuze uit allerlei formaten, vormen en stijlen.. Van een compacte overkapping op een knusse plek in uw tuin tot royale overkappingen waarin u met het hele gezin en al uw vrienden kunt genieten. 

De charme van een houten overkapping in uw tuin

Zoekt u een houten overkapping? Dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren, gerenommeerde specialist op het gebied van houten overkappingen. Een houten overkapping heeft een charme die niet te evenaren is. U wilt in uw tuin een overkapping met een natuurlijke uitstraling. Wat is er dan beter geschikt dan een houten overkapping? Wij hebben altijd een passende houten overkapping voor in uw tuin. Qua formaat, maar ook qua stijl. 

Geniet van een terrasoverkapping die bij u past

Dankzij ons zeer riante aanbod vindt u in onze webshop altijd een terrasoverkapping die bij u past. Wij houden rekening met zeer uiteenlopende wensen, eisen, mogelijkheden en budgetten. Wenst u een een voordelige, compacte maar fraaie houten overkapping? Dan bieden wij u een ruime keuze. Maar ook wie op zoek is naar een zeer luxe terrasoverkapping met royale afmetingen zal slagen in ons aanbod.

Luxe overkapping

Een overkapping is een aanwinst voor iedere tuin. U creëert er een plek mee waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven in uw tuin. U kunt er lekker relaxen en genieten van koelte en schaduw in de zomer. Wanneer het minder mooi weer is zorgt de luxe overkapping ervoor dat u droog en beschermd zit.

Overkappingen zijn populair, vele mensen hebben een exemplaar geplaatst in hun tuin. Een luxe overkapping in de tuin biedt meer dan een gewone overkapping. De luxe overkapping is heel compleet en gemaakt van hoogwaardige materialen, het biedt veel bescherming tegen de elementen en er zijn volop mogelijkheden om uit te kiezen.

Luxe overkappingen voor de tuin; de verschillende soorten

Bent u op zoek naar een luxe overkapping voor de tuin? Bij Tuindomein heeft u vele mogelijkheden. Wij bieden standaard overkappingen van hoge kwaliteit, zoals stand alone overkappingen, maar ook vele luxe exemplaren. De keus voor de luxe overkapping hangt helemaal af van uw eigen wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een blokhut, kapschuur of een zadeldak overkapping. Een blokhut kunt u zien als een luxe tuinhuis, de kapschuur is een luxe open schuur met een puntdak en enorm veel mogelijkheden, een zadeldak overkapping is een soort luxe tuinhuis met een schuin dak.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wij bieden deze type overkappingen in vele soorten aan. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals dakbedekking, verschillende ramen en deuren, wanden etc. Zo kunt helemaal zelf uw luxe overkapping samenstellen.

Luxe overkapping aan huis; wat zijn de mogelijkheden?

Een overkapping is een constructie die los in de tuin geplaatst wordt of gekoppeld aan een muur of schuur. U kunt echter ook kiezen voor een luxe overkapping aan huis. Een luxe overkapping aan huis noemen wij een veranda. In onze webshop bieden wij enkele prachtige exemplaren aan! U kunt kiezen voor een houten veranda van Lariks Douglas hout. Hiermee creëert u een prachtige en natuurlijke luxe overkapping aan huis. Houdt u meer van een moderne look? Dan bent u ook aan het juiste adres bij ons. In ons aanbod kunt u hele mooie veranda’s van aluminium vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige veranda van aluminium in antraciet kleur. Deze is compleet overdekt door middel van heldere polycarbonaat platen van 10mm dik. Deze bieden bescherming tegen zon en weersomstandigheden, maar laten wel licht door. Hierdoor zal het licht blijven op het terras en in uw woning.

Heeft u liever glas als dakbedekking? Dan zou u kunnen kiezen voor een Easy Edition luxe overkapping. Makkelijk te plaatsen, maar een luxe resultaat!

Bestel online of neem contact op voor vragen

In de webshop kunt u het totale aanbod overkappingen bekijken. Bij elke overkapping kunt u uiteraard foto’s bekijken en specificaties raadplegen. Heeft u bepaalde wensen of eisen? Maak dan gebruik van de filters in de shop. Door uw voorkeuren in te geven kunt u een selectie laten tonen van overkappingen die helemaal aansluiten op wat u zoekt. Zo vindt u snel de perfecte overkapping voor uw tuin. Deze bestelt u vervolgens in een aantal heldere stappen online.

Heeft u een vraag over een specifieke houten overkapping of heeft u hulp nodig? Wij staan voor u klaar. Het is belangrijk dat u de juiste overkapping voor uw tuin vindt, zodat u hier jarenlang plezier van hebt. Wij bieden u uitstekende kwaliteit en denken graag met u mee. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.