Schutting

Tuinafscheidingen, schuttingen, gaaspanelen en meer

Bent u op zoek naar meer privacy of is uw huidige haag of tuinafscheiding aan vervanging toe? Dan vindt u hier verschillende soorten schuttingen, gaaspanelen, tuinschermen en tuindeuren tegen een zeer scherpe prijs. Onze tuinschermen zijn leverbaar van verschillende soorten tuinhout. Verder heeft u ruime keuze uit tuinscherm materialen zoals bijvoorbeeld hardhout, grenen hout en vuren hout.
Meer tuinafscheidingen in het linkermenu. Zoek eenvoudiger met de zoekfilters hieronder!

Tuinafscheiding van hout

Wilt u een nieuwe tuinafscheiding van hout plaatsen? Dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres! Bij ons kunt u alles vinden wat u nodig heeft om een mooie tuinafscheiding te realiseren. Wat u ook nodig heeft, u vindt het allemaal op deze pagina. Dat maakt het zoeken naar de juiste materialen wel zo gemakkelijk. Hier vindt u verschillende soorten hout voor een schutting, gaaspanelen, tuinschermen en nog veel meer, dit alles tegen een zeer scherpe prijs!

Tuinafscheiding van hout: wat zijn de mogelijkheden?

Heeft u behoefte aan meer privacy in uw tuin of is uw oude afscheiding aan vervanging toe? De mogelijkheden voor een tuinafscheiding zijn enorm. Hout is een zeer geschikt materiaal voor een tuinafscheiding. Het heeft een natuurlijke uitstraling die optimaal aansluit bij de tuin, het is duurzaam en sterk, en er zijn talloze mogelijkheden. De meeste mensen die op zoek zijn naar een houten tuinafscheiding kiezen voor een houten schutting. Tuindomein heeft alles in huis wat u nodig heeft om een prachtige schutting te kunnen plaatsen. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, elk met hun eigen uitstraling en specifieke voordelen. Bij ons heeft u echter nog veel meer mogelijkheden voor een houten tuinafscheiding. Wij bieden bijvoorbeeld zeer handige tuinschermen aan in verschillende houtsoorten, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een open hekwerk. Een open hekwerk heeft als eigenschap dat er doorheen gekeken kan worden. Dit kan een voordeel zijn voor mensen die zich opgesloten voelen met een volledig dichte afscheiding zoals een schutting. In ons assortiment vindt u ook materialen voor het vervaardigen van een tuinscherm van gaaswerk. Dit is een type tuinafscheiding dat u bijvoorbeeld kunt vullen met stenen en/of kunt laten begroeien met planten. Voor elke tuin en elke stijl bieden wij materialen om een ideale tuinafscheiding te creëren.

Wilt u een schutting kopen? Stel uw ideale houten schutting samen

Een tuinafscheiding van hout komt in vele uitvoeringen voor, maar de houten schutting blijft de populairste keuze. Als u een houten schutting wilt kopen, slaagt u ongetwijfeld in onze webshop. U vindt hier diverse soorten tuinschermen, en u kunt ook zelf een schutting plaatsen door de juiste schuttingpalen en houten schuttingdelen aan te schaffen.

Een hout-beton schutting: een moderne combinatie

Bent u op zoek naar een duurzame tuinafscheiding van hout? Dan is een hout-beton schutting een uitstekende keuze. Dit soort schuttingen wordt steeds populairder, niet alleen vanwege de duurzaamheid, maar ook vanwege de mooie moderne uitstraling. Een hout-beton schutting is voorzien van betonnen platen in de grond, die het fundament van de schutting vormen en deels boven de grond zichtbaar zijn. Dit zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar ook voor een zeer solide tuinafscheiding. Beton is - zeker onder de grond - nog steviger en duurzamer dan hout.

Houtsoorten voor een tuinafscheiding

Als u een tuinafscheiding van hout wilt plaatsen, zult u een keuze moeten maken voor een bepaalde houtsoort. Tuindomein biedt altijd een uitgebreid aanbod, zodat u altijd een tuinscherm, houten schutting of ander type tuinafscheiding in uw smaak kunt vinden. U kunt bijvoorvoorbeeld kiezen voor vurenhout, grenen, lariks/Douglas, hardhout of Red Class Wood. Dit zijn stuk voor stuk houtsoorten met een eigen karakter. Grenen staat bekend om zijn veelzijdigheid qua gebruik in de tuin, inclusief een prima duurzaam karakter. Vuren is in de basis niet de meest duurzame houtsoort, maar heeft wel een prachtige, rustige tekening. Door uw tuinafscheiding van vuren te behandelen met beits kan ook deze houtsoort duurzaam worden gemaakt. Lariks/Douglas biedt veel waar voor uw geld en kenmerkt zich door de natuurlijke verkleuring die na verloop van tijd ontstaat. Wilt u een houten tuinafscheiding met maximale levensduur? Kies dan voor hardhout of Red Class Wood.

Tuinafscheiding van hout bestellen bij Tuindomein.nl

Heeft u de ideale tuinafscheiding van hout samengesteld in onze webshop? Bestel deze dan direct of vraag een offerte aan. Wij bezorgen uw bestelling vervolgens bij u thuis. Heeft u vragen over het product of wilt u meer informatie? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!