Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis met overkapping kopen is de ideale manier om nog meer uit uw tuin te halen. U heeft daarvoor natuurlijk wel wat ruimte nodig. Een overkapping aan uw tuinhuis maakt het geheel wat breder. In het aanbod van Tuindomein vindt u echter heel veel verschillende soorten. Natuurlijk zitten daar ook allerlei maten tussen, inclusief zeer compacte tuinhuizen met overkappingen. Ons smalste exemplaar is nog geen 3 meter breed. Daarmee is een tuinhuis met overkapping ook haalbaar voor een wat minder riante tuin.

 

In veel tuinen staan tuinhuizen. Dit zijn de beste en makkelijkste plekken om zaken als tuinmeubilair, gereedschappen en parasols in op te bergen. Maar denk ook aan bijvoorbeeld barbecues en fietsen. Tuinhuizen zijn dus handig, maar u kunt ze van een upgrade voorzien. Een tuinhuis met overkapping voegt sfeer, functionaliteit en comfort toe.

 

Hoe u een tuinhuis met overkapping gebruikt, is natuurlijk geheel aan u. Voor de één betekent de toevoeging van een overkapping op uw tuinhuis dat er een extra plek in de tuin ontstaat om fietsen droog en beschut neer te zetten. De ander creëert hiermee een fijne, droge plek om te barbecueën of richt het gedeelte onder de overkapping in als gezellige zithoek. Wij hebben altijd een tuinhuis met overkapping die perfect past bij uw beoogde gebruik: van eenvoudige overkappingen tot complete zitgedeeltes.

Producten 1-24 van 119

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Blokhut met overkapping of schuur met overkapping?

Met het oog op het door u gewenste gebruik kan uw tuinhuis met overkapping natuurlijk ook dienen als een blokhut met overkapping of schuur met overkapping. Het is in principe altijd dezelfde combinatie. Maar het is wel belangrijk om te kiezen voor een combinatie die perfect bij u past en die aan al uw wensen voldoet.

Een blokhut met overkapping verschilt qua constructie niet zoveel van een tuinhuis. Qua gebruik misschien wel. Een blokhut is namelijk meer dan een tuinhuis een extra leefruimte. In een blokhut kunt u bijvoorbeeld een knus zitgedeelte creëren zodat u ook bij minder lekker weer van uw tuin kunt genieten.  Een blokhut met overkapping kent daarom vaak ook net iets ruimere afmetingen, al hoeft dat niet. Belangrijk bij blokhutten met een overkapping is dat u kunt genieten van een fijne lichtinval. Daarom zijn deze vaak voorzien van mooie deuren en ramen.

Een schuur met overkapping is vaak juist weer wat functioneler van aard. Meer nog dan een tuinhuis met overkapping kan een schuur met overkapping dienen als opslag. Voor spullen voor uw tuin, maar ook voor meer.  Bent u op zoek naar een overkapte schuur, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een royaal exemplaar met zeer veel ruimte. In ons aanbod vindt u exemplaren met een breedte of diepte van zelfs meer dan 8 meter.

Een prachtig tuinhuis met overkapping in uw stijl

Tuindomein is er voor de tuinliefhebber. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan slagen. Wij weten zeker dat u in ons zeer riante aanbod altijd een prachtig tuinhuis met overkapping in uw stijl kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar een compact of riant overkapt tuinhuis, klassiek of modern, breed of juist diep: wij hebben ze in alle soorten en maten.

Neem gerust de tijd om ons fraaie aanbod te bekijken. Wilt u direct een selectie zien van tuinhuizen met overkapping die aan uw wensen en eisen voldoen? Maak dan gebruik van de handige filters in de webshop. Veel van onze tuinhuizen zijn op diverse gebieden helemaal aan uw smaak aan te passen dankzij uitgebreide configuratie-opties. Stel uw ideale exemplaar samen en bestel direct online of vraag een offerte aan.

Heeft u voorafgaand aan uw bestelling een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij begrijpen dat het kopen van een tuinhuis met overkapping een spannend moment kan zijn. U doet hiermee een investering waar u uiteraard vele jaren zorgeloos van moet kunnen genieten. Daarom denken wij graag met u mee.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.