Tuinpaviljoen

Een prachtig tuinpaviljoen tegen de beste prijs

Een tuinpaviljoen is een fraaie, vaak losstaande overkapping in uw tuin. Een tuinpaviljoen wordt ook wel een prieel genoemd. Het mooie aan tuinpaviljoens is dat zij in ontzettend veel verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. Ook voor u is er dus een perfect tuinpaviljoen of prieel. Meestal is een houten tuinpaviljoen (deels) open. Er is echter nog veel meer mogelijk. Bekijk alle mogelijkheden in de webshop. En mocht u er niet uitkomen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag. Waar u ook voor kiest: wij bieden u altijd perfecte kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Een tuinpaviljoen laat u nog meer genieten van uw tuin

Een tuinpaviljoen is een uitstekende, mooie en goed betaalbare manier om ervoor te zorgen dat u nog meer kunt genieten van uw tuin. Een tuinpaviljoen kan namelijk overdekt zijn, waardoor u ook bij wat minder lekker weer in de tuin kunt zitten. Een dak is natuurlijk ook handig wanneer het warm is en de zon schijnt. U krijgt dan beschutting tegen de zon.

 

Het grote voordeel van een prieel of tuinpaviljoen is dat u deze op bijna elke gewenste plek in de tuin neer kunt zetten. Het paviljoen staat namelijk los. U hoeft deze dus niet tegen een schutting of muur te plaatsen. Het enige wat u nodig hebt, is genoeg ruimte op uw favoriete plek om het prieel of tuinpaviljoen te plaatsen. U creëert hiermee een mooie, sfeervolle en comfortabele plek om te relaxen, lezen of lekker te borrelen of eten. Alleen, met vrienden of het hele gezin.

 

Heel veel verschillende modellen

Wie op zoek is naar een mooi houten tuinpaviljoen is bij Tuindomein beslist aan het juiste adres. Wij bieden u heel veel verschillende modellen. Dat begint natuurlijk bij verschillende afmetingen. Of u nu op zoek bent naar een compact prieel van hout of een riant en luxe tuinpaviljoen van hout met royale afmetingen: wij hebben het allemaal voor u. Daarbij kunt u ook nog kiezen uit verschillende daken. Gaat u voor een tuinpaviljoen of prieel met plat dak, schilddak, zadeldak of iets anders?

 

Ook voor een kapschuur, tuinhuis of blokhut

Omdat er veel verschillende soorten prieelen en paviljoens te koop zijn, komt de functie soms in de buurt van andere soorten tuinhuizen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een open paviljoen, of een paviljoen met zijwanden (of achterwand). Gaat u die richting op, dan heeft u misschien interesse in een kapschuur. In ons assortiment vindt u diverse prachtige kapschuren. Een kapschuur van douglashout is ontzettend populair. Een kapschuur is grotendeels hetzelfde als een paviljoen, maar kent drie dichte wanden. Hierdoor zit u heerlijk beschut. Een stapje verder dan een kapschuur gaat een tuinhuis of blokhut. Is een prieel/tuinpaviljoen of kapschuur voor u net te open? Kijk dan zeker verder. Want ook op het gebied van tuinhuizen en blokhutten bieden wij u alles wat u wilt.

 

Bestel eenvoudig in de webshop

In de webshop kunt u gebruikmaken van handige filters om zo snel het tuinpaviljoen te vinden dat u zoekt. Zo kunt u onder andere filteren op prijs, houtsoort, afwerking en meer. Op de productpagina van het tuinpaviljoen van uw keuze vindt u alle informatie. Maar zoals wij al eerder schreven: schroom vooral niet om onze hulp in te schakelen. Op de productpagina kunt u het prieel, tuinpaviljoen of de kapschuur eenvoudig aanpassen aan uw wensen, samenstellen en bestellen.