Rondhout

Het beste rondhout voor uw tuinproject

Bent u op zoek naar rondhout voor uw tuinproject? Dan is Tuindomein uw partner. Al vele jaren zijn wij een gerenommeerde specialist op het gebied van tuinhout. Alle soorten tuinhout. Van tal van planken tot blokhutten en tuinhuizen en alles daar tussenin. Wij denken aan de puntjes op de “i”, maar ook aan het fundament. Rondhout vormt bij veel projecten letterlijk het fundament. Bij ons vindt u het beste rondhout tegen de scherpste prijzen. Een succesvol project in de tuin begint bij de juiste palen en palissades.

Alle soorten rondhout kopen bij Tuindomein

Tuindomein verkoopt het rondhout dat u nodig hebt. U heeft altijd keuze uit het product dat u nodig hebt in verschillende maten. Wij zijn er voor iedereen die tuinhout nodig heeft, in wat voor vorm van ook. Bouwpakketten, kant en klare producten maar ook essentiële doe-het-zelf-producten zoals houten palen.

 

Bij ons heeft u keuze uit de volgende soorten rondhout voor uw tuin:

 

  • Palissaderegels
  • Rond gefreesde palen met diameters tussen 12 en 30 centimeter
  • Leilindepalen
  • Diverse tuin pallisade palen in tal van afmetingen

 

Natuurlijk denken wij ook aan gemak. Dat betekent onder andere dat u in onze webshop geïmpregneerd rondhout kunt kopen. Geïmpregneerd rondhout is klaar voor gebruik en hoeft in veel gevallen helemaal niet behandeld te worden.

 

Goedkoop rondhout van perfecte kwaliteit

Bij Tuindomein vinden wij het belangrijk om zo veel mogelijk klanten in hun wensen te voorzien. Naar onze mening moet rondhout altijd van perfecte kwaliteit zijn. U gebruikt het namelijk vaak als basis of fundament voor een bouwwerk. Dan moet u op kwaliteit en duurzaamheid kunnen vertrouwen. Tegelijkertijd wilt u voor rondhout niet te veel geld uitgeven. Vandaar dat u bij ons rondhout kunt kopen van uitstekende kwaliteit tegen even zo goede prijzen. Ons rondhout is van midden-Europees grenenhout. Het biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Natuurlijk kan het hout indien gewenst ook nog worden bewerkt om de levensduur verder te verlengen.

Waar dient het voor?

Rondhout kent tal van mogelijke toepassingen. Het kan worden gebruikt als steun voor jonge, groeiende bomen, als basis voor speeltoestellen, om zelf overkappingen of andere bouwsels mee te maken, of als tuinafscheiding of hek door diverse palen te bundelen. Rondhout kopen is dus een perfect voorbeeld van “u bedenkt het, u maakt het”.

Hoe u dit hout kunt behandelen

Soms kan rondhout onbehandeld worden gebruikt. Bijvoorbeeld wanneer het dient als basis die verder niet zichtbaar is. Of wanneer u kiest voor geïmpregneerd rondhout. Moet het hout wel behandeld worden? Dan kan dit bijvoorbeeld met beits. Wanneer de palen in de grond worden gebruikt, kunt u het gedeelte dat de grond in gaat behandelen met onder andere teer. Dit zorgt ervoor dat het hout niet wordt aangetast door vocht en stoffen in de grond.

Bestel online of stel uw vraag

Heeft u het perfecte rondhout gevonden? Bestel het dan direct in onze webshop. U kunt ook toebehoren zoals paalverbinders/verbindingsstukken meebestellen. Wij bezorgen uw bestelling snel bij u thuis. Op alle productpagina’s kunt u informatie lezen en de gewenste uitvoering bestellen. Is er niets nog niet helemaal duidelijk, heeft u een vraag of heeft u meer informatie nodig? Neem dan zeker contact met ons op. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u precies bestelt wat u nodig hebt.