Een aanbouwblokhut voor nog meer (berg)ruimte

Uw woning is voorzien van een blokhut of tuinhuis. Of misschien van een schuur, los dan wel als vast onderdeel van de woning. Dat is mooi, want dat geeft u extra ruimte. Maar zoals het eigenlijk altijd gaat met ruimte, kunt u daar nooit genoeg van hebben. Wanneer uw huidige blokhut, tuinhuis of schuur niet meer groot genoeg is: wat doet u dan? Een nieuw tuinhuis of nieuwe blokhut aanschaffen? Dat vergt een behoorlijk investering. Bovendien is uw huidige exemplaar nog goed. Zijn er dan geen andere opties? Die zijn er zeker wel: een aanbouwblokhut of aanbouwtuinhuis is voor u de ideale oplossing. Ontdek de aantrekkelijke modellen van Tuindomein.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een aanbouw blokhut?

Een aanbouwblokhut is letterlijk wat de naam zegt: een blokhut die u aan kunt bouwen bij uw bestaande exemplaar. Zo krijgt u dus een blokhut met aanbouw. Het is in veel gevallen de meest effectieve en kostenefficiënte manier om voor meer ruimte te zorgen. Bovendien zorgt het voor een consistente uitstraling. Wij bieden u namelijk meerdere soorten aanbouwblokhutten. Kies de blokhut aanbouw die het beste bij uw bestaande blokhut of tuinhuis past en u heeft een prachtige verlenging en extra ruimte. Bovendien kunt u uw tuinhuis aanbouw altijd nog afwerken op dezelfde manier als u met uw tuinhuis hebt gedaan. Dat geeft een prachtig resultaat.

Op zoek naar een tuinhuis aanbouw of blokhut aanbouw?

Wanneer u zoekt naar een tuinhuis aanbouw of blokhut aanbouw bent u bij Tuindomein aan het juiste adres. Wij zijn een gerenommeerde specialist op het gebied van tuinhout, maar ook alle gebouwen in uw tuin. Wat u van ons mag verwachten? Perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij bieden u een tuinhuis aanbouw of blokhut aanbouw van vurenhout of hardhout.

Heeft u bijvoorbeeld een vurenhouten blokhut of tuinhuis, dan is een aanbouw van vurenhout natuurlijk hartstikke mooi. Zoals u wellicht weet, is vurenhout niet direct de hardste en meest duurzame houtsoort. Maar door het hout goed te behandelen, bijvoorbeeld met beits, kan de duurzaamheid worden versterkt en de levensduur worden verlengd. Wilt u een aanbouw die van zichzelf al zeer duurzaam is, kies dan voor hardhout.

Wat dacht u van een blokhut met luifel of tuinhuis met luifel?

Misschien is een extra aanbouw voor u net een stap te ver, maar bent u wel op zoek naar extra ruimte of beschutting. Wat dacht u dan van een blokhut met luifel of tuinhuis met luifel? Naast een aanbouwblokhut of aanbouwtuinhuis kunnen wij u ook luifels leveren. Ook deze kenmerken zich door perfecte kwaliteit, een fraaie vormgeving en afwerking en scherpe prijzen. Met een luifel aan uw tuinhuis, blokhut of schuur creëert u op een toegankelijke manier extra opbergruimte. Het is bijvoorbeeld een perfecte droge plek om fietsen, tuingereedschap of tuinmeubelen te stallen. Of om een houtvoorraad te beschermen tegen de regen.

Bestel direct of vraag een offerte aan

Vind uw perfecte oplossing in onze webshop en bestel ‘m direct, of vraag een offerte aan. U kunt direct uw aanbouw of luifel waar mogelijk personaliseren. Wij bezorgen deze vervolgens uiteraard bij u thuis. Bij alle modellen kunt u specificaties raadplegen en een beschrijving lezen. Is er desondanks iets toch nog niet duidelijk of heeft u een vraag? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden en u van alle informatie te voorzien die u nodig hebt.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.