Een aanbouwblokhut voor nog meer (berg)ruimte

Uw woning is voorzien van een blokhut of tuinhuis. Of misschien van een schuur, los dan wel als vast onderdeel van de woning. Dat is mooi, want dat geeft u extra ruimte. Maar zoals het eigenlijk altijd gaat met ruimte, kunt u daar nooit genoeg van hebben. Wanneer uw huidige blokhut, tuinhuis of schuur niet meer groot genoeg is: wat doet u dan? Een nieuw tuinhuis of nieuwe blokhut aanschaffen? Dat vergt een behoorlijk investering. Bovendien is uw huidige exemplaar nog goed. Zijn er dan geen andere opties? Die zijn er zeker wel: een aanbouwblokhut of aanbouwtuinhuis is voor u de ideale oplossing. Ontdek de aantrekkelijke modellen van Tuindomein.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar extra bergruimte? Kies voor een aanbouwblokhut!

Heeft u een blokhut of tuinhuis in uw tuin? Dan zult u vast enthousiast zijn over de extra ruimte en mogelijkheden dat het biedt. Ruimte is echter een vreemd concept, het lijkt na verloop van tijd namelijk te verdwijnen. Wanneer uw huidige blokhut, tuinhuis of schuur niet meer groot genoeg is of geheel voldoet: wat doet u dan? Een nieuw tuinhuis of nieuwe blokhut aanschaffen? Dat vergt een behoorlijke investering. Bovendien is het huidige exemplaar nog goed. Zijn er dan geen andere opties? Die zijn er zeker wel: een aanbouwblokhut of zijluifel is dan een ideale oplossing. Ontdek nu alle aantrekkelijke modellen van Tuindomein en bestel de geschikte in onze webshop!

Wat is een aanbouwblokhut?

Een aanbouwblokhut is letterlijk wat de naam zegt: een blokhut die u aan kunt bouwen bij uw bestaande exemplaar. Zo krijgt u dus een blokhut met aanbouw. Dit is in veel gevallen de meest effectieve en kostenefficiënte manier om voor meer ruimte te zorgen. Bovendien zorgt het voor een consistente uitstraling. Wij bieden u namelijk meerdere soorten aanbouwblokhutten. U kunt het best kiezen voor een product dat gemaakt is van hetzelfde hout als uw bestaande blokhut of tuinhuis. Zo heeft u een perfecte verlenging en extra ruimte. Kunt u in ons assortiment geen aanbouwblokhut of luifel vinden dat gemaakt is van hetzelfde soort hout als uw huidige tuinhuis? Dan kunt u uw aanbouwblokhut altijd nog afwerken op dezelfde manier als u met uw tuinhuis hebt gedaan. Dat geeft een prachtig resultaat.

Wat voor bergruimte past het best bij uw tuinhuis?

Bent u op zoek naar een aanbouw voor uw tuinhuis, een aanbouwblokhut of een zijluifel? Dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres. Wij zijn een gerenommeerde specialist op het gebied van tuinhout, we leveren dan ook een perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs. In ons assortiment vindt u prachtige opties, met veel mogelijkheden en extra ruimte. Vindt u het lastig om een goede keus te maken? Het best kunt u kiezen voor een aanbouwblokhut dat de ruimte en mogelijkheden biedt die u nodig heeft. De beschikbare ruimte die u heeft is daar natuurlijk wel leidend in. Onze aanbouwhutten en luifels kunnen echter links of rechts aan uw huidige tuinhuis geplaatst worden. Zo kunt u de aanbouw plaatsen waar u er de meeste ruimte voor heeft. Tevens kunnen de deuren aan de voor of achterkant gemonteerd worden. U leest het al: De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een aanbouwblokhut van vurenhout

Onze aanbouwblokhutten en zijluifels zijn van vurenhout gemaakt. Heeft u een vurenhouten blokhut of tuinhuis? Dan sluit een aanbouw van vurenhout daar mooi op aan. Zoals u wellicht weet is vurenhout niet direct de hardste en meest duurzame houtsoort. Door het hout goed te behandelen, bijvoorbeeld met beits, kan het hout beschermd en versterkt worden. Dit verlengt de duurzaamheid flink. Heeft u een keus gemaakt? Dan kunt u ervoor kiezen om het product door ons te laten impregneren. U kunt echter ook zelf impregneren. Wij bieden middelen hiervoor aan in het bestelmenu van uw product naar keus.

Een zijluifel voor tuinhuis of blokhut

Misschien is een extra aanbouw voor u net een stap te ver, maar bent u wel op zoek naar extra ruimte of beschutting. Wat dacht u dan van een blokhut met luifel of tuinhuis met luifel? Naast een aanbouwblokhut of aanbouwtuinhuis kunnen wij u ook luifels leveren. Deze kenmerken zich ook door perfecte kwaliteit, een fraaie vormgeving, afwerking en scherpe prijzen. Met een luifel aan uw tuinhuis, blokhut of schuur creëert u op een eenvoudige manier extra opbergruimte. Het is bijvoorbeeld een ideale droge plek om fietsen, tuingereedschap of tuinmeubelen te stallen. U kunt er een houtvoorraad beschermen tegen de regen, maar hierdoor creëert u ook een perfect terras voor uzelf om heerlijk te zitten.

Een zijluifel of aanbouwblokhut kopen bij Tuindomein

Heeft u extra ruimte nodig rond uw tuinhuis? Heeft u een oplossing nodig om spullen op te bergen in uw blokhut? Kies dan voor een aanbouwblokhut of zijluifel van Tuindomein! Vindt uw perfecte oplossing in onze webshop en vraag direct een offerte aan. Wij kunnen u dan een aantrekkelijke korting bieden! U kunt uw aanbouw of luifel waar mogelijk personaliseren. Wat voor dakbedekking wilt u? In welke kleur impregneren? Wat voor dakgoot set? Wilt u een mooie vloer binnen? Dit zijn enkele voorbeelden van de opties die u heeft. Wij bezorgen uw aanbouw vervolgens uiteraard bij u thuis. Bij alle modellen kunt u specificaties raadplegen en een beschrijving lezen. Is er desondanks iets toch nog niet duidelijk of heeft u een vraag? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden en u van alle informatie te voorzien die u nodig heeft.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.