Hottub kopen

Een hottub kopen: wie wil dit nu niet? Een fraaie hottub is misschien wel dé ultieme manier om te genieten en ontspannen in uw tuin. Op elk moment van de dag. En natuurlijk bij elke temperatuur, want ook ‘s winters zit u in uw hottub heerlijk warm. Een hottub kopen is dan ook voor veel mensen een onmisbaar onderdeel van een heerlijke home spa, net als bijvoorbeeld een sauna. Bij Tuindomein kunt u terecht om een prachtige houten hottub te kopen. Bekijk snel ons riante en fraaie aanbod.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waar kan een hottub geplaatst worden?

U wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat u uw hottub kunt plaatsen. Gelukkig kan dat in vrijwel elke tuin. Wat van belang is, is dat u over een harde, stevige en rechte ondergrond beschikt. Daarmee zorgt u er namelijk voor dat uw hottub stevig staat. Wat goed is om te weten bij onze hottubs: deze zijn voorzien van een (hout)kachel, zodat u geen zorgen hebt over een geschikte stroomaansluiting. Denk er ook om dat u rondom de hottub voldoende ruimte overhoudt om in- en uit te stappen.

 

Een sfeervolle hottub van hout

Bent u op zoek naar een sfeervolle hottub van hout? Dan bent u bij Tuindomein absoluut aan het juiste adres. Hier vindt u dé houten hottub (ook wel houten Jacuzzi of houten tobbe genoemd) die u altijd gewild hebt. Wanneer u een hottub wilt kopen, heeft u keuze uit diverse materialen en uitstralingen. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen. Voor veel mensen is en blijft een hottub van hout echter de mooiste en fijnste hottub. Daar kunnen wij ons als gerenommeerde houtspecialist natuurlijk alleen maar bij aansluiten. Een houten hottub biedt een unieke sfeer en is zowel een lust voor het oog als heerlijk om in te zitten.

 

De perfecte houten hottub kopen bij Tuindomein

De perfecte houten hottub kopen, doet u bij ons. Om een aantal redenen. Wat voor u de ideale hottub van hout is, is geheel persoonlijk. Dankzij de riante keuzemogelijkheden zorgt u echter altijd voor de ideale hottub in uw tuin. Dat begint natuurlijk met de keuze voor het juiste formaat. Bij ons heeft u keuze uit een compacte hottub met een diameter van twee meter. Zelfs in zo’n compacte hottub (die in vrijwel elke tuin past) kunt u al met vier a vijf personen zitten. Zoekt u nog meer ruimte, comfort of luxe, dan bieden wij uiteraard ook modellen met riante afmetingen en heerlijke, royale zitplekken. Welke hottub u ook wilt kopen: stuk voor stuk zijn ze goed voor urenlang plezier en ontspanning. Elke keer weer.

 

Wij bieden u houten jacuzzi’s met verschillende soorten kachels: intern of extern. Wat voor u de juiste keuze is, is vooral afhankelijk van de benodigde capaciteit. Bekijk daarom goed per model de afmetingen, maar ook de opwarmtijd. Authentieker dan een met een houtkachel gestookte houten hottub wordt het niet. Bovendien bespaart u door hout te stoken flink op de gebruikskosten, vergeleken met een elektrische hottub.

 

Bestel direct (inclusief accessoires)

Heeft u de perfecte houten hottub al gevonden en wilt u direct de hottub kopen? Bestel deze dan eenvoudig en geheel veilig in onze webshop. Bij elk model hottub van hout staan de opties en configuratiemogelijkheden aangegeven. Zo bestelt u ook eenvoudig alle extra’s die u wenst. Afhankelijk van het model dat u kiest, wordt uw hottub voorgemonteerd of als bouwpakket geleverd. In dat laatste geval is dat uiteraard inclusief alle toebehoren en montagemateriaal. Indien u voorafgaand aan uw bestelling meer informatie wenst of een vraag hebt, staan wij uiteraard voor u klaar.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.