Hottub hout

Goedkoop Hottub kopen

Een hottub kopen: wie wil dit nu niet? Een fraaie hottub is misschien wel dé ultieme manier om te genieten en ontspannen in uw tuin. Op elk moment van de dag. En natuurlijk bij elke temperatuur, want ook ‘s winters zit u in uw hottub heerlijk warm. Een hottub kopen is dan ook voor veel mensen een onmisbaar onderdeel van een heerlijke home spa, net als bijvoorbeeld een sauna. Bij Tuindomein kunt u terecht om een prachtige houten hottub te kopen. Bekijk snel ons riante en fraaie aanbod.

Hottub

Een hottub in uw eigen tuin: wie wil dit nu niet? Een fraaie hottub is misschien wel dé ultieme manier om te genieten en ontspannen. Als u er zelf één heeft, dan kunt u dat op elk moment van de dag doen. Bovendien bij elke temperatuur, want ook ‘s winters zit u in uw bad heerlijk warm. Een hottub kopen is dan ook voor veel mensen een onmisbaar onderdeel van een echte home spa, net als bijvoorbeeld een sauna. Bij Tuindomein kunt u terecht voor een prachtige hottub van hout. Bekijk snel ons riante en fraaie aanbod en bestel uw goedkope hottub in onze webshop! Enkele van onze spa’s worden compleet gemonteerd geleverd, maar u kunt ook een hottub bouwpakket bestellen.

Waarom kiezen voor een hottub?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar luxe, in hun woning, maar ook in de tuin. Luxe die we gewend zijn van wellness centra, dure hotels of sauna’s. Om dit te bewerkstelligen plaatsen mensen overkappingen, zwembaden en spa’s in de tuin. Zo creëert u uw eigen wellness oord, gewoon bij u thuis. Daarbij heeft u keus uit vele soorten spa’s, de meest populaire is echter nog steeds de klassieke hottub van hout. Een hottub van hout heeft die warme en rustieke uitstraling waar veel mensen van houden. Daarnaast bieden de houten baden natuurlijke alle voordelen die jacuzzi’s en spa’s ook leveren.

Waar kan een hottub geplaatst worden?

U wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat u uw hottub kunt plaatsen. Gelukkig kan dat in vrijwel elke tuin. Wat van belang is, is dat u over een harde, stevige en rechte ondergrond beschikt. Daarmee zorgt u er namelijk voor dat uw hottub stevig staat en niet kan verzakken. Het bad inclusief water en gebruikers heeft namelijk een hoog gewicht. Wat goed is om te weten bij onze hottubs: deze zijn voorzien van een (hout)kachel, zodat u geen zorgen hebt over een geschikte stroomaansluiting. Denk er ook om dat u rondom de hottub voldoende ruimte overhoudt om in- en uit te stappen.

Een sfeervolle hottub van hout

Bent u op zoek naar een sfeervolle hottub van hout? Dan bent u bij Tuindomein absoluut aan het juiste adres. Hier vindt u dé houten hottub (ook wel houten Jacuzzi of houten tobbe genoemd) die u altijd gewild hebt. Wanneer u een spa wilt kopen, dan heeft u keuze uit diverse materialen en uitstralingen. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen. Voor veel mensen is en blijft een hottub van hout echter de mooiste en fijnste optie. Daar kunnen wij ons als gerenommeerde houtspecialist natuurlijk alleen maar bij aansluiten. Een houten bad biedt een unieke sfeer en is zowel een lust voor het oog als heerlijk om in te zitten.

De verschillende modellen

De perfecte houten hottub kopen, doet u bij ons om een aantal redenen. Wat voor u de ideale hottub van hout is, is geheel persoonlijk. Dankzij de riante keuzemogelijkheden zorgt u echter altijd voor de ideale spa in uw tuin. Dat begint natuurlijk met de keuze voor het juiste formaat. Bij ons heeft u keuze uit een compacte tobbe met een diameter van twee meter. Zelfs in zo’n compact bad (die in vrijwel elke tuin past) kunt u al met vier a vijf personen zitten. Zoekt u nog meer ruimte, comfort of luxe, dan bieden wij uiteraard ook modellen met riante afmetingen en heerlijke, royale zitplekken. Welke hottub u ook wilt kopen: stuk voor stuk zijn ze goed voor urenlang plezier en ontspanning. Elke keer weer. Wij bieden u houten spa’s met verschillende soorten kachels: intern of extern. Wat voor u de juiste keuze is, is vooral afhankelijk van de benodigde capaciteit. Bekijk daarom goed per model de afmetingen, maar ook de opwarmtijd. Authentieker dan een met een houtkachel gestookte houten hottub wordt het niet. Bovendien bespaart u door hout te stoken flink op de gebruikskosten, vergeleken met een elektrische spa. Uw keus wordt natuurlijk ook bepaald door uw budget. Bent u op zoek naar een goedkope hottub? Dan bieden wij enkele prachtige opties, met een interne of externe kachel en tegen een aantrekkelijke prijs!

Hottub bouwpakket

Als u een houten spa bij ons gaat bestellen, houdt er dan rekening mee dat wij deze op verschillende manieren leveren. Zo kunt u bijvoorbeeld een hottub bouwpakket bestellen. Deze wordt bij u thuis geleverd, maar u moet het bad wel zelf in elkaar zetten. Op de website worden deze hottubs vermeld onder: Als bouwpakket geleverd. Een voordeel hiervan is dat het bouwpakket makkelijker te leveren is bij u thuis.

Hottub compleet gemonteerd geleverd

Heeft u liever een houten jacuzzi die compleet gemonteerd geleverd wordt? Let dan bij het bestellen op de aanduiding: Voorgemonteerd geleverd. Een nadeel van de gemonteerde levering is dat er voldoende ruimte aanwezig moet zijn om het bad compleet in uw tuin over te plaatsen. Hier dient u voor de levering rekening mee te houden.

De voordelen van een hottub hout

Een hottub van hout biedt vele voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Een echt spa gevoel in uw eigen tuin;
  • Een rustieke sfeer dankzij het mooie hout;
  • Warm water gestookt door hout, dit levert de ware hottub ervaring op;
  • Vele mogelijkheden bij Tuindomein.

Bestel een goedkope hottub bij Tuindomein

Bent u op zoek naar een goedkope hottub, een hottub bouwpakket of een compleet gemonteerd model? Kijkt u dan eens rustig in ons ruime assortiment. Heeft u de perfecte houten hottub gevonden en wilt u direct de tobbe kopen? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Bij elk model hottub van hout staan de opties en configuratiemogelijkheden aangegeven. Zo bestelt u ook eenvoudig alle extra’s die u wenst, zoals een filtersysteem of PVC liner. Afhankelijk van het model dat u kiest, wordt uw hottub gemonteerd of als bouwpakket geleverd. In dat laatste geval is dat uiteraard inclusief alle toebehoren en montagemateriaal. Heeft u vragen over onze hottubs of wilt u meer informatie van ons? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag!