Een passende schaduwdoek voor in uw tuin

Schaduw in uw tuin is belangrijk. Natuurlijk wilt u kunnen genieten van het zonnetje. Maar af en toe wilt u ook beschutting en verkoeling kunnen zoeken. Een schaduwdoek is daarvoor perfect geschikt. Bij Tuindomein bieden wij u vrijwel alles voor uw tuin. Dus ook voor een perfecte schaduwdoek (ook bekend als schaduwzeil) bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij u ook schuifzeilen. En zoals u van ons gewend bent, bieden wij u perfecte kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Neem gerust lekker de tijd om de diverse schaduwdoeken in onze webshop te bekijken. Wij verkopen ze in alle soorten en maten, dus ook voor uw tuin zit er een ideaal exemplaar tussen.

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn de voordelen van een schaduwdoek?

Een schaduwdoek kent diverse voordelen. Eén van de grootste voordelen van een schaduwdoek is dat het doek geschikt is voor werkelijk elke tuin. U heeft alleen enkele punten nodig om het doek aan vast te maken. Niet elke tuin is geschikt voor een overkapping van hout. Dat kan te maken hebben met het formaat van de tuin. Voor een vaste overkapping, zelfs een kleine, heeft u toch minimaal een paar vierkante meter nodig om te bouwen. Misschien is die ruimte er niet. Of misschien heeft u niet het budget voor een overkapping, of bent u niet bereid het geld hieraan uit te geven. Een schaduwdoek overkapping maken, kan echter altijd. U kunt bijvoorbeeld een schaduwdoek aan uw pergola vastmaken, maar ook uw woning (zoals een regenpijp), de schutting of bomen gebruiken.

Een bevestigingsset voor uw doek

In de vorige alinea hebben wij aangegeven dat uw schaduwzeill op veel plekken bevestigd kan worden. Maar dat is niet altijd zo. Daarom kunt u bij ons ook een bevestigingsset voor uw doek kopen. Met een bevestigingsset kan uw schaduwdoek bijna overal in de tuin worden geplaatst. Ook dat is een voordeel van deze oplossing ten opzichte van een vaste overkapping: u kunt het doek verplaatsen. Dat is erg handig wanneer de stand van de zon in de loop van de dag verplaatst. Ook kunt u het doek eenvoudig losmaken en opbergen.

De verschillende schaduwdoeken die wij verkopen

U kunt bij Tuindomein terecht voor alle soorten schaduwdoeken. U heeft onder andere de volgende keuzes:

  • Schaduwdoek vierkant
  • Schaduwdoek rechthoek
  • Schaduwdoek driehoek
  • Schaduwdoek waterdicht

Alle schaduwdoeken zijn bovendien in diverse formaten en kleuren verkrijgbaar.

Ook voor het kopen van een schuifzeil

Naast een vast schaduwdoek kunt u ook bij ons terecht voor een schuifzeil. In tegenstelling tot een schaduwzeil kan een schuifzeil worden ingeschoven. U hoeft dit zeil niet los te maken, maar kunt het inschuiven. Let wel op: een schuifzeil is duurder omdat het in een (houten) constructie gebruikt wordt. Desalniettemin is ook een schuifzeil voordeliger dan menig vaste overkapping.

Bestel direct in de webshop

Bestel uw ideale schaduwzeil of schuifzeil in onze webshop. Op alle pagina’s kunt u een duidelijke beschrijving en specificaties bekijken. U bestelt eenvoudig in een aantal stappen en kunt ook alle toebehoren bestellen. Wij leveren uw bestelling bij u thuis af. Heeft u eerst nog een vraag of wilt u meer informatie? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.