Containerberging ombouw

Containerberging ombouw kopen

Een kliko ombouw of containerberging is de ideale manier om uw container(s) te verbergen. Bij Tuindomein vindt u een ruim aanbod goedkope containerbergingen, er is dus altijd een passende ombouw voor uw container te vinden. Wij hebben kliko ombouwen geschikt voor 1, 2 of zelfs 3 containers. Uiteraard is er ook ruime keuze in materialen zoals mahonie / hardhout, grenen hout, vuren hout en kunststof. Let u bij het bestellen van een containerberging goed op de maat (inhoud)van uw kliko, zodat u zeker weet dat u de juiste maat voor uw container ombouw kiest.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten container ombouw

Vuilcontainers; we kunnen niet zonder, maar voor velen zijn ze een doorn in het oog. Wilt u liever ook uw containers uit het zicht hebben? Kies dan voor een houten container ombouw van Tuindomein! Bij ons kunt u een container berging in veel verschillende houtsoorten en maten bestellen. Moet in uw nieuwe containerberging 3 containers geplaatst kunnen worden? Ook daarvoor hebben wij verschillende opties! Bestel uw container afscheiding snel en eenvoudig in onze webshop!

Waar wordt een container berging voor gebruikt?

Een container berging wordt gebruikt om vuilcontainers in te plaatsen. Iedere gemeente heeft een bepaalde manier van vuil verzamelen en afvoeren. Dit wordt in veel steden en dorpen door middel van vuilcontainers gedaan. Sommige huishoudens krijgen hiervoor één, twee of zelfs drie containers. Deze vuilcontainers worden door de bewoners meestal in de tuin geplaatst. Dit levert echter niet bepaald een mooi aanzicht op. Veel mensen plaatsen daarom een ombouw om de container, dit wordt ook wel een container afscheiding genoemd.

Waarom kiezen voor een houten container ombouw?

Hout is een materiaal dat veel gebruikt wordt voor toepassingen in de tuin. Dat komt omdat hout een natuurlijke uitstraling heeft. Hierdoor sluit het goed aan bij het groen in de tuin, maar ook bij bijvoorbeeld de schutting, overkapping of houten hekwerk. Kiest u voor een houten container ombouw? Dan kunt u het best kiezen voor een soort hout dat goed aansluit bij de stijl van uw tuin. De container berging zorgt voor een veel aangenamer beeld, maar het plaatje is compleet wanneer de houtsoorten in uw tuin goed bij elkaar passen. U kunt bij ons kiezen voor hardhout, vurenhout of geïmpregneerd grenen.

Containerberging 3 containers en alle andere soorten

Moet uw containerberging 3 containers kunnen bevatten? Ook daarvoor hebben wij een prachtige houten container ombouw in ons assortiment. Wij bieden bijvoorbeeld een exemplaar aan van vurenhout dat afsluitbaar is. U kunt echter ook kiezen voor een container afscheiding voor drie vuilcontainers met een open voorkant. U kunt de vuilcontainers hier heel makkelijk uit weghalen om aan de weg te zetten of om te gebruiken bij het weggooien van afval. Daarna plaatst u de container eenvoudig in de overkapping. Wij bieden ook een container berging voor één of twee vuilcontainers aan. U heeft daarbij keus uit geïmpregneerd hout of hardhout. Geïmpregneerd hout is duurzaam vanwege de behandeling, u kunt de duurzaamheid ook zelf verlengen door de container afscheiding regelmatig te onderhouden met beits. Hardhout is zeer duurzaam, het heeft minimale onderhoud nodig en is daarom zeer geschikt voor gebruik in de tuin. Heeft u liever een container berging van een ander materiaal? Dan bieden wij u een kunststof berging aan. Deze is groot genoeg om drie vuilcontainers in te plaatsen.

Wat is de beste plek voor een container berging?

Veel mensen plaatsen hun vuilcontainers dichtbij de achterdeur van hun woning. Op zo’n manier kunnen ze snel hun afval in de container gooien. Dit is echter niet de beste plek voor uw containers en container berging. Het vuil trekt namelijk ongedierte aan, daarnaast zal de bak voor het groene afval flink gaan stinken in een langdurig warme periode. Het best kunt u daarom uw vuilcontainers en houten container ombouw in de buurt van de schuur, garage of in een hoek van een tuin plaatsen. Zoek een plek waarbij u eenvoudig de containers naar de weg kunt verplaatsen.

De voordelen van een container afscheiding

Een container afscheiding levert u de volgende voordelen op:

  • De containers zijn netjes opgeborgen;
  • Geen zicht op lelijke afvalbakken;
  • Een houten container ombouw is rustiek, duurzaam en makkelijk te onderhouden;
  • U kunt een containerberging voor 3, 2 of 1 containers bestellen;
  • Makkelijk te monteren;
  • Overal te plaatsen;
  • Snelle levering door Tuindomein.

Houten container ombouw bestellen bij Tuindomein

Een container berging is de ideale manier om uw vuilcontainers te verbergen. Bij Tuindomein vindt u een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde containerbergingen, er is dus altijd een passende container afscheiding voor u te vinden. Voor een houten container ombouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden bovendien ook een kunststof optie aan. Heeft u thuis één of twee vuilcontainers? Hier bieden wij meerdere mogelijkheden voor. U kunt bij ons zelfs terecht voor een containerberging met 3 containers. Uiteraard is er ook ruime keuze in materialen zoals mahonie/hardhout, grenenhout en vurenhout. Let u bij het bestellen van een containerberging goed op de maat (inhoud) van uw vuilcontainer, zodat u zeker weet dat u de juiste maat kiest. De exacte maten van de ombouwen staan vermeld op de specifieke productpagina. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie van ons? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.