Schuttingplanken

De grootste variatie goed geprijsde schuttingplanken

Met schuttingplanken kunt u zelf een schutting maken. Tuindomein heeft het grootste aanbod aan prachtige, betaalbare schuttingplanken voor u. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Welke schuttingplanken u ook kiest: u heeft bij ons de zekerheid dat deze lang meegaan en lang mooi blijven. Dankzij het enorme aanbod is er voor iedereen geschikt schuttinghout te vinden. Van goedkope schuttingplanken tot prachtige, exclusieve planken van luxe houtsoorten.

 

Heeft u de juist planken gevonden, dan kunt u ook in onze webshop terecht voor schuttingpalen en betonplaten. Kijk ook zeker naar onze fraaie houten poorten. Wij bieden u alles om uw ideale schutting te realiseren.

Alle soorten schuttingplanken

Een schutting is nooit zomaar een schutting. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen wensen. Bij tuindomein spelen wij altijd op zoveel mogelijk wensen in. U wilt zelf een schutting maken: dan wilt u toch kunnen kiezen voor de planken die helemaal aan uw wensen en eisen voldoen? Hoewel er ontzettend veel keuze is uit tal van schuttingschermen krijgt u écht een unieke schutting wanneer u deze zelf samenstelt.

De perfecte schutting begint met het kiezen van de perfecte schuttingplanken. De houtsoort is heel belangrijk. In ons assortiment kent u kiezen uit zeer veel verschillende soorten hout:

  • Grenen hout (midden Europees) – Grenen houten schuttingplanken zijn de beste optie voor u wanneer u de planken veel bewerkt. Dit type houtsoort is bij uitstek schikt om te schuren, frezen, zagen, spijkeren, schroeven, noem het maar op. Hiermee creëert u exact de look die u wilt.

  • Hardhout – U kiest voor hardhouten schuttingplanken wanneer u een plank zoekt die lang meegaat en haar uitstekende kwaliteit lang behoudt. Met planken van hardhout bent u verzekerd van een schutting waar u zeer lange tijd weinig omkijken naar hebt.

  • Lariks/douglas – Lariks/douglas behoort tot de populairste houtsoorten voor schuttingen. Dat is niet vreemd: zij geven een warme en natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Ook zijn deze planken - mits behandeld - goed bestendig tegen vocht waardoor ze zeer geschikt zijn voor buitentoepassingen. Ze verkleuren op mooie, natuurlijke wijze.

  • Red Class Wood – De schuttingplanken gemaakt van Red Class Wood kiest u wanneer u graag ecologische én duurzame producten in uw tuin terugziet. De Red Class Wood planken hebben eenzelfde uitstraling als de lariks/douglas planken, maar zijn nog duurzamer. Bovendien verkleuren ze minder snel, zetten ze minder uit en krimpen ze minder dan elk ander houttype.

  • Vuren hout (midden Europees & Noord-Zweeds) – De vuren houten schuttingplanken die wij aanbieden zijn gemakkelijk te herkennen aan hun witachtige kleur. Bovendien beschikken deze planken over minder kwasten en noesten in de plank. Hiermee creëert u een rustige en moderne schutting.

Ook voor alle toebehoren

Wanneer u zelf aan de slag gaat om uw schutting te bouwen, zijn wij uw partner. Natuurlijk kunt u niet alleen in onze webshop terecht voor de mooiste schuttingplanken: wij bieden u ook alle toebehoren.

Wellicht weet u al precies wat u wilt hebben en wat u nodig hebt. Komt u er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Bespreek uw plannen en wensen met ons en wij vertellen u wat u nodig hebt. Zo helpen wij u op weg naar een prachtige nieuwe schutting.