Zweeds rabat voor een perfect dichte wand

Wilt u maximale privacy combineren met een kenmerkende, speelse uitstraling? Dan is Zweeds rabat een perfecte keuze voor u. Misschien is niet iedereen met deze term bekend. Een andere term voor Zweeds rabat is potdeksel planken. Zegt dat u wellicht meer? Zo niet, lees dan verder om te ontdekken wat deze planken u kunnen bieden. Bent u al wel op de hoogte van potdekselplanken, bestel dan direct uw favoriete planken in de webshop. Wij bieden u zeer veel verschillende soorten Zweeds rabat planken tegen uiterst scherpe prijzen. En altijd van de kwaliteit die u van een echte specialist mag verwachten.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoe werkt Zweeds rabat?

Zweeds rabat, of potdeksel planken, zijn planken die in een bepaalde manier in elkaar vallen. Of beter gezegd: over elkaar. Ze hebben van boven naar beneden / beneden naar boven gezien een trapsgewijze vorm. Dit komt dankzij het potdekselprofiel. Hiermee vallen de planken perfect over elkaar heen, omdat boven- en onderkant op elkaar zijn afgestemd. Overigens is het niet per definitie zo dat Zweeds rabat dit profiel heeft. Het verwijst ook naar de techniek die gebruikt wordt om dit effect te creëren. Maar om het u zelf eenvoudig te maken, kunt u dus hout met potdekselprofiel aanschaffen.

Hoe moet u Zweeds rabat monteren?

Zweeds rabat monteren is dus niet moeilijk wanneer u in de juiste planken investeert. Ook leken kunnen zonder moeite Zweeds rabat monteren. De planken vallen automatisch op de juiste manier in en over elkaar.

Een dichte Zweeds rabat schutting

Eén van de toepassingen waarbij Zweeds rabat zeer populair is, is schuttingen. Een Zweeds rabat schutting is een volledig dichte schutting. U creëert hiermee maximale privacy, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling. Sterker nog: een Zweeds rabat schutting heeft een zeer speelse uitstraling. Eentje die bovendien nooit gaat vervelen.

Alle soorten bij Tuindomein

Tuindomein is een gerenommeerde specialist op het gebied van tuinhout. Natuurlijk mag Zweeds rabat dan niet in ons aanbod ontbreken. Wij bieden u ontzettend veel keuze. Populaire uitvoeringen zijn Zweeds rabat in het zwart, Zweeds rabat van douglas hout of Zweeds rabat dat geïmpregneerd is zodat dit direct gebruikt kan worden zonder verdere afwerking.

Maar natuurlijk heeft u nog veel meer keuze. Zo kunt u kiezen uit de houtsoorten lariks/douglas, vuren, Caldura Wood en Red Class Wood. Lariks/douglas is populair vanwege de gunstige prijs, terwijl vuren geliefd is om het rustige uiterlijk. Wilt u dat deze planken (lariks/douglas en vuren) lang mooi blijven, dan is het aan te raden om ze goed te behandelen met beits. Caldura Wood is thermisch behandeld en hierdoor zeer duurzaam. Het toppunt van hardheid en duurzaamheid wordt gevormd door Red Class Wood. DIt gaat vele jaren probleemloos mee met minimaal onderhoud.

Bestel eenvoudig online

Maak gebruik van de handige filters in de webshop om de Zweeds rabat planken te vinden die perfect bij uw wensen en eisen passen. U kunt onder andere filteren op houtsoort, kleur, afwerking en prijs. Natuurlijk heeft u ook keuze uit veel verschillende formaten. Heeft u de perfecte planken gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in de webshop. Wij bezorgen de planken uiteraard bij u thuis. Heeft u nog een vraag over Zweeds rabat? Stel deze gerust. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers delen graag hun kennis met u en voorzien u van alle informatie die u nodig hebt om de perfecte keuze te maken.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.