Geïmpregneerde blokhutten en tuinhuizen waar u lang van geniet

Wanneer u een blokhut of tuinhuis aanschaft, verwacht u hier flink wat jaren van te kunnen genieten. Die kans wordt groter wanneer u investeert in kwaliteit. Bij Tuindomein kunt u altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Maar er is nog iets dat u kunt doen om lang te genieten van uw nieuwe blokhut of tuinhuis: kiezen voor een geïmpregneerde blokhut of geïmpregneerd tuinhuis. Wij leggen u uit wat dit precies betekent en wat de voordelen zijn. Is dit iets voor u? Kijk dan in ons gevarieerde aanbod om uw perfecte blokhut of tuinhuis van geïmpregneerd hout te kopen.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is geïmpregneerd hout?

U vraagt zich wellicht af: wat is geïmpregneerd hout nu precies en heb ik dit echt nodig? Geïmpregneerd wil zeggen dat het hout behandeld is voor een duurzamer karakter. Impregneren helpt het hout om goede weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf. Geïmpregneerd hout is beter bestand tegen neerslag en vocht, maar ook tegen schimmels en verkleuringen. Het resultaat wanneer u een tuinhuis van geïmpregneerd hout of een geïmpregneerde blokhut koopt, is dat u een blokhut of tuinhuis aanschaft waar u lange tijd geen omkijken naar hebt. Het hout is bijzonder onderhoudsarm. Dit zorgt voor een langere levensduur én een langer blijvende mooie uitstraling. U dient (binnen 2 maand na montage) het hout extra afwerken met beits voor een optimale levensduur.

Sommige blokhutten en tuinhuizen hebben impregnering eigenlijk altijd nodig. Het gaat dan vooral om de minder harde houtsoorten zoals vuren en grenen. Wanneer dit hout geïmpregneerd is, zal dit de levensduur sterk verlengen. Maar impregneren heeft altijd voordelen. Zelfs bij de hardste houtsoorten zoals de diverse soorten hardhout.

Een tuinhuis van geïmpregneerd hout

Van een tuinhuis van geïmpregneerd hout zult u nog meer genieten. Het is “gewoon” een tuinhuis zoals alle andere, maar dan wel eentje die al een voorbehandeling heeft gehad, hierdoor kunt u deze direct monteren.
En ondanks dat een geïmpregneerd tuinhuis behandeld is, kunt u dit gewoon verder afwerken zoals u wilt. Beter nog het is aan te raden op zeer korte termijn de blokhut te beitsen met een hoogwaardige beits.
Ook op het gebied van geïmpregneerde tuinhuizen biedt Tuindomein u een zeer riante keuze.

Zeer duurzame geïmpregneerde blokhutten

Geïmpregneerde blokhutten zijn zeer duurzaam. Met een geïmpregneerde blokhut haalt u een prachtige blokhut in huis, die ook lang mooi blijft. Of u uw blokhut nu gebruikt om van te genieten of als opslagplaats: u bent verzekerd van een blokhut met optimale levensduur voor vele jaren gebruiksplezier. Het enige dat u hoeft te doen, is bietsen na montage en dit bijhouden.

Bestel in de webshop

Een favoriete geïmpregneerde blokhut of geïmpregneerd tuinhuis kiezen, is misschien nog niet zo eenvoudig. Wij hebben namelijk een riant assortiment met daarin heel veel verschillende modellen die stuk voor stuk aantrekkelijk zijn. Maak het uzelf eenvoudiger en maak gebruik van de filters in de webshop. Zo kunt u onder andere filteren op houtsoort, formaat en prijs. U krijgt dan direct een selectie te zien van de blokhutten en tuinhuizen die bij uw wensen passen. Vervolgens kunt u uw favoriete model bestellen of een offerte aanvragen. Uw tuinhuis of blokhut van geïmpregneerd hout wordt als bouwpakket bij u thuis bezorgd.

Wij doen altijd ons best om u op de productpagina’s van zo veel mogelijk nuttige informatie te voorzien. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u nog een vraag hebt. Het is immers geen beslissing die u zo even 1-2-3 maakt. Twijfel niet en neem gewoon contact met ons op. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.