Vlonderplanken

Maakt u ook de keuze voor de vlonderplanken die wij u aanbieden bij Tuindomein? Al sinds 2002 zijn wij dé aanbieder van tuinhout in Nederland en België. Een titel die wij onder andere wisten te verkrijgen dankzij ons zeer uitgebreide assortiment. Maar dat is zeker niet het enige voordeel wat wij u geven. Bij ons mag u altijd verwachten dat wij een zeer goede prijs geven. Sterker nog wij geven u zonder meer de laagste prijs garantie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gespreid te betalen, wel zo handig als het om een grotere aanschaf gaat. Wij willen u de mogelijkheid geven iets moois te maken van uw tuin. Ook als het gaat om vlonderplanken zijn al deze voordelen geldig. Een aanbod waar u niet alleen gebonden bent aan houten vlonders. De keuze voor composiet en hardhouten vlonderplanken ontdekt u ook bij ons.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vlonderplanken

Bent u specifiek op zoek naar planken voor het aanleggen van een vlonder? Dan bent u bij Tuindomein.nl aan het juiste adres! Wij bieden in onze webshop verschillende soorten vlonderplanken aan van de beste kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hardhouten vlonderplanken, maar ook vlonders van het materiaal composiet. Kortom: waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Tuindomein kunnen we gegarandeerd in uw wensen voldoen. Ontdek onze uitgebreide assortiment goedkope vlonderplanken en laat u verbazen. Grote kans dat u al snel de vlonderplanken vindt waar u naar op zoek was. Onze ruime assortiment vlonderplanken is zo divers, dat er altijd iets voor u bij zit. Ervaar het nu zelf en ontdek wat Tuindomein.nl voor u kan betekenen op het gebied van houten vlonderplanken.

Waarom kiezen voor vlonderhout van Tuindomein.nl? 

✓ Dé tuinhout specialist in Nederland en België

✓ Hoogwaardige kwaliteit & duurzaam hout

✓ Onverslaanbaar in service & prijs

✓ Ruimte keuze uit verschillende houtsoorten

✓ Houten vlonderplanken met hoge levensduur

Maak uw vlonder helemaal naar wens

Heeft u al een specifiek beeld van hoe uw uiteindelijke vlonder er uit moet komen te zien? Wij helpen u graag om hierbij geschikte vlonderplanken te vinden om dit te kunnen realiseren. Met keuze uit verschillende afmetingen, behandelingen, afwerkingen en houtsoorten stelt u makkelijk uw eigen vlonder samen met behulp van onze planken van hoogwaardige kwaliteit. Neem bijvoorbeeld onze hardhouten vlonderplanken. Deze zijn ideaal te gebruiken om een terras aan te leggen in uw tuin, een steiger te bouwen aan het water of om een vlonder mee te maken langs een vijver of zwembad. Maar daarnaast kunt u vlonderplanken ook voor tal van andere projecten gebruiken. Met vlonderplanken kunt u alle kanten op!

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden op het gebied van houten vlonderplanken? Of heeft u een vraag over de realisatie van uw houten vlonder? Bij Tuindomein.nl helpen we u graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van tuinhout, waaronder vlonderplanken, kunnen wij u als geen ander adviseren en informeren. Of het nu gaat om goedkope vlonderplanken of hardhouten vlonderplanken: met ons advies op maat kunt u gegarandeerd verder. U kunt ons op doordeweekse dagen van 10.00 tot 14.00 uur telefonisch bereiken via (+31) 541 - 222580. Wilt ons liever een e-mail sturen? Voor algemene vragen kunnen deze naar [email protected], voor een service gerelateerde vraag naar [email protected] en voor verkoop gerelateerde vragen naar [email protected]. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Vlonderplanken van de beste kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar vlonderplanken, neemt u natuurlijk alleen genoegen met de allerbeste kwaliteit. Dat begrijpen wij bij Tuindomein.nl als geen ander en daarom vindt u in ons assortiment enkel en alleen de beste kwaliteit hout. Wij bieden vlonderplanken aan van onder andere Grenen hout (Midden-Europees), Kapur, Lariks / Douglas en Red Class Wood. Afhankelijk van de wensen en eisen die u stelt aan vlonderplanken, kunt u een keuze maken uit de zojuist genoemde selectie houtsoorten. Ieder hout heeft zo zijn eigen unieke aspecten. Zo staat Midden-Europees Grenen houtvoornamelijk bekend om de mooie en opvallende kleur. Grenen heeft een licht gele kleur en een matig fijne nerf die zeker niet zal misstaan in uw tuin. Deze houtsoort is erg populair tuinhout en daardoor ook ideaal te gebruiken als vlonderplanken. Kapur daarentegen is een tropisch soort hardhout met een warmere kleur. Kaput is een populaire houtsoort voor vlonderplanken aangezien het hout erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Hetzelfde geldt voor Lariks / Douglas. Ook deze houtsoort wordt veelal gekozen voor vlonderplanken, en zeker wanneer de voorkeur uitgaat naar een budget variant. Lariks / Douglas houten vlonders behoren tot de categorie betaalbare en goedkope vlonderplanken. Tot slot het Red Class Wood hout. Deze specifieke houtsoort staat ook wel bekend als het duurzamere alternatief van douglas hout. Dit komt voornamelijk omdat de kleur vrijwel identiek is, alleen gaat Red Class Wood tot wel vier keer langer mee dan Douglas!

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit deze verschillende houtsoorten? Dat kunnen wij ons bij Tuindomein.nl goed voorstellen. Om er zeker van te zijn dat u een weloverwogen keuze maakt adviseren wij u graag over onze vele mogelijkheden. Om in ieders wens te kunnen voorzien bieden wij verschillende soorten en maten vlonderplanken aan. Hierdoor heeft u een ruime keuze aan vlonderplanken, maar dit kan ook de keuze des te moeilijker maken. Ervaart u dit laatste? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Tuindomein.nl helpen wij u graag verder met het maken van een juiste keuze op het gebied van houten vlonderplanken.


Maak kennis met de vlonderplanken van Tuindomein

Tuindomein.nl is al bijna 20 jaar dé specialist op het gebied van kwalitatief goed tuinhout in Nederland en België. Of u nu op zoek bent naar vlonderplanken, tuinpalen of tuindeuren: bij Tuindomein vindt u gegarandeerd het tuinhout waar u naar op zoek bent. Wij helpen u graag verder om met ons tuinhout in uw specifieke wensen en behoeften te kunnen voldoen. U bent bij ons aan het juiste adres voor complete blokhutten, tuinhuizen en overkappingen, maar ook met tuinhout zoals schutting- en houten vlonderplanken helpen wij u graag verder.

Heeft u een specifieke vraag over één van onze houten vlonderplanken? Of vindt u het lastig om een keuze te maken? Raadpleeg dan vrijblijvend onze medewerkers. Zij helpen u graag verder met de juiste informatie en advies op maat. Wij zijn op werkdagen van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur telefonisch te bereiken via (+31) 541 - 222580. Liever een e-mail sturen? Dat kan naar [email protected] voor een algemene vraag. Heeft u een service gerelateerde vraag? Dan kunt u deze sturen naar [email protected] en voor verkoop gerelateerde vragen kunt u een mail sturen naar [email protected]. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.


WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.