Planken schutting

Schuttingplanken

Wilt u zelf een schutting maken maar heeft u nog niet de juiste schuttingplank gevonden die aan al uw wensen voldoet? Bij ons koopt u goedkope schuttingplanken en heeft u bovendien keuze uit een groot online assortiment. Zo verkopen we bijvoorbeeld hardhout en geimpregneerde schuttingplanken. Maar ook grenen planken, steigerplanken en planken van lariks/douglas hout. U kunt er ook voor kiezen uw schutting te maken van potdekselplanken. Met deze planken maakt u uw schutting geheel dicht en dit geeft u dus wat meer privacy. Om sneller en eenvoudiger te zoeken kunt u ook gebruik maken van de handige filters hieronder.

Producten 1-24 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Schutting planken

Bent u van plan om zelf een nieuwe schutting te plaatsen? Dit kan u veel kosten schelen, bovendien is het helemaal niet zo moeilijk om te doen. Bij Tuindomein kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor de nieuwe schutting, zoals schutting planken in verschillende houtsoorten. Hier kunt u meer lezen over houten schutting planken: Zijn schuttingplanken geïmpregneerd, verkopen jullie ook schutting planken zwart en waarom worden schuttingplanken horizontaal geplaatst?

Waarom losse schutting planken aanschaffen?

Voor een doe-het-zelver of echte tuinklusser hoeft het helemaal niet zo lastig te zijn om zelf een schutting te plaatsen. Iedereen is blij met een mooie nieuwe schutting, maar zeker wanneer u deze zelf geplaatst heeft. De grootste reden voor mensen om zelf de schutting te plaatsen is vanwege de kosten. U heeft alleen kosten voor de materialen die u aan moet schaffen, zoals schutting planken. Voor alle materialen die u nodig heeft voor uw nieuwe schutting, zoals houten schutting planken, bent u bij Tuindomein aan het juiste adres. Wij bieden ze in veel verschillende soorten aan.

Houten schutting planken; de verschillende soorten

Schuttingen zijn erg populair in Nederland. We leven in een klein landje, daardoor staan onze woningen dichtbij elkaar. Om te zorgen dat we privacy hebben plaatsen veel mensen een border om hun erf of tuin. De houten schutting is daarbij de meest populaire keus, u heeft echter keus uit vele verschillende houtsoorten. Bij Tuindomein kunt u kiezen uit de volgende soorten:

Schuttingplanken geïmpregneerd

Vindt u de uitstraling van hout belangrijk en wilt u de natuurlijke look behouden? Dan zijn schuttingplanken die geïmpregneerd zijn een hele goede keus. Ze hebben een behandeling gehad waardoor de planken duurzamer zijn, maar de nerven van het hout blijven gewoon zichtbaar.

Schuttingplanken zwart

Schuttingplanken in de kleur zwart zijn op het moment erg populair. Bij ons kunt u zwarte schuttingplanken in verschillende soorten bestellen.

Grenen hout

Grenen hout wordt erg veel gebruikt voor toepassingen in de tuin. Het is dan ook een houtsoort met veel voordelen: Duurzaam, voordelig en makkelijk om mee te werken.

Lariks Douglas

Lariks Douglas wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt voor toepassingen buiten. Het hout heeft specifieke eigenschappen waar veel mensen van houden, zoals de hardheid en de uitstraling. Wij bieden verschillende schuttingplanken van Lariks Douglas en Douglashout aan.

Red Class Wood

Red Class Wood is hout dat lijkt op Douglashout, maar het heeft een bepaalde behandeling gehad waardoor het deze uitstraling krijgt. Dankzij de behandeling gaat dit type hout heel lang mee, mits het geen grondcontact maakt.

Zweeds vuren

Zweeds vurenhout wordt verkregen van de fijnspar. Door de trage manier van groeien heeft dit hout minder knoesten. Hierdoor is het hout makkelijk te zagen.

Hardhout

Wilt u een schutting bouwen van hardhout? Dan bieden wij verschillende prachtige houten schuttingplanken aan.

Caldura hout

Caldura hout lijkt op hardhout, maar het is een stuk voordeliger. Het biedt echter wel de belangrijke voordelen van hardhout: Duurzaamheid en een rijke uitstraling.

Steigerplanken

Vind u de stoere uitstraling van steigerplank mooi? Deze kunt u ook gebruiken om een schutting mee te maken! Wij bieden ze in verschillende soorten aan, zoals Lariks Douglas, geïmpregneerd oud grijs en zwart gespoten.

Zijn alle schutting planken geïmpregneerd?

Niet al onze schuttingplanken zijn standaard geïmpregneerd. Er bestaan namelijk verschillende manieren om te zorgen dat de schutting planken goed beschermd worden tegen invloed van weer, schimmels en bacteriën. U zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor onbehandeld hout en deze beitsen in een bepaalde kleur. Wij bieden ook houten schutting planken aan die al behandeld zijn in een bepaalde kleur, zoals zwart gespoten schutting planken. Bent u op zoek naar schutting planken geïmpregneerd? Dan heeft u bij ons een ruime keus uit verschillende houtsoorten, stijlen en kleuren.

Voor een moderne en stoere look: Schutting planken zwart

Wilt u wel genieten van de voordelen van houten schutting planken, maar bent u op zoek naar een wat modernere of stoerdere uitstraling? Kies dan voor schutting planken zwart. Steeds meer mensen kiezen voor deze opvallende look. Wij bieden verschillende zwarte schutting planken aan: Steigerhout, Douglas of Lariks Douglas. Ondanks de zwarte kleur blijven de nerven wel zichtbaar. Hierdoor blijft de natuurlijke uitstraling van het hout wel behouden, maar de kleur zwart zorgt voor een hele andere stijl.

Waarom schutting planken horizontaal plaatsen de beste manier is

Oké, u bent er klaar voor om uw eigen schutting te plaatsen, maar gaat u de schutting planken horizontaal of verticaal plaatsen? Beide opties hebben verschillende voordelen, wij raden echter aan om altijd schutting planken horizontaal te plaatsen. Volgens ons is dit de beste manier, omdat u dan minder houten planken nodig heeft, dus het scheelt in kosten. Daarnaast zorgt de horizontale ligging ervoor dat de schutting weinig doorkijk heeft.

Schuttingplanken bestellen bij Tuindomein

Wilt u houten schutting planken kopen? Bestel ze dan bij Tuindomein! Heeft u vragen over onze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.